Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde doğalgaz var kombiyi acana kadar UFO alıp kullanalım dedim kendimi burada buldum.

Sizce hangisini almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağlı radyatör konusunda delonghi öne çıkan marka gibi görünüyor fakat bu marka için bile beklenti yüksek tutulunca hayal kırıklığı yaşanıyor. sanırım elektrikli ısıtıcılara yağlı radyatör dahil ana ısıtıcı gözüyle bakmak yerine destek ısıtıcı olarak değerlendirmek gerekiyor. Beklenti düşük olunca alanlar bu markadan memnunlar galiba.
    Yağlı radyatör dahil elektrikli ısıtıcılarla ilgili bilgilerin yer aldığı yazıya bakılıp faydalanılabilinir.
    Yağlı Radyatör Tavsiye
  • Merhaba herkese baya okudum araştırdım yağlı radyatör meselesini. Evimizde soba yakmak yasak yaksak bıle sanırım klıma ve yaglı rafyatorun elektrık tuketımı aynı hesaba gelcek.

Klımalar cok pahalı aldın mı ınverter modelını almak gerekır o yuzden bızde yağlı radyatoru arastıralm dedık. 21 m² salon duvarda boydan yarıya kadar ısı yalıtım var. 12'lık bır radyator ısımızı görür mü gunde 8 saat kullansak ne kadar fatura gelır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah.yetisir

Mrblar.5 metrekare bi cam balkonum var.kuşlarım için yaptırdım.burayı nasıl ısıtırım diye düşünüyorum.benim için önemli olan şeyler ısıtıcının sessiz olması ve sıcaklığın sabit olması.bütün ürünleri araştırdım en mantıklısı yağlı radyatörler galiba.ama kafama takılan sorunlar var.delonghi dragon 4 alsam mesela çok fazlamı ısıtır?zırt pırt termostat atıp dururmu sıcaklığı sabit tutmak için.fanlı ısıtıcı alsam ses yapacak.çok kararsız kaldım.önerilerinizi bekliyorum

sizin istediginiz kadar ısıtır. surekli yanacaksa yagli petek en maniklisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jomily

baca sistemi denilen olay radyötörün üzerinden hava deliklerinden sıcaklık vermesi mi oluyor.piyasada daha ucuza yağlı radyötörler avr.ama aralarındaki farkı tam anlayamıyorum.birde bu ürünü satın alanların kimisi uzun süre kullandığı halde hala koku çıkmadığını devam ettiğini söylüyorlar.bu sizde de oluyor mu?

koku zamanla gidiyor. ustteki deliklerden sıcak hava üflüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mean Streets

Dragon 4 Koçtaş ta 319 TL arayan arkadaşlar varsa eğer bakabilirler.

keşke benimde haberim olsa hemen alırdım.şuan koçtaş ta baktım399 tl.vatan bılgısayarda 329 tl ama stokta kalmamış
  • Kaçırmışsınız hocam.Fiayt yükselmiş demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mean Streets

Kaçırmışsınız hocam.Fiayt yükselmiş demek ki.

hemde koçtaş ın hemde vatan bilgisayarın kampanyasını kaçırmışım.ben baktığımda 350 tl den aşağı bulamıyorum.bu mağazaların kampanya günleri tarihleri belli mi dir yoksa rastgele mı yapıyorlar?
  • Aylık faturaya etkisiyle ilgili birşey söyleyebilir misiniz?

Bir de kablo için akım korumalı tunçmatik tarzı birşey mi almak gerekir? Evin elektrik tesisatının güçlü olduğundan şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 7 Kasım 2015; 23:23:55 >
  • Arkadaşlar dün itibariyle DeLonghi Dragon 4 modelini aldım. Eve geldim denedim. Ürün gerçekten forumda arkadaşların bahsettiği gibi kaliteli. Isıtması gayet iyi. Şimdi ben size bir ilginç noktadan bahsedeceğim. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, satıcının bana söylediğine göre bu yıl itibariyle avrupa birliği kriterleri kapsamında radyatör ısıtıcıların temel birleşimlerinde değişime ( iyileştirmeye ) gidilmiş. Döküm kalitesine standart getirilmiş. Bu yüzden geçen seneki Delonghi ler ile bu senekiler arasında bile fiyat farkı varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Arkadaşlar dün itibariyle DeLonghi Dragon 4 modelini aldım. Eve geldim denedim. Ürün gerçekten forumda arkadaşların bahsettiği gibi kaliteli. Isıtması gayet iyi. Şimdi ben size bir ilginç noktadan bahsedeceğim. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, satıcının bana söylediğine göre bu yıl itibariyle avrupa birliği kriterleri kapsamında radyatör ısıtıcıların temel birleşimlerinde değişime ( iyileştirmeye ) gidilmiş. Döküm kalitesine standart getirilmiş. Bu yüzden geçen seneki Delonghi ler ile bu senekiler arasında bile fiyat farkı varmış.

Bende aynısını alacağımda hangi siteden aldığınız acaba. Birde Kargo ücreti ödediniz mi ödediyseniz ne kadar öğrenebilir miyim ?
  • theliferead T kullanıcısına yanıt
    Ben yerel tanıdığım bir satıcıdan aldım.
  • Bende ar arceligin sattığı flavel var şimdi satışta olmayan on tarafinda normal elektrikli sobaninda bulundugu bir model. Tum gece aciyorum.ama arada tık tık ses çıkarıyor uyandırıyor beni.az da çıkarmıyor bilgisi olan var mi ?

• Arkadşlar ustalara bir sorum olacak
    Benim evimde vestel marka yağlı radyatör var ilk defa bu gün çalıştırayım dedim bildiğiniz peteklerden 2 defa çarpıldım. Benden önceki sahibi üzerine elektrik çarpıyor düz zeminde çalıştırın yazmış. Tabi bem çarpılınca okudum. içini açtım ve kablolarda bir şey göremedim. Topraklamayı kapağa vidalamış vestel. Neden çarpar bu meret? Hiç anlamadığım bir şey

• arkadaşlar bebek odamız evin arka tarafında kalıyor, o yüzden diğer odaların radyatörlerini kıssam bile o odayı tam ısıtamıyorum.
    ön cephe 23-24 derecelerdeyken, o oda 20 derecelere düşüyor bazen. kombiyi sürekli 40 derece çalıştırıyorum evimde.
    o oda için 2-3 derece destek olacak kadar bir ek ısı kaynağına ihtiyacım. sanırım 5 dilim yağlı radyatör benim işimi görür.
    15 m² oda alanı, maksimum 1150 watt gibi bir ısı kaybım var. zaten kombi de sürekli çalışacak.
    ayrıca üzerine ıslak havlu koyup odayı nemlendirmeyi de düşünüyorum. tek ıslak havlu nemi çok fazla arttırmadı çünkü.
    yağlı rad.ün üzerine ıslak havlu koymak bir sıkıntı doğurur mu? sonuçta panonun değil, ısıtıcı yüzeyin üzerine havlu koyacağım.
    o açıdan boya kalitesi önemli olabilir.

bana 5 dilim veya 6 dilim önerebileceğiniz bir yağlı rad. var mı? piyasada pek fazla yok açıkcası :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronos10 -- 20 Kasım 2015; 15:44:08 >

• Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz fiyat varsa yazarmisiniz

• Delonghi Trd4 1025 aldım. Alt taraf üst taraf kadar ısınmıyor. Sorun ne olabilir?
  • arkadaşlar adana-mersin'de kullanılacak 15-20 m^2 lik odayı ıstacak radyatör tavsiyesi olan var mı? 200-250 tl civarı.

edit: mesela bu nasıl?
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-trrs0920-2000-w-9-dilim-radyator-p-EVDELTRRS0920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 4 Aralık 2015; 15:52:48 >
  • DELONGHİ DRAGON 4 YAĞLI RADYATÖR ISITICI - 8 DİLİMLİ - TRD4-0820
    Delonghi TRD4 1025 Dragon 4 10 Dilim Yağlı Radyatör

2 farklı model var. 20 m2 için hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

DELONGHİ DRAGON 4 YAĞLI RADYATÖR ISITICI - 8 DİLİMLİ - TRD4-0820
    Delonghi TRD4 1025 Dragon 4 10 Dilim Yağlı Radyatör

2 farklı model var. 20 m2 için hangisini tavsiye edersiniz?

10 dilim öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.