Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene 11 dilim arcelik te satılan başka isim yazıyor flavel 1.kademe 1000 wat
    2.kademe 1200 wat 300 w birde fanı toplam 2500 wat yapıyor ben 1. kademede üzerine sayaç bagladım denedim 10 saat çalıştırdım 6 kw elektrik tüketti
  • arkadaşlar 14 m2 oda için yağlı radyatör almayı düşünüyorum delonghi dragon 10 dilimli olan dikkatimi çekti,sizin önerebileceğiniz bir marka model varmı.
  • vatandan bu modeli aldım oldukça memnunum
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ev%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/fakir-rh-12-rh-12-yagli-radyator-(halojenli)/productdetails.aspx?I_ID=57204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenilketenuri -- 14 Ocak 2012; 13:33:10 >
  • arkadaşlar geçenlere ısıtıcı arayan bi arkadaşa önceki mesajlarımın birinde nobo ısıtıcının tanıtım filmini izledikten sonra onu tavsiye etmiştim büyük ihtimalle şu 2000 lik olan en güçlü modeli alıcam nasıl olur acaba kullanan varmı aranızda hiç.

klasik radyatörler 600-750 dereceye kadar çıkabiliyormuş ama nobo ısıtıcıda en fazla 225 dereceye çıkıyormıuş sıcaklık 225 den sonrası bişey farketmiyormuş bu sayede aynı şekilde ısıtığ daha az enerji tüketiyormuş ortalama 14-15 m2 bir odada kullanmak için alıcam normalde ısıtması olmayan br evin 20 m2 tek odası için tavsiye ediliyor sitesinde ama ne kadar doğru bir seçim yaparım bilmiyorum başka ürün tavsiyeleriniz de varsa ve paylaşırsanız deneyimlerinizi çok memnun olurum.

aslında yağlı radyatör düşünüyorum ama başka bir ısıtıcıda olabilir fiyat performans ve enerji tüketmi konusunda başarılı olan...
    bahsettiğim model 550 tl civarı..evde iki adet klima var orayada klima alıcaktık ama dış üniteyi kuracak yer yok 4.kat dış cephede.yani klima olmaz 14 m2 ye ne tavisye edersiniz izolasyon genel olarak iyi.

tavsiyelerinizi bekliyorum.cvp yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Dış cepheye bakan duvarı varsa sıkıntı olabilir senin için en ideali bence radyatör ama benim alet bi gelsin ona göre daha detaylı yorum yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Dış cepheye bakan duvarı varsa sıkıntı olabilir senin için en ideali bence radyatör ama benim alet bi gelsin ona göre daha detaylı yorum yaparım.

hocam siz hangi ürünü aldınız.bu arada delonghı dragon 10 dilimli radyatör çok dikkatimi çekti int.satılan yerlerdeki yorumlar olumlu genel olarak.karar veremedim bir türlü
  • arkadaşlar yağlı radyatör alıcam aklımda üç marka ve modelleri var.sizce ortalama 14-15 m2 lik bir oda için hangisini almalıyım

1-DELONGHI TRD - 1025 DRAGON

2-Fakir RF-11 Turbo

3-Nobo T4N 20 2000 W

nobo diğerlerine göre epey pahalı.225 derecenin üzerindeki sıcaklık gereksiz enerji tasarrufu olduğu için 225 den yukarı çaıkmayıp enerji tasarrufu yapıp diğerleri kadar ısıtıyormuş.

delonghı de fan yok ama üstteki deliklerden sıcak hava üflediği söyleniyor.

fakir de fan var.

hangisini alsam kafam çok karışık bi öneriniz varmı.akşam 22 den sabah 10-11 e kadar (ortalama 12 saat) çalışacak.
  • gerbera kardeş acele etme ben acele ettim şu an 80 lira zarardayım,benim deloghi 12 dilim gelsin performansını sana söylerim.Onunu dışında bu seramik fanlı ısıtıcılar uzun müddetli ısıtma için yetersiz kalır,ben akşam 9dan sabaha kadar çalıştırıyorum ama sadece soğuğu kırıyor daha odanın ısındığını görmedim. odam daha önce de dediğim gibi yalıtımsız bir duvarı dış cepheye bakan ve 2/3 aleminyum doğramanın olduğu cam var.

Sen benim mesajımı bekle ancak geçici olarak ısınmak istersen de delonghi nin seramik fanlı ısıtıcıarından pahalı olmayanlardan al.

Yorumumu bekle.
  • quote:

gerbera kardeş acele etme ben acele ettim şu an 80 lira zarardayım,benim deloghi 12 dilim gelsin performansını sana söylerim.Onunu dışında bu seramik fanlı ısıtıcılar uzun müddetli ısıtma için yetersiz kalır,ben akşam 9dan sabaha kadar çalıştırıyorum ama sadece soğuğu kırıyor daha odanın ısındığını görmedim. odam daha önce de dediğim gibi yalıtımsız bir duvarı dış cepheye bakan ve 2/3 aleminyum doğramanın olduğu cam var.

Sen benim mesajımı bekle ancak geçici olarak ısınmak istersen de delonghi nin seramik fanlı ısıtıcıarından pahalı olmayanlardan al.

Yorumumu bekle.

haklısınız biraz aceleye getriyorum işi.neyse ürün elinize ulaşınca deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • Merak etme ürün yarın akşam elimde olur.En geç perşembe günü ama o kadar geç olacağını sanmam şu an ankaradan yola çıktı 3 saat oldu Rize ye gelmedi yarını bulur tahminimce.
  • quote:

Merak etme ürün yarın akşam elimde olur.En geç perşembe günü ama o kadar geç olacağını sanmam şu an ankaradan yola çıktı 3 saat oldu Rize ye gelmedi yarını bulur tahminimce.

hocam sizin kargo ne durumda gelmedimi henüz.sizin ürün hakkındaki yorumunuzu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 21 Ocak 2012; 12:46:19 >
  • Ben ürünü yaklaşık iki buçuk aydır kullanıyorum. 25 m2 salonda ve 13 m2 oturma odamda kullanıyorum iki odayıda gayet iyi ısıtıyor. günde ortalama 4 saat 3.kademede çalıştırıyorum. Elektrik faturasına 50 TL. civarında yansıyor. tavsiye ederim.
  • Ferhat bey siz DELONGHI TRD - 1025 DRAGON mu kullanıyorsunuz.sizinki delonghinin tam olarak hangi ürünü acaba
  • Merhabalar biraz geç oldu ama şunu söyleyebilirim.Ürün 16 m2 ik odamı ne yazık ki ısıtamadı,ancak 7 m2 odayı ısttı,benim evin herhangi bir taraftan koruması yok altı boş yanları boş üstü çatı,ama sizin ev muhafazalı ve pencereleri en azından pimapense ısıtabilir kanaatindeyim.

NOT: Benim ürün dragon serisi değil.
  • quote:

Merhabalar biraz geç oldu ama şunu söyleyebilirim.Ürün 16 m2 ik odamı ne yazık ki ısıtamadı,ancak 7 m2 odayı ısttı,benim evin herhangi bir taraftan koruması yok altı boş yanları boş üstü çatı,ama sizin ev muhafazalı ve pencereleri en azından pimapense ısıtabilir kanaatindeyim.

NOT: Benim ürün dragon serisi değil.

yorumunuz için teşekkür ederim.şimdi iki arada bir derede kaldım fakir 12 dilimli mi alsam yoksa delonghi dragon trd 1025 mi alsam karar veremiyorum
  • sonunda karar verdim ve Fakir RF-11 Turbo aldım,11 dilimli

ürünü şu çok bilindik bazı alışveriş sitelerinden yaklaşık 50 tl daha indirimle aldım.daha önce bu siteden philips ütü almıştım yine çok bilindik sitelerdeki fiyatının ortalama 70-80 tl altında.yani güvenilir bir site.

neyse ürün elime ulaşınca performansı hakkında burada yorum yaparım.

http://www.deveyuku.com/ev-aletleri-c/isitici-vantilator-c/fakir-rf-11-turbo-2500w-11-dilim-fanli-yagli-radyator.html

• arkadaşlar ürünü 3 gündür kullanıyorum ve izlenimlerim olumlu yönde.

öncelikle şunu belirteyim ısıtma açısından bi kere kusursuz bir ürün.dışarısı eksi 6 dereceyken ve önceden yağan kar birikintileri ve kuvvetli bir esinti varken bile 15 m2 lik bir odayı çok güzel ısıtıyor.

evde dijital termometre yok henüz fakat klimaların mevcut ayarlanmış set derecelerine ve içerdeki sıcaklığa bakarsak en az 26-27 derece kadar ısıtıyor içerisini.

yani 26 derecede set edilmiş tosh.klimanın bulunduğu odaya ve fakir yağlı radyatörün bulunduğu odaya girince yağlı radyatörtürün bulunduğu oda biraz daha sıcakmış izlenimi veriyor.üründe açıklamasında bahsettiği gibi bir fan koymuşlar fan tek başına 300 watt tüketiyor açarsanız ama gerçekten çok sıcak eli yakan bir sıcak hava üflüyor yani elinizi asla uzun süre tutamazsınız.

üzerinde iki düğme var.ve heri bir düğme 1000 ve 1200 olmak üzere ikisini aynı anda çalıştırınca ve fanda çalışınca toplam 2500 watt tüketiyor.fan tek başınada çalışıyor fakat hepsi birlikte çalışınca fandan çok daha eli yakan bir sıcaklık geliyor ve cihaz çalışmaya başladıktan toplam ortalama 15 dakika sonra yavaş yavaş ısıtmaya başlıyor.ayrıca belirtmek isterim ki fan kesinlikle rahatsız etmiyor.fan olmadan da güzel ısıtıyor ama fan olunca çok daha hızlı ısıtıyor.biz gece saat ortalama 22:00 dan sabah 11:00 a kadar kullanıyoruz..birde ürün odanın havasını set edilen ssıcaklığa ulaştırınca resizsans hemen devreye giriyor tekrar çalışması kızgın yğ herhalde geç soğuduğu için epey zaman alıyor ve oda sıcaklığında ciddi bir dalgalanma olmuyor ürün çok başarılı.ama benden size söylemesi kesinlikle daha az peteği olan bir ürün almayın ısıtma süresi uzayabilir..

cihaz hakikatten beklentilerimin üzerinde çıktı.başka bir marka alacaktım ama servis ağının daha çok yaygın olması ve üründe fan olması beni bu ürüne itti ve iyiki de bu ürünü tercih etmişim.umarım yağlı radyatör almayı düşünenlere fikir verebilmişimdir.

• arkadaşlar elimde 2010 yılından kalma demirdöküm 11 veya 12 dilimli elektrikli radyatör var.. almak isteyen olursa gerçekten uygun bir fiyattan vereceğim.. sadece AYDIN'dan almak isteyen varsa.. başka illere gönderemem..
  • tAKİP
  • 4 Ay önce aldığımız delonghi yağlı radyatörü satıyorum. Gecekondu evdeki odamızda verim alamadık. Yalıtım vs. sorunlarımız var malum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57275003&p=1#57275003
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.