Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arcelık r1205 kullanım kılavuznu nereden bulabılrıım acaba watt degerlerını ogrenmem gerekıyor 1 2 3 ve fanda
  • bende Delonghi Dragon3 TRD 1025 Yağlı Radyatör aldım KOÇTAŞ internet sitesinden. 258,34 TL. bakalım bekliyoruz,inşallah stokta yok demezler. almadan önce Koçtaşta Vento olanını denedim. diğer yağlı radyatörlerden çok farklı. görevli 20 dakikada tam olarak ısıtır dedi, görmek için bekledim 20 dakka.ama bi 5 dakkadan sonra sıcak hava yükselmeye başladı radyatör üzerinden. 20 dakka sonunda kendisi oldukça sıcaktı, ve güzelde ısı veriyordu yukarı doğru. Vento 8 dilim. Dragon 10 dilim. daha da güzel ısıtır. benim oda 20 m2.herhalde yeter diyorum. daha önce Fanlı ısıtıcı ile ısıttım. halende fanlı çalılıyor şuan. güzelde ısıtıyor aslında, ama gürültülü tabi, birde Ocak şubat ayında bir adet fanlı yetmiyor. iki adet kullanınca da fatura çok geliyordu. bence dragon derdime çare olacak. sonuçları faturayı sizlere yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupidx

bende Delonghi Dragon3 TRD 1025 Yağlı Radyatör aldım KOÇTAŞ internet sitesinden. 258,34 TL. bakalım bekliyoruz,inşallah stokta yok demezler. almadan önce Koçtaşta Vento olanını denedim. diğer yağlı radyatörlerden çok farklı. görevli 20 dakikada tam olarak ısıtır dedi, görmek için bekledim 20 dakka.ama bi 5 dakkadan sonra sıcak hava yükselmeye başladı radyatör üzerinden. 20 dakka sonunda kendisi oldukça sıcaktı, ve güzelde ısı veriyordu yukarı doğru. Vento 8 dilim. Dragon 10 dilim. daha da güzel ısıtır. benim oda 20 m2.herhalde yeter diyorum. daha önce Fanlı ısıtıcı ile ısıttım. halende fanlı çalılıyor şuan. güzelde ısıtıyor aslında, ama gürültülü tabi, birde Ocak şubat ayında bir adet fanlı yetmiyor. iki adet kullanınca da fatura çok geliyordu. bence dragon derdime çare olacak. sonuçları faturayı sizlere yazarım.

20m2 mi :S şahane bir yalıtımı olmalı odanızın. fanlı ile, arakat evde 6m2 alttan ve ustten ısınmayan yalıtımsız aluminyum dograma odamın ancak bulundugum 1m2 cevresinde sorunsuzca ısındım ama yetmiyordu.11m2 odanın ise sadece havasını kırıyordu.koctasın febbre marka 2500w lık yaglı radyatorunun ise bırakın 11m2 yi 6m2 de so gucte varlıgını hissetmem imkansızdı. tecrubelerime göre; yaglı radyator,konvektor ve fanlı ısıtıcıların verdigi ısı yalıtımsız evde kısa surede kayboluyor. bu gibi evlere,ortamlara çok kısa sureli anında bedeni ısıtmak için infrared; odanın ısındıgı kısa surede hissetmek icin quartz uygundur. quartzın cektigi enerjinin her ne kadar bir kısmı ışımaya gitse de, o ışıma sanırım onun kısa surede etkinligini katlıyor.elektrikli ısıtıvıların hiçbirinde bence quartz tadı yok.

• ben 20 m2 de fanlıyla şuan çok güzel ısıtıyorum odayı. bazen çok sıcak oluyor kapatıyorum. 2000w. dediğim gibi sadece ocak-şubat ayında biraz yetersiz kalıyor o da geceleri. Delongi Dragon3 bana yeterli olur. ama ben tabi Antalya dayım. bizim burası gündüz zaten 15-18 derecelerde. gecede 10 derecelerde oluyor. cok soguk oldugunda anca 5 e felan iniyor. gündüz tüm camları açınca güneş zaten evi ısıtıyor. neyse, gelince görücez artık =)
  • Bende Antalya da kullanıyorum. Oda ısınana kadar 3.kademe ısındıktan sonra 1.kademede çalıştırmak yetiyor
  • quote:

bende Delonghi Dragon3 TRD 1025 Yağlı Radyatör aldım KOÇTAŞ internet sitesinden. 258,34 TL. bakalım bekliyoruz,inşallah stokta yok demezler. almadan önce Koçtaşta Vento olanını denedim. diğer yağlı radyatörlerden çok farklı. görevli 20 dakikada tam olarak ısıtır dedi, görmek için bekledim 20 dakka.ama bi 5 dakkadan sonra sıcak hava yükselmeye başladı radyatör üzerinden. 20 dakka sonunda kendisi oldukça sıcaktı, ve güzelde ısı veriyordu yukarı doğru. Vento 8 dilim. Dragon 10 dilim. daha da güzel ısıtır. benim oda 20 m2.herhalde yeter diyorum. daha önce Fanlı ısıtıcı ile ısıttım. halende fanlı çalılıyor şuan. güzelde ısıtıyor aslında, ama gürültülü tabi, birde Ocak şubat ayında bir adet fanlı yetmiyor. iki adet kullanınca da fatura çok geliyordu. bence dragon derdime çare olacak. sonuçları faturayı sizlere yazarım.

kargoya verildimi dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat007

ürün iadesi yapacaksan dediğin şekilde daha mantıklı, şimdiden hayırlı olsun

25'inde ürünü aldım ve kullanıyorum. Deneyimleri ve ölçümleri bir süre sonra aktaracağım. Ancak ilk izlenimim gayet başarılı olduğu yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

vento 12 dilimi bauhouse 259'dan satıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozghcttpli

quote:

quote:

wento daha mı iyi dragondan?

• quote:

quote:

quote:

Havale ile 217 lira

• quote:

quote:

quote:

quote:

wento daha mı iyi dragondan?

vento yeni teknoloji bir ürün, malum dragon3'ün geçmişi daha eskiye dayanıyor.
    Kullanan arkadaşlarım Dragon3'ten çok memnundu bende kendimi riske atmak istemedim.
    Tasarım olarak gayet şık bir görüntüsü var vento'nun
    daha önceki mesajlarımda göreceksiniz iki ürününde teknik bir kaç özelliği karşılaştırılmış durumda.
    Dragon 3 kademede 1. de 1100w, 2.de 1400 w ve 3.de 2500w tükettiği için tercih ettim.
    Ventonun 1. kademisi 900w bu yeterli gelmez diye düşündüm bulunduğum odaya, 2. kademe ise 1600w.
    İkisinide 3. ayarda çalıştırınca çok yüksek ısı vereceğini deneyerek gördüm. Ama ben genelde 2. kademe kullanacağım için dragon3'ü seçtim.

Aslında satıcı arkadaş gayet ilgilendi benimle. vento'nun tasarımından kaynaklı olarak dragon3'ten daha az enerji tükettiğini iddia etti. örneğin 1 saat çalıştırdığımızda dragon 3 75 kuruş yakıyorsa vento 60 kuruş yakıyor denedik dedi. Gerçi bana pek mantıklı gelmedi başlangıçta ama petek sayısı, en boy yükseklik oranı ile ısıtılması gereken alan miktarı gibi bir faktör söz konusu. Bir mantık kurdum kendimce Vento'nun boyut ölçülerini çarptım (51072 ) çıktı, dragon ise (53248) çıktı. vento 2 dilim fazla olsada dragonun ısıttığı metal alanı daha büyük, daha az elektrik harcar tabi :) ama bence bu alandan dolayı dragon3 daha çok ısıtır :)
    bence her ikiside işinizi görecektir karar vermesi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozghcttpli -- 30 Kasım 2011; 14:37:01 >

• wento kalede sitesinde 217 havale 229 ta kredi kartına taksitle ücretsiz yurtiçi kargo ile geliyormuş uygun gibi geldi bana?
  • quote:

wento kalede sitesinde 217 havale 229 ta kredi kartına taksitle ücretsiz yurtiçi kargo ile geliyormuş uygun gibi geldi bana?

internetten sürekli alışveriş yapan bir insanım, ancak son alışverişlerimde yaşadığım sıkıntılar yüzünden son aldığım ürünü direkt müdehale edebilmek adına şehrimdeki bir yerden aldım. Ürün umarım sorunsuz gelir ancak malum çin malı bunlar, ayağı yamuk, kırık olsa al gönder işleri ile uğraşırsınız(hepsiburada ile 1 aya yakın çok büyük kavgam oldu bir ürünle ilgili muhatap bulamıyorsunuz). Yoksa fiyat uygun elbette.
  • Evkur a gittim dragona 330 lira fiyat werdi yuh dedim ya koctasta 250 lira manisada nerede alacagim hic fikrim yok
  • quote:

Evkur a gittim dragona 330 lira fiyat werdi yuh dedim ya koctasta 250 lira manisada nerede alacagim hic fikrim yok

haklısınız çaresiz bir şekilde internetten sipariş vereceksiniz.

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/5062
    bu adresede bakabilirsiniz.

• quote:

http://www.koctas.com.tr/U/Delonghi-Vento-V550920T-Yagli-Radyator/-/61903?R=124

Bu ikisinin farkını anlayamadım?

biri 9 dilim diğeri 12, biri maksimum 2500 w diğeri 2000w aynı ürün değil

• quote:

Ventonun 12 dilimlisi Delonginin kendi sitesinde yok. böyle bir ürün görünmüyor.
    http://www.delonghi.com/tr_tr/family/oil-filled-radiators/

vento 9 dilimli. dragon 10 dilimli. 7 santim daha büyük.

Vento Koçtaşta vardı. son bir adet. güzel ısıtıyor. dragon daha büyük olduğu için almak istedim ben.

benim sipariş hazırlanıyormuş, siteden baktım.

ben Koçtaştan aldım. Koçtaşta iade, değiştirme olayları çok kolay oluyor.herhangi probleme karşı...ondan tercih ettim.

• quote:

quote:

Ventonun 12 dilimlisi Delonginin kendi sitesinde yok. böyle bir ürün görünmüyor.
    http://www.delonghi.com/tr_tr/family/oil-filled-radiators/

vento 9 dilimli. dragon 10 dilimli. 7 santim daha büyük.

Vento Koçtaşta vardı. son bir adet. güzel ısıtıyor. dragon daha büyük olduğu için almak istedim ben.

benim sipariş hazırlanıyormuş, siteden baktım.

ben Koçtaştan aldım. Koçtaşta iade, değiştirme olayları çok kolay oluyor.herhangi probleme karşı...ondan tercih ettim.

delonghi'nin bir kaç cevap üstte göreceksiniz karşılaştırma tablosu ingilizce. Bunun nedeni dediğiniz gibi Türkiyedeki sitesinde ürünün olmaması. Bunu iki neden bağlayabilirim. Ya Bauhous doğrudan kendisi ithal etti bu ürünü. Ya da birileri sitesini güncellemeyi unutmuş. Yurt dışındaki sitede ürünü görebilmek mümkün.

hayırlı olsun. Vento ile ilgili yorumlarınızı görmek isterim.

• quote:

ben 20 m2 de fanlıyla şuan çok güzel ısıtıyorum odayı. bazen çok sıcak oluyor kapatıyorum. 2000w. dediğim gibi sadece ocak-şubat ayında biraz yetersiz kalıyor o da geceleri. Delongi Dragon3 bana yeterli olur. ama ben tabi Antalya dayım. bizim burası gündüz zaten 15-18 derecelerde. gecede 10 derecelerde oluyor. cok soguk oldugunda anca 5 e felan iniyor. gündüz tüm camları açınca güneş zaten evi ısıtıyor. neyse, gelince görücez artık =)

Dört gözle bekliyorum. Yorumlara göre bende bir tane alacam artık...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.