Merhaba Üstadlar,
Şehir dışında çalıştığımdan ve bazı sebeplerden aracım İzmir'de durmakta ve pek kullanılmamaktadır. Aracı aldığımdaki lastikler üzerinde durmakta ve daha önce lastikçi bana yakın zamanda değiştirmem gerektiğini iletmişti.
Sorularım konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Şimdi araç değerlerinde 225/55/R17 lastik görünmekte, araç İzmir'de kullanılmakta bazen Antalya yapmaktayım. 4 Mevsim mi yoksa yaz mı tercih etmeliyim?
Hankook 225/55 R17 101w Xl Ventus Prime 4 iyi olacağını söyledi bir abimiz, sizce düşüneyim mi yoksa bütçeyi az zorlayıp daha iyi bir alternatif mi bakmalıyım?
Önerilere açığım.
Ayrıca abim klimanın soğuk üflemediğini ama çalıştığını iletti, inşallah sadece gaz sorunudur, İzmir'de götürebileceğim biri var mı? Önerebileceğiniz yada özel bir kesim mi yani oto elektirikçi vb gibi birileri mi bakıyor.
Maalesef bu işlerden hiç anlamıyorum, değerli tecrübe ve fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Saygılarımla.
Visa Kart Sorunsalı / Nerden alınır
Merhaba,
Bir yurtdışı ödemesinde mastercard da sorun olduğundan sadece Visa kabul etmektedirler, benim tüm kartlarım MC, sanallar dahil. PeP den visa aldım ama bir türlü ödeme yapmayı başaramadım, sanırım 3d yada başka birşeye takılyor.
Hızlı bir şekilde visa card veren, kullanıma açtıran bir banka yada ödeme sistemi var mı?
Teşekkürler.
Merhaba Üstadlar,
Eşimin 10.11.2001 tarihinde 4A ile ilk sigorta girişi yapılmış ve toplam 234 gün prim ödemesi yapılmış. Şuan ev hanımı, acaba kendisine isteğe bağlı sigorta başlatsam 4A dan mı yapmam lazım 4B den mi bu konu çok karıştı?
Yurtdışında çalışmaya gideceğim, benim sigortalılığım sona erecek kızımız için onu sigorta yaptırmak istiyorum, beraber yaşayacağız gideceğimiz ülke Mısır sigorta anlaşması yok, sanırım isteğe bağlıda sorun olmaz.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
B4B Payments / Önödemeli kart
Merhaba Üstadlar,
Tr de almış olduğum bir ürün iadesi için yurtdışı firması tarafıma bakiyeyi B4B Payments Prepiad kredi kartı olarak gönderdi.
Kart içerisindeki bakiyeyi TR hesabımdaki bankama aktarmak istiyorum, ama bir türlü transferi sağlayamadım. Lcw, amazon gibi siteler telefon onayı olmadan bakiyeyi çekebilmekte ama ben ürün almaya değil paraya ihtiyacım var.
Kripto piyasaları üzerinden de almayı denedim ama yukarıda bahsettiğim onaydan dolayı işlemi yapamıyorum, B4B ise smslerde problem olduğunu ne zaman çözüleceğini bilmediklerini iletmektedir.
Bu ücrete gerçekten hızlıca ihtiyacım var, KK ödememi yapacağım,
aklına bir yol gelen hızlıca parayı hesabıma alabileceğim bir yöntem söyleyebilecek var mı?
Amazon gift card alsam bu kartı hızlıca satış yapabilir miyim?
Fantom Starter ( FS ) Ön Satışı / Airdrop
Fantom ekosistemi ile ilgilenen ve ön satışa katılmak isteyenler için bilgi vermek istedim. Büyük ihtimal testnet i kullananlara da airdrop verebilirler. Yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlara elimden gelen yardımı gösteririm.
Ön satış için link için buraya tıklayabilirsiniz.
Metamask a test neti kurmak için gerekli bilgiler aşağıdaki linktedir,
Set up Metamask (testnet) - Fantom
Sonrasında adresini ziyaret edip, testnet için FTM alabilirsiniz , her 5 dakika da 10 FTM vermektedir.
Bir sonraki adım olarak Fantom Starter adresinden her 24 saatte 1000 FS testnet tokeni almalısınız.
Almış olduğunuz testnet FS tokenleri ile Fantom Starter adresinden Staking yapabilirsiniz.
Umarım faydalı olmuştur.
Opel Insignia 2009 1.6 Edition 115 HP / Landirenzo LPG
Merhaba Üstadlar,
Mevcut bütçem zaten bu rakamlara ulaşmıyordu ama eşimin abisi üzerini tamamlarım dediği için bir tanıdığımızın arkadaşının elinde bulunan bu aracı bize önerdiler.
Facebook grupları dahil olmak üzere bir çok forumda aracın iyi ve kötü yönlerini elimden geldiğince araştırdım.
İyi yönü kısaca konfor, makyaj vb
Kötü yönleri ise,
Ekotech motordan dolayı yüksek sıcaklıklarda çalıştığından ötürü sibop arızaları,
Düşük HP dolayı ağır kasa olmasından performans kaybı,
Motor soğutma suyu ve antifiriz sürekli kontrol gereksinimi,
Şimdi özellikle kullanıcı arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim, aracı genelde işe gitmek gelmek, ve yılda 4-5 defa Antalya - İzmir arası yol yapacak. Genel olarak sakin araç kullanırım, konforu hoşuma gidiyor ve en önemlisi bütçe olduğundan sizce bir yanlış mı yapmak üzereyim, yoksa 4-5 sene idare edecek şekilde en iyi alternatiflerden biri bu araç mıdır?
Şimdiden yardımcı olanlar için teşekkür ederim.
Ve herkese iyi bayramlar.
Merhaba üstadlar,
Bütçem malum 90bini geçemiyor, çok zorlarsam 95bin anca olur, sarı site ve facebook ilanlarını inceliyorum, 2008 Jetta ları gördüm bütçem dahilinde alınabiliyor gibi, çok hoşuma gitti ama parça bakım vb masraflar gözümü korkutuyor pahalı olur mu acaba diye?
Anlayacağınız üzere araçtan hiç anlamam, ilk arabam olacak, çocuğum oldu, haliyle araç ihtiyaç haline geldi. Tavsiye edeceğiniz parçası bakımı uygun sanayiyle pek uğraştırmayan araç marka/modeli var mıdır? Sembol, egea, clio düşünmüyorum sedan araç olsun istiyorum.
Teşekkürler.
Bebek odasına klima tavsiyesi
Merhaba Üstadlar,
Evet başlıkta da belirtildiği üzere 7 aylık kızım için bu Antalya sıcaklarında başa çıkmak için bir arayışa girdim. Odasına tavan vantilatörü taktırmıştım ama oda sıcaklığı şimdiden 30 derecelerin üzerine çıkmaya başladı. Çok fazla çekincem olmasına karşın yaptığım araştırmalar sonucu dikkatli kullanımda sorun oluşturmadığını yazmış birçok anne-baba.
Daha yaz sıcaklarını bile görmedik ve kızım şimdiden kan ter içerisinde uyanıyor ve çok rahatsız uyuyor. Bazı günler havalar normal olduğunda uykusunu güzel almakta. Anladığım üzere kızımda benim gibi sıcakları çok sevmiyor.
Belki evinde çocuğu için kullanan vardır, wifi özelliği olursa odaya girmeden ayarlayabileceğim için güzel bir özellik diye düşündüm. Bütçe max 3,5-4bin.
Özellikleri arasında yazdığım gibi wifi, sessiz çalışma, yavaş salınım vb gibi özellikleri olan fiyat/performans ürünü tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
|
Smart olmayan TV için | Youtube, Çanak, Netflix
|
..|MSI GE 60 || i7-3610QM ||GT 650M / DBL Card ||Huawei P Smart 2019 |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 341
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 14.595 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar