Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Urunun tam gucu 1000w ise mid'de 500watta yakin birsey tuketir. Yok 2000w ise midde 1000 tuketir. Eger oda da surekli durmuyorsaniz kapatip geri geldiginizde yuksek derecede acmaniz belki karli olabilir. Oda kucuk kolay isinir diye dusunuyorum ama norveci dusununce ne olur bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda hızlı ısınıyor mid ayarı yeterli oluyor. 1000watt tam kapasitesi.
    Mid bazen midden aşağı çalıştırıyorum. 20 metrekare odam vardı trdeykrn 7/24 açık son ayarda 12 dilimli radyotör ısıtmıyordu. Dmeek ki teknolojisi yeni olan ğründen alacaksın. Benimki çok eski dökğm bişeydi. Hatta bu 4 dilimliyi alırken şüphelendim ama marka ingiliz markasymış 200 krone yaklaşık 80₺ verdim 1 tane daha alsam tam ayarda çok rahat 100 metrekareyi ısıtır.
    Tşeekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik ürünlere bakan arkadaşlar için ayrıca bauhaus'da şu ürünler de mevcut

www.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    http://www.bauhaus.com.tr/bhp-best-2500w-radyator-gri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aylik faturanizi ne kadar etkiliyor bu radyatorler birkac bilgi verir misiniz lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

aylik faturanizi ne kadar etkiliyor bu radyatorler birkac bilgi verir misiniz lutfen?

40-100tl arasi birsey ekler uzerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz43 kullanıcısına yanıt
    fakir rh-12 halojen 3000 watt 12 dilim yağlı radyatör bu modele bir göz atmanı tavsiye ederim.Ben is yerinde kullanıyorum cok memnunum ısıtmasindan.!

• tulu_yasin kullanıcısına yanıt
    Ben de evde 20 gundur bundan kullaniyorum, gayet iyi. Ustelik ufolar gibi kapatir kapatmaz icerisi sogumuyor. Sadece 2 metre otesini degil tum odayi isitiyor.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Evet.! Delonghi nasıl acaba onu hic denemedim fiyat olarak pahalı

• Halojen (ufo) bolumu de oldugu icin ve ilk kullanimlardan sonra kokusu gectigi icin ust duzey yagli radyatorler icinde en iyisi fakir rh12 bence. Delonghi ile ilgili kokunun gecmedigi sikayetleri var internette. Ayrica halojeni de yok sanirim.

• Merhaba arkadaşlar 12-15 m2`lik oda için bana ısıtıcı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agtm3

Merhaba arkadaşlar 12-15 m2`lik oda için bana ısıtıcı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz

Trrs 1225c
  • S.a arkadaşlar bu ürünü kullananız varmı acaba

Vigo EPK 4590 2000 W Dijital Elektrikli Isıtıcı

• Arkadaşlar yağlı radyatör alacağım ama Vigo nun 5060 modeli mi, Fakir rh-12 mi yoksa Altus 11 dilim olanını mı alayım? Sadece Altus ta zaman ayarı var ve en ucuzu :)
  • Merhabalar,
    eylük ayında n11.com dan flavel marka bir yağlı radyatör aldım. Çok iyi bir ısı performansı var. petekle ısıtamadığım odayı petekten küçük olan bu radyatörle ısıtıyorum fakat bir kaç gündür 2 yerinden yağ sızdırmaya başladı. petek dilimlerinin üst kısmından bir küçük açık var ordan ve alttan yağ akıtıyor. bu sorunu yaşayan var mı? düşmedi ve hiç bir darbe görmedi. delikler gözle görülmüyor fakat yağ izi bırakııyor
  • Arkadaşlar dedem ve babaannem köyde yaşıyor ısıtacağı oda 15 metre kare felan soba kurulu artık kaldıramıyoruz kovaları diyorlar benimde aklıma bu yağlı radyotörler geldi 15-18 metre kare anca sürekli bununla ısıtabilirmiyiz bu odayı ısıtırsak da ayda ne kadar fark yansır faturaya acaba

• 10 12 m2 civarı yatak sadece yatak olan bir odamız var. gündüz hiç kullanılmıyor gece 8- 10 saat uyuyoruz işte. Kalorifer tesisatı çok uzak ve pek verimli çalışmıyor. Ben bu odaya 600 watt lik şu ürünü alsam ısıtır mı? ya da bu ürüne mi bakmalıyım

Teşekkürler

• Yağlı radyatör konusunda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Çünkü iki farklı markayı aynı zamanda kullanan biri olarak merak eden arkadaşlar için iyi olur diye düşünüyorum.

Yağlı radyatörleri ufolarla kıyaslamaya çalışırsam yağlı radyatörler sessizce ve rahatsız etmeden işini yapıyorlar ve elektrik tüketimleri de az değil, birebir evde ufo kullanmadığım için tam yorum yapamıyacağım ama komşulara kıyasla benim faturam yüksek geliyor. Radyatörler yavaş ısıtıyor ama ısıttığı zaman temiz bir sıcaklık veriyor, varlığını unutturuyor oda boyutları uygunsa ayarı düşürüp sıcaklığı koruyabilirsiniz ama ufolar çok ısıtıyor arada kapatmanız gerekiyor. Kapatınca soğuma hızlı oluyor. Yağlı radyatörlerin dezavantajı yavaş ısıtma olduğu için çoğunda bu yönde ek ilaveler var fanlı olanlar, önünde rezistans olan vs. Güvenlik olarakta yağlı radyatörler daha güvenli olduğunu düşünüyorum çok yakın olmadığı sürece herhangi bir yangın çıkarma riski olmaz.

Kendi radyatörlerime gelecek olursam ilk olarak yaklaşık 3 senen önce hala satışta olan Fakirin Rh12 ürününü aldım. Sonradan kasım 2016 yılında delogni dragon 4 aldım. Fakir önündeki rezistanı açınca 2800watt enerji tüketiyor rezistansı açınca hızlı ısıtmaya çalışıyor. Delongni kadar sıcaklık veremiyor ama iş görür ilk aldığımdan beri boya kokusu yapmadı. Delonghiye gelecek olursam keşke fakiri almadan önce delonghi alsaymışım dedim. Çünkü yanlara koydukları dikine metal saçlar sayesinde üstten yukarı doğru resmen sıcak hava üflüyor iyi ısınıyor. Ancak ilk başta 15 gün kadar koku yaptı ve genleşmeden dolayı arada çat diye metal sesleri çıkarıyor.

Ben Adana'da yaşıyorum, tüm ısıtmamı yağlı radyatörlerle sağlıyorum işimi görüyorlar farklı odalarda aynı zamanda yaktığımda oldu ama fatura kabarık geldi tabi ama bir hata yaptığımın farkındayım keşke iki yağlı radyatör yerine 1 ufo 1 yağlı radyatör alsaymışım daha iyiymiş. Ufo ile hızlı ısıtma yapıp yağlı radyatörler ısıyı korumak daha mantıklı olabilirdi.

• Merhaba arkadaşlar

Ben de evime yağlı radyatör almayı düşünüyorum kullanacağım oda yaklaşık 25 metre kare bu iki üründen birini alayım dedim fakat aradaki farkı tam anlayamadım birisi 12 dilim fakat fiyatı daha düşük o nedenle birkaç sorum var

https://www.koctas.com.tr/delonghi-oniki-dilimli-yag-radyator-trrs1225/26151-37073/

Bu iki ürün arasında fark nedir ?
    Hangisini almak daha mantıklıdır ?
    Ürünler yeterli midir 25 metre kare için ?
    24 saat odayı 25 derece civarında tutmak istesem aylık fatura ne kadar olur sizce?

Bu tarz ürünleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz444 -- 6 Kasım 2017; 1:3:43 >

• Ben de aynı iki ürün arasında kaldım. Ayrıca Dragon 4 modelinde 3. kademede ciddi bir koku probleminden bahsediyor birçok kişi. Diğer modelde de var mı acaba bu sorun?
    Konu hakında bilgisi olanlar yazarsa çok iyi olur.
  • Kardeşime Delongini 12 dilimlik (galiba) bir modelini almıştık. Kendisi memnun geceleri 7-8 saat geceleri yakıyor genelde 150 TL civarı elektrik geliyormuş ortalama.

Fiyatı da 350 tl gibi birşeydi galiba
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.