Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: h0c@

DELONGHİ DRAGON 4 YAĞLI RADYATÖR ISITICI - 8 DİLİMLİ - TRD4-0820
    Delonghi TRD4 1025 Dragon 4 10 Dilim Yağlı Radyatör

2 farklı model var. 20 m2 için hangisini tavsiye edersiniz?

10 dilim öneririm.

hocam bu vento nun farkı ne biliyor musunuz?
    http://www.delonghi.com/tr-tr/urunler/konfor/tasinabilir-isitma-sistemleri/yal-radyatorler/vento-v551225-0109552304

neden dragon da vento değil?

• h0c@ H kullanıcısına yanıt
    Vento hakkında bilgim yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 5 Aralık 2015; 22:15:15 >
  • DELONGHI Tower TCH8093ER fanlı ısıtıcı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Delonghi Avrupa versiyonu Türkiye de yok malesef
  • Altusun fanlı 11 dilim yağlı peteğinden aldim cok iyi ısıtıyor.ama bu zaman ayarını beceremiyorum atıyor tekrar sallamasyon açıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4 metrekare tuvalet için ısıtma sistemine ihtiyacım var. Petek olmayan ve dış duvarı olan bir tuvalet olduğu için 16-17 dereceye kadar düşüyor. Kendinden termostatlı ve en önemlisi elektrik sarfiyatı minimum olacak bir çözüm önerebilir misiniz?

• selamlar, bende 20m2 lik oturma odası için bir ısıtıcı almak istiyorum. Bekarım ve Adana da yaşıyorum. Delonghi hangi modelini tavsiye edersiniz, yada ufo mu alsam ?
  • Trd4 1025
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudu11

Yeni Delonghi Dragon 4 1025 aldım, evim Ankarada şuan çok memnunum ısıtmasından 2-3 ay kullanıyım detaylı olarak aktaracam performansını ve aylık fatura bilgisini.

Hocam bu modelden ben de almayı düşünüyorum elektrik faturasına yansıması nasıldır acaba?
  • Bu radyatorleri kullananlar gunde kac saat calistirdiklarini ve yaktigi elektirik tutarini paylasabilirlermi..

• Dış kısım '' baca etkisi '' yaratan yani alttan soğuk havayı alıp yukarıda sıcak olarak atan dolayısıyla özellikle 1 ve 2. kademede elinizle kontrolde alt tarafın daha soğuk olması normal.

Becerebiliyorsanız :) baca kısmının iç tarafındaki asıl peteklere dokunmayı deneyin bakalım ne olacak ? :)
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler :]
  • kombili evde yalıtım eksikliğinden dolayı ısınmayan bir odaya takviye için yağlı radyatörlerden almayı düşünüyorum. sizce oda termostatlı bir radyatörle takviye yapmam uygun olur mu? Kombiyle beraber çalışan oda termostatlı radyatörun masrafi nasıl olur? (odanın altı açık otopark ve yalıtım için site yönetimine birşey yaptıramadım)

• Merhaba
    Hocam radyatör duruyor mu. Duruyorsa düşündüğünüz son rakam nedir. Şimdiden teşekkürler

• Merhaba,

Antalya'da yatak odam geceleri ve sabah kalktığımda soğuk olduğundan kendime bir ısıtıcı almayı düşünüyordum, yaptığım aramalarda 2 ürün dikkatimi çekti;

ilki yağlı radyatör bu ürüne bakıyordum ki,

http://www.hepsiburada.com/delonghi-trd4-1025-dragon-4-10-dilim-yagli-radyator-p-EVDELTRD1025

Konvektor ısıtıcı diye birşey de gördüm,

http://www.hepsiburada.com/delonghi-hcx9120e-2000-w-hifi-teknolojili-konvektor-isitici-p-EVDELHCX9120E

2sinin şuanda fiyatı aynı, 2 ısıtma biçimi arasında araştırma yaptım ama karar veremedim, kullanan arkadaşlar ne tavsiye edebilir, yağlı radyatör mü yoksa konvektör ısıtıcı mı?

Ek:

Birde şu ürünü gördüm güzele benziyor;
    http://www.hepsiburada.com/fakir-rh-12-halojen-3000-watt-12-dilim-yagli-radyator-p-EVFAKIRRH12

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoNFi -- 4 Ocak 2016; 15:06:34 >

• Delongi radyatörlü ısıtıcılar FAN'sız. Fanı olmayan bir ısıtıcının da markası ne olursa olsun Fanlı bir ısıtıcıdan daha iyi ısıtabileceğini zannetmiyorum.
    Yani birileri delongiyi çok övüyorsa bence mantıken Fanlı ısıtıcıların daha çok övülmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 8 Ocak 2016; 16:01:38 >
  • Bu 2 modelden hangisini almamı tavsiye edersiniz? Ve nedenini de yazarsanız sevinirim.

1- Fakir 9 Dilim 2300 watt - 245 TL
    http://www.hepsiburada.com/fakir-rf-09-2300-w-9-dilim-fanli-yagli-radyator-p-EVFAKRF09

2- Premier 11 Dilim - 2900 W + 400 W FAN - 270 TL
    http://www.hepsiburada.com/premier-por-9630-11-dilim-400-w-fanli-stype-radyator-p-EVPREPOR9630

Bazen 9 dilimli 11 dilimden verimli olabilir :) Marka da önemli bir faktör tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 8 Ocak 2016; 15:59:20 >

• Arkadaşlar kendi adıma tecrübemi paylaşayım dedim yağlı radyatör mü infrared mi diyenleri aydınlatmak için

---Eğer ısıtıcıyı çok kısa süreli kullanacaksanız infrared alın örneğin ; balkonda yada dış ortamda infrared ısıtıcılar zaten dış ortam için icat edilmiş ısıtıcılar. Ufo markası sağolsun evlerimizin içine soktu bu lanet ısıtıcıyı. Dediğim gibi kısa süreli kullanacak ve anında geçici olarak ısınacaksanız infrared alın aksi halde asla almayın. infrared ısıtıcılar havadaki molekülleri ısıtmadığı için sadece ışığının ulaştığı yerleri ısıtıyor ve yüzeysel ısıtıyor, kapatınca ısı diye bişey kalmıyor.

---Genelde infrared ısıtıcılar 2500 w ve çok soğuk havalarda termostat asla devreye girdiremezsiniz ayarlayıp girdirseniz bile yeniden yanana kadar soğuğa dayanamazsınız.Durmaksızın 2500w tüketir.

---Gelelim yağlı radyatöre ; yağlı radyatörler bildiğiniz petek nasıl ısıtıyorsa öyle ısınıyor. Hatta en yüksek seviyede çalıştırdığınızda peteklerde görmediğiniz kadar ısındığınıda görürsünüz.

---infrared ısıtıcı durmaksızın 2500w çalışırken siz yağlı radyatörü en üst seviyede (hadi oda yaklaşık 2500w olsun) çalıştırınca yinede termostat görevini yapar atıyorum 10 dk çalışır 10 dk durur,durduğundada hemen buz gibi olmaz , içerisinin soğuğu kırılınca termostada bir ayar verirsiniz atıyorum 10 dk çalışır 20 dk durur. İçerisi iyice ısındığında da radyatörü en düşük seviyeye alırsınız (en düşük seviye genelde 600-800-900 w gibi oluyor ve buda yine termostatlı olacak infrared gibi sürekli 2500 çektiğini hesap ederseniz radyatörün termostatınıda hesap ederseniz kaç katı fark olduğunuda görürsünüz, üstelik infrared ısısı hiç kalıcı değil )

---Tabi kullanıcıdan kullanılan yere göre değişir ama bence yarı yarıyadan fazla bir tüketim farkı var.

---Şiddetle infrared ısıtıcı almayın diyorum kesinlikle yağlı radyatör alın sürekli bir odayı ısıtıcaksanız eğer kesinlikle yağlı radyatör alın oda bir kere ısınında en düşük moda alın(eğer konforunuzdan hiç vezgeçmemek isterseniz hiç kapatmayın en düşük modda sabit çalışsın)

---Eğer merkezi sisteme takviye bir ısıtıcı arıyorsanız yine yağlı radyatör alın çünkü zaten destek amaçlı ısıtıcı olacağı için elektrik tüketimi çok daha düşük olacaktır.

---Alma paşam infrared ufo alma , Ufo şöyle ufo böyle diyenede inanma, bana inanmıyosan, aha dayıya sor:)

• cronos10 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ıslak havlu koyma havada mantar oluşturuyormuş onun yerine su kabları var petekler için onlardan kullan.(çamaşırlarıda petekte kurutmamaz gerekiyormuş)

Şu uyarılarımıda dikkate alın arkadaşlar;
    ---- Arkadaşlar evde herhangi bir bir ısıtıcı açıkken aynı anda açılmaması gereken cihazlar ; ütü, elektrikli kettle ,tost makinesi, elektrikli süpürge kısaca yüksek elektrik tüketen şeyler aynı anda açılmamalı tesisatı çok zorlayabilir. Örneğin 2500w ısıtıcı açık birde tost makinesi açtınız 2000w de o olsun 4500w tesisatı çok zorlar hatta sigortayı attırabilir.
    ---- Isıtıcılarınızı asla üzerinde açma kapama düğmesi olan çoklu prizlere takmayın , bu prizlerdeki anahtarlar o akıma dayanmaz ve yanabilir.
    ---- Isıtıcılarınız asla ince uzatma kabloları ile kullanmayın kablo yanabilir ve bişeyleri tutuşturabilir tabi sigorta atmaz ise . Kalın ve alabildiğiniz en kaliteli kabloyu alın. şakaya gelmez
    ---- Isıtıcılarınız asla güç kaynağına bağlamayın güç kaynağınız o akıma dayanmaz bozulur hatta yanabilir !!! aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirkuza -- 8 Ocak 2016; 23:43:32 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.