Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vigo 2500 watlik olandan aldim gelince deneyimleri yazarim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler vestelin 11 dilim yagli radyatoru nasildir. Arzummu vestelmi sizce. Delonghinin fiyati abartili yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Beyler vestelin 11 dilim yagli radyatoru nasildir. Arzummu vestelmi sizce. Delonghinin fiyati abartili yuksek.
    50-60 metrekarelik odam var. buraya yağlı radyatör almak istiyorum. aklımda delonghi markası var ama. Nasıldır? Bütçem 100-250tl arası. tüm odayı ısıtmasına gerek yok. 1-1,5 saat duracağım o odada. ben oradayken beni ısıtsın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 14 Kasım 2014; 22:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

50-60 metrekarelik odam var. buraya yağlı radyatör almak istiyorum. aklımda delonghi markası var ama. Nasıldır? Bütçem 100-250tl arası. tüm odayı ısıtmasına gerek yok. 1-1,5 saat duracağım o odada. ben oradayken beni ısıtsın yeter.

60 m^2 büyük bir alan yağlı radyatör yerine ufo kullanmak daha doğru olacaktır, havayı fazla ısıtmaz ancak bulunduğunuz nokta ısınmış olur.

Saygılar...
  • Dediğim gibi odayı ısıtmasına gerek yok. beni ısıtsın yeret. Hem yapacağım iş nedeniyle direk üstüme ısı almamam gerekiyor. Hem radyatörü kendime yakın yere koyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Sahilde değilim ama denize yakınım. İstanbul Tuzla'da oturuyorum.

Marmara Bölgesinde tek yağlı radyatörle kışı geçiremezsiniz. Tek mi yaşıyorsunuz?

Tek yaşıyorum. Evde yaşama aralığım 19:00-08:00. Kısacası ev benim için Otel işlevi görüyor. 50m2 den daha küçüktü sanırım. Doğalgaz fiyatı almak için çağırdığım ustalardan biri "ev çok büyük değil, burada kalıp kalmayacağın belli değilse de Ufo veya klimayla idare edersin" dedi. Ufoyu sevmediğimden, klima da portatif olmadığından yağlı kalorifer fikri daha cazip geldi. 2 tane bile alsam 500-600 den fazla tutmaz, doğalgaz 4000-6000 arasına geliyor.

Isıtmaz derseniz ya evi terkedicem yada doğalgaza geçeceğim

Tek yaşıyorsanız sorun olmaz. Ama aile ise Marmara Bölgesinde idare edemezsiniz.

50m^2'den küçükse yağlı radyatörle idare edersiniz. İki tane alıp her iki odaya da yerleştirirseniz ısınırsınız problem olmaz.

2 yağlı radyatör işinizi görür.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, inverter klima ile ısınıyorum ve mutfağa da yağlı radyatör almayı düşünüyorum. Elektrik döşememiz çok iyi sayılmaz. Klima 24 saat çalışıyor. Yağlı radyatör uzun süreli çalışmayacak. Mutfakta uzun süre iş olduğunda veya misafir geldiğinde diğer oda da çalışacak.

günde taş çatlasın 6-8 saat çalışacak. Sigortamız kaldırır mı ? sigorta atar mı ? çamaşır makinası da çok çalışır. Arada bulaşık makinası falan. Aynı prizde çalışmıyacaklar ama farklı farklı prizlere takılacak. Elektrik kaldırır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: japon77

Arkadaşlar, inverter klima ile ısınıyorum ve mutfağa da yağlı radyatör almayı düşünüyorum. Elektrik döşememiz çok iyi sayılmaz. Klima 24 saat çalışıyor. Yağlı radyatör uzun süreli çalışmayacak. Mutfakta uzun süre iş olduğunda veya misafir geldiğinde diğer oda da çalışacak.

günde taş çatlasın 6-8 saat çalışacak. Sigortamız kaldırır mı ? sigorta atar mı ? çamaşır makinası da çok çalışır. Arada bulaşık makinası falan. Aynı prizde çalışmıyacaklar ama farklı farklı prizlere takılacak. Elektrik kaldırır mı ?

Alıntıları Göster
    selamlar. biz yeni eve taşınıyoruz ama daha doğalgazımız gelmedi. bir ay kadar gelmeyecek. ev yeni ev olduğu için işlemler biraz uzunmuş. ev 80 metrekare ama biz 1 odada oturmayı planlıyoruz. yağlı radyatörler yeterli ısıyı sağlar mı? ne önerirsiniz? kaç dilim almalı ya da ufo, fan falan mı almalı?

• Smartass kullanıcısına yanıt
    Ufo içerisini anlık ısıtır ve kapatınca eski sıcaklığına geri döner. Delonghi dragon 4 10 dilimli yağlı radyatör işinizi görür. Fiyatı 300 tl civarında. Veya ucuz yollu bi ürünle 1 aylık süreyi geçiştireceksiniz. Karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: merveali82

Ufo içerisini anlık ısıtır ve kapatınca eski sıcaklığına geri döner. Delonghi dragon 4 10 dilimli yağlı radyatör işinizi görür. Fiyatı 300 tl civarında. Veya ucuz yollu bi ürünle 1 aylık süreyi geçiştireceksiniz. Karar sizin.

http://www.tekzen.com.tr/tekzen_home_yagli_radyator_11_dilim_fa_/177408 bu nasıl işimi görür mü?
  • Smartass kullanıcısına yanıt
    http://m.tekzen.com.tr/Home/ProductDetail/162210 odanın yalıtımı ve kullanım süresine göre değerlendirecek olursanız yağlı radyatörlere çok fazla para vermenize gerek yok, yaklaşık 1 ay içerisinde doğalgaz bağlatma durumunuz varsa. Yakınlarınızda tekzen veya kipa var ise bu tarz ürünleri yerinde inceleyip bilgi almanızda fayda var.

• merveali82 M kullanıcısına yanıt
    24 saat zaman ayarı var diye bunu tercih etmek istedim açıkcası. emlakçı 1 ay diyor ama o 2 de olabilir. ama zaman ayarı çok bir etki etmiyorsa almayayım.
  • Önemli olan Termostat ayarı var mı? O ısıda odayı tuttuğu surece zaman ayarının 24 saat olmasının pekte bi önemi yok bence, birde sarfiyatı önemli 1-2 ay idare edeceksiniz artık. Uzun süre kullanım olsaydı hiç düşünmeyin delonghi dragon 4 10 dilimli yağlı radyatör alın derdim. Sizinki geçici bi çözüm olması gerektiği için içinize hangisi siniyorsa onu alın. Çokta araştırma yapmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: merveali82

Önemli olan Termostat ayarı var mı? O ısıda odayı tuttuğu surece zaman ayarının 24 saat olmasının pekte bi önemi yok bence, birde sarfiyatı önemli 1-2 ay idare edeceksiniz artık. Uzun süre kullanım olsaydı hiç düşünmeyin delonghi dragon 4 10 dilimli yağlı radyatör alın derdim. Sizinki geçici bi çözüm olması gerektiği için içinize hangisi siniyorsa onu alın. Çokta araştırma yapmaya gerek yok.
    Bebeğim için Delonghi marka yağlı radyatör almıştık, çok kullanışlı ve sağlıklı. Klimalar gibi lejyoner hastalığı tarihçesi yok hiç olmassa ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Bebeğim için Delonghi marka yağlı radyatör almıştık, çok kullanışlı ve sağlıklı. Klimalar gibi lejyoner hastalığı tarihçesi yok hiç olmassa ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 15-20 m2'lik bir odayı ısıtmak istiyorum. Odanın sadece 1 duvarı bina dışına bakıyor ve bu duvarda ısıcam var. Bu oda için aşağıdaki ürünler arasında kaldım:

Bauhaus Voltotherm 2000W Konvektör 39 TL (link)
    Bauhaus Voltotherm 2000W Konvektör 59 TL (link)
    Delonghi 2000W Konvektör 109 TL [Termostat] (link)

Bauhaus Voltotherm 2000W 9 Dilim 99 TL (link)
    Tekzen Home 2000W 9 Dilim 99 TL [Termostat] (link)
    Tekzen Home 2400W 11 Dilim 149 TL [Fan+Termostat+Zamanlayıcı] (link)
    Altus 2900W 11 Dilim Fanlı 159 TL [Fan+Termostat+Zamanlayıcı] (link)

Altus açık ara en kaliteli ürün gibi görünüyor. Ancak bu odayı ısıtmak için konvektörler yeterli olacaksa az para vermeyi tercih ederim tabi ki. Yeter ki ısıtsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Sahilde değilim ama denize yakınım. İstanbul Tuzla'da oturuyorum.

Marmara Bölgesinde tek yağlı radyatörle kışı geçiremezsiniz. Tek mi yaşıyorsunuz?

Tek yaşıyorum. Evde yaşama aralığım 19:00-08:00. Kısacası ev benim için Otel işlevi görüyor. 50m2 den daha küçüktü sanırım. Doğalgaz fiyatı almak için çağırdığım ustalardan biri "ev çok büyük değil, burada kalıp kalmayacağın belli değilse de Ufo veya klimayla idare edersin" dedi. Ufoyu sevmediğimden, klima da portatif olmadığından yağlı kalorifer fikri daha cazip geldi. 2 tane bile alsam 500-600 den fazla tutmaz, doğalgaz 4000-6000 arasına geliyor.

Isıtmaz derseniz ya evi terkedicem yada doğalgaza geçeceğim

Tek yaşıyorsanız sorun olmaz. Ama aile ise Marmara Bölgesinde idare edemezsiniz.

50m^2'den küçükse yağlı radyatörle idare edersiniz. İki tane alıp her iki odaya da yerleştirirseniz ısınırsınız problem olmaz.

2 yağlı radyatör işinizi görür.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    zass satan yer site varmı acaba üretilmiyormu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_emp

quote:

Beyler vestelin 11 dilim yagli radyatoru nasildir. Arzummu vestelmi sizce. Delonghinin fiyati abartili yuksek.

Ben de bir hafta içinde bir adet yağlı radyatör almayı planlıyorum. Altus veya fakir düşünüyordum ama ikisi de çinden gelen mallara marka basıp satıyor (Kalite için bişey demiyorum). Durum böyle olunca da Vesteli araştırayım dedim. Müşteri hizmetleriyle görüşüp üretimin türkiyede yapıldığını 2 kere (farklı zamanlarda) teyit ettirdim.

Tercihim büyük ihtimalle Vestelden yana olacak ancak 15-20mt2 bir oda için 2000W(9 dilim) ile 2500W(11 dilim) arasında kararsızım. 2000W olan model 120TL, 2500W olan model ise 160TL. Eğer 2500'ü tam kapasite kullanmayacaksam almanın bi mantığı yok gibi.

Ne dersiniz arkadaşlar 2000W olanı alıp 2-3 gün deneyip beğenmezsem cayma hakkımı mı kullanmalıyım sizce?

Hocam Vestel aldınız mı? Bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_emp

quote:

Ben de bir hafta içinde bir adet yağlı radyatör almayı planlıyorum. Altus veya fakir düşünüyordum ama ikisi de çinden gelen mallara marka basıp satıyor (Kalite için bişey demiyorum). Durum böyle olunca da Vesteli araştırayım dedim. Müşteri hizmetleriyle görüşüp üretimin türkiyede yapıldığını 2 kere (farklı zamanlarda) teyit ettirdim.

Tercihim büyük ihtimalle Vestelden yana olacak ancak 15-20mt2 bir oda için 2000W(9 dilim) ile 2500W(11 dilim) arasında kararsızım. 2000W olan model 120TL, 2500W olan model ise 160TL. Eğer 2500'ü tam kapasite kullanmayacaksam almanın bi mantığı yok gibi.

Ne dersiniz arkadaşlar 2000W olanı alıp 2-3 gün deneyip beğenmezsem cayma hakkımı mı kullanmalıyım sizce?

Hocam Vestel aldınız mı? Bilgi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    ustalar bi el atın..
    yağlı radyatör mü, petekleri büyütmek mi?http://forum.donanimhaber.com/m_99951199/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

ustalar bi el atın..
    yağlı radyatör mü, petekleri büyütmek mi?http://forum.donanimhaber.com/m_99951199/tm.htm

Alıntıları Göster
    Tek Soru:

-Fakir RF-11 mi?
    -Delonghi TRD4 1025 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Tek Soru:

-Fakir RF-11 mi?
    -Delonghi TRD4 1025 mi?

Alıntıları Göster
    Fakir kullanmadığım için hakkında bir yorum yapamayacağım ama 15 gündür Delonghi TRD-4 1025 Dragon 4 kullanıyoruz gerçekten parasının hakkını veren bir ısıtıcı, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkayi

Fakir kullanmadığım için hakkında bir yorum yapamayacağım ama 15 gündür Delonghi TRD-4 1025 Dragon 4 kullanıyoruz gerçekten parasının hakkını veren bir ısıtıcı, tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Az enerji harcayarak verimli bir şekilde ısıtma sağlayan Delonghi radyatörlerden Delonghi Dragon bu sene uzun süredir Delonghi stoklarında yer almadığı ve muhtemelen artık bu sene gelmeyeceği için onun yerine benzer modellere odaklanmak gerekiyor. Aşağıdaki modelleri incelemenizi öneririm.

http://www.aynigunkargo.com/delonghi-kh-771225-yagli-radyator

http://www.aynigunkargo.com/de-longhi-9-dilim-yagli-radyator-kh-770920b

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.