Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan_emp

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Beyler vestelin 11 dilim yagli radyatoru nasildir. Arzummu vestelmi sizce. Delonghinin fiyati abartili yuksek.

Ben de bir hafta içinde bir adet yağlı radyatör almayı planlıyorum. Altus veya fakir düşünüyordum ama ikisi de çinden gelen mallara marka basıp satıyor (Kalite için bişey demiyorum). Durum böyle olunca da Vesteli araştırayım dedim. Müşteri hizmetleriyle görüşüp üretimin türkiyede yapıldığını 2 kere (farklı zamanlarda) teyit ettirdim.

Tercihim büyük ihtimalle Vestelden yana olacak ancak 15-20mt2 bir oda için 2000W(9 dilim) ile 2500W(11 dilim) arasında kararsızım. 2000W olan model 120TL, 2500W olan model ise 160TL. Eğer 2500'ü tam kapasite kullanmayacaksam almanın bi mantığı yok gibi.

Ne dersiniz arkadaşlar 2000W olanı alıp 2-3 gün deneyip beğenmezsem cayma hakkımı mı kullanmalıyım sizce?

Ben bugun aldim. Urun %100 çin malı.:)) belki montaji burda yapiliyordur.
    N11 den puanla 90 liraya aldim. Fazla bi beklentim yoktu 4 m2 banyo icin aldim. Ama guzel ısıtıyor. En yüksek ayarda el degmiyor. Ancak petekler çok ince. Ebatlarida bana küçük geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 2 Ocak 2015; 18:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanasrav

Az enerji harcayarak verimli bir şekilde ısıtma sağlayan Delonghi radyatörlerden Delonghi Dragon bu sene uzun süredir Delonghi stoklarında yer almadığı ve muhtemelen artık bu sene gelmeyeceği için onun yerine benzer modellere odaklanmak gerekiyor. Aşağıdaki modelleri incelemenizi öneririm.

http://www.aynigunkargo.com/delonghi-kh-771225-yagli-radyator

http://www.aynigunkargo.com/de-longhi-9-dilim-yagli-radyator-kh-770920b

https://www.epttavm.com/tr/item/5704999_delonghi--trd4-1025--dragon-4-serisi-10-dilim-yagli-radyator?ref=akakce&v=1.74.6

bu adresten geçen hafta aldım, 2 gün içinde elime ulaştı.. stok sorunu yok yani. ısıtmasından da gayet memnunum.

• merhabalar. yaklaşık 1 buçuk ay önce biz de bir adet DeLonghi Dragon 4 yağlı radyatör aldık. ürünü merak edenler için bir de ben kullanıcı yorumlarımı ekleyeyim. alım için düşünenlere bir nebze yardımımız dokunur belki.

ama önce evin durumundan bahsetmek isterim ki bundan sonra yazılanları buna göre okursanız yanıltıcı olmamış olur. ev öncelikle iç cepheden ısı izolasyonlu. dış cephe yaptıracaktık ancak imkan bulamayınca en azından içten yapalım dedik. aslında dıştan yalıtıma göre daha avantajlı çünkü duvar ısıtma/duvardan soğuk çekme durumu olmuyor odanın. ayrıca oda 2. katta ve tam altındaki odada soba yanıyor. bu nedenle hiç bir şey yanmasa bile odada parkelerin üzerinde rahatça ince bir çorapla dahi yürüyebiliyorsunuz. ayrıca güneşli günlerde öğleden sonra bikaç saat güneş de alıyor oda. ancak bulutlu günlerde dışarısının 4-5 derece olduğu günlerde de radyatör yanmadan oda sıcaklığı 15-16 derece seviyelerinde duruyordu.

gelelim DeLonghi Dragon 4 yağlı radyatör alım öncesine. bunu almadan önce çeşitli elektrikli ısıtıcıları direk çalışması ile yerinde (ev ortamında) inceleyerek karar verdim. evde malesef hastamız olduğu için havayı kurutmayan (dahası en az kurutan), uzun süreli ekonomik ve konforlu ısıtma sağlayacak bir ısıtıcı aradık. sonuç olarak konvektör ısıtıcılar ve radyatörler arasında kaldık. son göne kadar da tercihimiz konvektör ısıtıcıdan yanaydı. bizzat NOBO ısıtıcıyı oda şartlarında inceledim. gayet tatminkar. o nedenle bu markanın ısıtıcılarını almayı düşünenlere öneririm. ancak biraz maliyeti diğerlerine göre yüksek. o nedenle yerli mali VİGO'ya yönelebilirsiniz ama ikisini yan yana kıyaslayınca NOBO alacağınıza da eminim. tabi aradaki fiyat farkını gözden çıkarabilirseniz. neyse dediğim gibi son güne kadar biz de fiyat farkını veremediğimiz için VİGO alacaktık ancak mağazada uzun uzun inceleyince bizim istediğimiz 24 saat ısınma durumuna çok uygun olmadığını düşündük. ayrıca aynı çalışma yapısı Dragon 4'te de mevcut. (baca sistemi dedikleri olay) yani alttan soğuk hava kanallara girip üstten sıcak hava olarak çıkıyor. bu da odada ortam havasının sirküle olmasını sağlıyor bir derece. sonuç olarak bizim tercihimiz Dragon 4 oldu.

ürün ile ilgili artı [+] ve eksiler [-]

[+] Tasarımı gerçekten çok iyi. diğer hiçbir yağlı radyatöre benzemiyor. çok fazla yer kaplamıyor ve odada çirkin bir görüntü oluşturmuyor.
    [+] Tekerlekleri sayesinde rahatça parke üzerinde hareket edebiliyor. isterse katlanıp sabit şekilde de durabiliyor.
    [+] Isınması gayet hızlı sayılır. (sonuç olarak infrared ısıtıcı vs değil. ama yağlı radyatöre göre hızlı sayılır)
    [+] Baca sistemi sayesinde ortam havası devir daim olduğu için ısınmada etkili
    [+] Odanız yalıtımlı ise istediğiniz sıcaklıkta min ayarlarda sabit tutabiliyor.

[0] (bunu +/- olarak değerlendiremedim siz kendinize göre karar verin) Radyatör aşırı sıcak oluyor. dokunduğunuz anda yakmıyor ama şöyle üzerine de elinizi koyamıyorsunuz. çocuklu aileler genelde radyatör tercih ediyor. onlar bir kez inceleyip alsınlar.

[-] Cihazın ve odanın ilk ısınması için tam güçte çalışması gerek haliyle. Ancak öyle çalışınca da odaya bir yağ kokusu yayılıyor. alalı 1 buçuk ay olmasına ve neredeyse 7/24 çalışmasına rağmen hala o koku olabiliyor. ileride azalır umarım.
    [-] Taşıma kulbu gibi bir şey yok. sadece önde ufak bir bölme var çekmek için. cihaz da çalışırken çok sıcak olduğu için taşıma konusunda sıkıntı çıkarabiliyor.
    [-] Baca sistemi ısınma için çok faydalı olsa da temizlik açısından sıkıntılı olabilir. kanallar biraz dar olduğu için uzun yıllar sonunda toz toplayacaktır elbet. o nedenle temizlik konusu da dikkat edilmeli.

aklıma gelenler bunlar. merak edilen bir şey olursa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.

bu arada yaklaşık 20-25 m2 arası odanın neredeyse tüm ay çalışması ile 220 TL (bir buçuk aylık) elektrik faturası geldi. bunda elektrikli şofben ve arada açılan ufo vs de etkili. ancak radyatör genelde 7/24 açık çalışıyor. ne kadar yararlı bir ölçümdür ancak merak edenler için söyleyeyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

merhabalar. yaklaşık 1 buçuk ay önce biz de bir adet DeLonghi Dragon 4 yağlı radyatör aldık. ürünü merak edenler için bir de ben kullanıcı yorumlarımı ekleyeyim. alım için düşünenlere bir nebze yardımımız dokunur belki.

ama önce evin durumundan bahsetmek isterim ki bundan sonra yazılanları buna göre okursanız yanıltıcı olmamış olur. ev öncelikle iç cepheden ısı izolasyonlu. dış cephe yaptıracaktık ancak imkan bulamayınca en azından içten yapalım dedik. aslında dıştan yalıtıma göre daha avantajlı çünkü duvar ısıtma/duvardan soğuk çekme durumu olmuyor odanın. ayrıca oda 2. katta ve tam altındaki odada soba yanıyor. bu nedenle hiç bir şey yanmasa bile odada parkelerin üzerinde rahatça ince bir çorapla dahi yürüyebiliyorsunuz. ayrıca güneşli günlerde öğleden sonra bikaç saat güneş de alıyor oda. ancak bulutlu günlerde dışarısının 4-5 derece olduğu günlerde de radyatör yanmadan oda sıcaklığı 15-16 derece seviyelerinde duruyordu.

gelelim DeLonghi Dragon 4 yağlı radyatör alım öncesine. bunu almadan önce çeşitli elektrikli ısıtıcıları direk çalışması ile yerinde (ev ortamında) inceleyerek karar verdim. evde malesef hastamız olduğu için havayı kurutmayan (dahası en az kurutan), uzun süreli ekonomik ve konforlu ısıtma sağlayacak bir ısıtıcı aradık. sonuç olarak konvektör ısıtıcılar ve radyatörler arasında kaldık. son göne kadar da tercihimiz konvektör ısıtıcıdan yanaydı. bizzat NOBO ısıtıcıyı oda şartlarında inceledim. gayet tatminkar. o nedenle bu markanın ısıtıcılarını almayı düşünenlere öneririm. ancak biraz maliyeti diğerlerine göre yüksek. o nedenle yerli mali VİGO'ya yönelebilirsiniz ama ikisini yan yana kıyaslayınca NOBO alacağınıza da eminim. tabi aradaki fiyat farkını gözden çıkarabilirseniz. neyse dediğim gibi son güne kadar biz de fiyat farkını veremediğimiz için VİGO alacaktık ancak mağazada uzun uzun inceleyince bizim istediğimiz 24 saat ısınma durumuna çok uygun olmadığını düşündük. ayrıca aynı çalışma yapısı Dragon 4'te de mevcut. (baca sistemi dedikleri olay) yani alttan soğuk hava kanallara girip üstten sıcak hava olarak çıkıyor. bu da odada ortam havasının sirküle olmasını sağlıyor bir derece. sonuç olarak bizim tercihimiz Dragon 4 oldu.

ürün ile ilgili artı [+] ve eksiler [-]

[+] Tasarımı gerçekten çok iyi. diğer hiçbir yağlı radyatöre benzemiyor. çok fazla yer kaplamıyor ve odada çirkin bir görüntü oluşturmuyor.
    [+] Tekerlekleri sayesinde rahatça parke üzerinde hareket edebiliyor. isterse katlanıp sabit şekilde de durabiliyor.
    [+] Isınması gayet hızlı sayılır. (sonuç olarak infrared ısıtıcı vs değil. ama yağlı radyatöre göre hızlı sayılır)
    [+] Baca sistemi sayesinde ortam havası devir daim olduğu için ısınmada etkili
    [+] Odanız yalıtımlı ise istediğiniz sıcaklıkta min ayarlarda sabit tutabiliyor.

[0] (bunu +/- olarak değerlendiremedim siz kendinize göre karar verin) Radyatör aşırı sıcak oluyor. dokunduğunuz anda yakmıyor ama şöyle üzerine de elinizi koyamıyorsunuz. çocuklu aileler genelde radyatör tercih ediyor. onlar bir kez inceleyip alsınlar.

[-] Cihazın ve odanın ilk ısınması için tam güçte çalışması gerek haliyle. Ancak öyle çalışınca da odaya bir yağ kokusu yayılıyor. alalı 1 buçuk ay olmasına ve neredeyse 7/24 çalışmasına rağmen hala o koku olabiliyor. ileride azalır umarım.
    [-] Taşıma kulbu gibi bir şey yok. sadece önde ufak bir bölme var çekmek için. cihaz da çalışırken çok sıcak olduğu için taşıma konusunda sıkıntı çıkarabiliyor.
    [-] Baca sistemi ısınma için çok faydalı olsa da temizlik açısından sıkıntılı olabilir. kanallar biraz dar olduğu için uzun yıllar sonunda toz toplayacaktır elbet. o nedenle temizlik konusu da dikkat edilmeli.

aklıma gelenler bunlar. merak edilen bir şey olursa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.

bu arada yaklaşık 20-25 m2 arası odanın neredeyse tüm ay çalışması ile 220 TL (bir buçuk aylık) elektrik faturası geldi. bunda elektrikli şofben ve arada açılan ufo vs de etkili. ancak radyatör genelde 7/24 açık çalışıyor. ne kadar yararlı bir ölçümdür ancak merak edenler için söyleyeyim dedim.

Aynı modeli 2 aydır kullanıyoruz, yaptığın tespitlere harfiyen katılıyorum, tamı tamına düşüncelerimi ifade etmişsiniz.

• Bende bu konu sayesinde bayağı bir fikir edindim. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Dün Delonghi Dragon4 TRD4 1025 10 dilimli yağlı radyatör aldım.
    Biraz kullandıktan sonra tecrübelerimi palaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Arkadaslar, 25 m2 odam icin bunlardan hangisini onerirsiniz? Odam bati-guney-kuzeye bakiyor ve oturdugum bina denize sifir sayilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-trd41025-dragon-4-10-dilim-yagli-radyator.html

http://www.vatanbilgisayar.com/rf-11-turbo-yagli-radyator.html

Arzumu öneririm..

http://www.bulabilirim.com/ar034-9-dilim-minifin-yagli-radyator.html

Taş gibi cihaz geçen gün aldım ve gerçekten çok iyi ısıtıyor.. Kaldı ki fiyatı da çok uygun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat006
    Bende bu konu sayesinde bayağı bir fikir edindim. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orijinalden alıntı: Murat006
    Bende bu konu sayesinde bayağı bir fikir edindim. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?

Ben de bekliyorum tecrübelerinizi sanırım dragon trd4 1025 alacam ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Beyler vestelin 11 dilim yagli radyatoru nasildir. Arzummu vestelmi sizce. Delonghinin fiyati abartili yuksek.

Arzumu tavsiye ederim..

http://www.bulabilirim.com/ar034-9-dilim-minifin-yagli-radyator.html

Bluehouse u de öneriyorlar ancak ben olsam arzumu alırdım...

http://www.bulabilirim.com/bluehouse-bh9319-fanli-9-dilim-yagli-radyator-2350w.html

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki link te piyasaya gore çok uygun Yağlı radyatör. Kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.hepevim.com/bluehouse-bh9319-fanli-9-dilim-yagli-radyator-2350w.html

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki link te piyasaya gore çok uygun Yağlı radyatör. Kesinlikle tavsiye ederim.

• ozkan1979 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: tolderon

11 yıl önce zass marka almıştım , kullanmıyorum ama hala duruyor , ne olur ne olmaz diye saklıyorum ,,, zaten konudaki 2. mesaj da benim

• Sezon açıldı
  • madem konu hortladı elimde fakir rh12 radyatör var.15 gün kullanıldı.2 senedir kullanılmıyor.isteyen varsa satabilirim.
  • Delonghi iyide fiyatı bence pahalı raks goldmaster vs. De alınabilir 11 petekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CoMMaNDeRCX
    Demir Döküm nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@CoMMaNDeRCX
    Demir Döküm nasıldır?

Hepsi Çin menşeili yağlı radyatörlerin delonghi biraz marka olarak tuttu fiyatı 400 lere fırladı. Bende şuan Migros'tan 129 TL ye aldığım fire-x var 11 dilimli o bile iş görüyor. Fazla para vermeye gerek yok istersen ikinci elde bakabilirsin zass ın delonghinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@CoMMaNDeRCX
    Demir Döküm nasıldır?

Hepsi Çin menşeili yağlı radyatörlerin delonghi biraz marka olarak tuttu fiyatı 400 lere fırladı. Bende şuan Migros'tan 129 TL ye aldığım fire-x var 11 dilimli o bile iş görüyor. Fazla para vermeye gerek yok istersen ikinci elde bakabilirsin zass ın delonghinin

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Burada fiyat iyi. 2.el düşünmüyorum.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/delonghi-dragon4-trd41025-yagli-radyator-fiyati,112984.html

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.