Şimdi Ara

Elektrikli termosifonun içinden çıkanları gördüğünüzde, aklınız gidecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gerbera

hocam uyarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun samimi öneriniz için.

alarm olayını ben de düşündüm inanın.binada genel olarak bacalarda sorun var fakat banyonun bacası çok ıiyi çekiyor ayrıca fotoğrafta görünmeyen sağ tarafta pencere hep açık.ama ekstradan banyo kapisina hava girişi için bir işlem yapılması doğru olur.
    bu arada hava temizleme cihazları başlığındaki agresif çıkışım için samimiyetle özür dilerim.aslında yazdıklarınızı ilgiyle okudum fakat siz bana bakmayın.belki farkında değilsiniz ama foruma ve ülkem insanına verdiğiniz bilgilerle emeği geçen buradaki ender insanlardansınız.

tekrar çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın.

serkan

Estagfurullah gerbera.

Bende veya yazi seklimde bir hata var. Sizden cok oncede cok kisiyi kizdirip, cok yazi sildigim oldu. Sizede gargara dedim, hanim gordu, firca yedim, onu bile kizdirdim yani. Onemli olan hala konusabilmek.

Banyodaki acik pencere beklenendigi gibi her zaman banyonun havalanmasina yardim etmeyebilir, mesela soyle bir durum var;

Bacada, banyo pencereside ayni yere yani catiya acik. dolayisiyla ayni sekilde davranmak isteyecekler. Baca cekis yaparken banyo pencereside cekis yapacak, dolayisiyla banyo penceresinden bacayi besleyen hava girmek yerine banyo penceresi bacanin havasini paylasip, bacanin cekisini dusurecek. Banyo penceresi acik diye kapidan hava girisini ihmal etmeyin, ayrica bir oda penceresi gibi bir yerdende eve hava girisi olmaliki sonucta bacadan hava cikabilsin.

Aslinda en kiymetli ve basit cozumlerden biri, disarida ,iceride yikanan kisiyi takip edecek, tehlike ve mudahale hakkinda bilgili bir kisinin olmasi.

Konuyu dagittim kusura bakmayin.

• ibret alındı tamam .....
  • o ne iğrenç birşeydir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.