Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
555.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ürün şuan çıkışa hazır olarak görünüyor. Bakalım aksilik çıkmazsa yarın öğle sonu evde olur. Akşama dener, muhtemelende ertesi gün burada ilk izlenimlerimi paylaşırım.

Edit : Teslimat 1. , 11.11.2009 Tarihinde Yurtiçi Kargo ile gönderilmiştir.. (1 gün daha uzadı görünüyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 11 Kasım 2009; 11:31:20 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: desailles

hepsiburadada 9 dilimli üründe stoklarda yok gözüküyor. piyasada boşluk var.

ben netteenucuz.com'dan delonghi dragon 3 sipariş ettim. hani şu trd1025 diye geçen model. henüz ürünü teslim almadım. ama ellerinde ürün varmış. almak isteyen olursa. siteden ilk alışverişim. siteyle ilgli yorum yapamıyacağım (ama reklamlarını yapmış oldum. bir dahaki alışverişte ona göre bir indirim yaparlar artık). ürün alır ve kullanırsam yorum yazarım. umarım yanılmamışımdır.

edit: haa.. bir de bu ürün ingilterede 10 yıl garantili olarak gözüküyor delonghi sitesinde. türkiyede iki yıl. saçmalık.

büdüt: ben siteyi deneyinceye kadar bekleyin isterseniz. sonra sen yazmıştın kelek çıktı demeyin. benimde ilk alışverişim bu siteden demiştim. dün öğleden sonra 14.00-15.00 arası verdim siparişi sözde bu gün kargoya verilmiş olacak. bekleyip göreceğiz.

bu ürünü araştırırken bende bu internet sitesine rastlamıştım,
    ancak ürün için kasım ayının 2.haftasından sonra stoklara girecektir yazısını görünce pek ilgilenmemiştim,
    umarım bu olaydan haberin vardır

elektrikli yağlı radyatör

• ZASS hakkında genel bilgi,

Zass Almanya da ' da kurulmuş bir TÜRK firmasıdır, Türkiyede üretim yapan ütüsan firmasının ürettiği elektrikli ev aletlerine verdiği ticari isimdir, yani "ZASS GERMANY" lisansı alınmış bir isim olup, alman markası imajı yaratılmaya çalışılmış bir çalışmadır, patron "Z"iya "A"ydın ve oğullarının isminin baş harflerini oluşturan "S"iyami ve "S"alim isimlerinden türetilmiştir, ZASS, fabrikaları hadımköymiş, halen duruyor mu bilmiyorum, kartal da da sanırım bir ofisleri var, ve tabi bir de almanyada, ikinci bir yumatu vakası olabilir, şu an ne yaptıkları bilinmemektedir, ürünleri stoklarda bulunmamaktadır...

bu arada çok zass meraklısıysanız yine zass tarafından arçelik adına üretilen bu radyatörüde alabilirsiniz

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8911510100.htm?&productCode=8911510100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 11 Kasım 2009; 13:15:52 >

• ayrıca yukarıdaki delonghi dragon radyatörü bauhaus tan 150 TL ye taksitle almıştım geçen sene, hemde piyasada fiyatlar 200 ün üzerindeyken, bauhausta belki geçen yıldan kalanlar olmuş olabilir, yoksada yakında gelir zaten...
  • cok arastırıdım burda yorumlara baktım ve ufo
    quote:

tipi ısıtıcı aldım ertesi gün geri verdim, dia mağazasından 79 tl yağlı radyatör aldım premier PR-12110FT marka bu aynı ürün 170-199 tl arasında başka yerlerde satılıyor bedavaya aldığımı düşünüyorum, ısıtıyormu bu fiyata bence süper abartmıyorum 2 yıl garanti 2 yıl dayansın yeter baska bir sey istemiyom dia ya tşkler ...bilginize
  • şimdi görüştüm. ürün kargoda ve bugün elime geçmiş olması lazım. belli olunca bilgilendiririm.

quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

Orijinalden alıntı: desailles

hepsiburadada 9 dilimli üründe stoklarda yok gözüküyor. piyasada boşluk var.

ben netteenucuz.com'dan delonghi dragon 3 sipariş ettim. hani şu trd1025 diye geçen model. henüz ürünü teslim almadım. ama ellerinde ürün varmış. almak isteyen olursa. siteden ilk alışverişim. siteyle ilgli yorum yapamıyacağım (ama reklamlarını yapmış oldum. bir dahaki alışverişte ona göre bir indirim yaparlar artık). ürün alır ve kullanırsam yorum yazarım. umarım yanılmamışımdır.

edit: haa.. bir de bu ürün ingilterede 10 yıl garantili olarak gözüküyor delonghi sitesinde. türkiyede iki yıl. saçmalık.

büdüt: ben siteyi deneyinceye kadar bekleyin isterseniz. sonra sen yazmıştın kelek çıktı demeyin. benimde ilk alışverişim bu siteden demiştim. dün öğleden sonra 14.00-15.00 arası verdim siparişi sözde bu gün kargoya verilmiş olacak. bekleyip göreceğiz.

bu ürünü araştırırken bende bu internet sitesine rastlamıştım,
    ancak ürün için kasım ayının 2.haftasından sonra stoklara girecektir yazısını görünce pek ilgilenmemiştim,
    umarım bu olaydan haberin vardır

• 10m dilimlisi 30m2 , yalıtımsız salonu soguk kış gecelerinde ısıtır mı ?
  • hayır.ısıtamıyor. sadece bi miktar soğuğu kırıyor.
    28 metre kare salonumda geçen sene tarafımdan denenmiştir.izmirde 5 derece civarlarındayken....
    bu radyatör max. 12-13 metrekarelik odalara göre...
  • delonghi dragonmu ısıtmıyor demiştiniz ben hep olumlu yorumlar okudum da o yüzden şaşırdım bide yeni modeli var 9 dilimlisi zaman ayarlı onun hakkında bilginiz varmı
  • http://www.premierdunyasi.com/?act=prodDet&id=514&setLang=en
    http://www.evkurun.com/x_premier-premier-elekt-radyator-pr-12110ft_156278.php?k_id=133&kn=Kombi+%26amp%3B+Klima
    arkadaşlar catıda kalıyorum ısı - geldiğinde sobayı kurarım varmı soba gibisi ama su an işimi görüyor .fiyatı ve izlenimlerimi yazmak istemiştim.

• vezyr ürün elinize ulaşmış ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • mlkmstf malesef bir önceki mesajımda yaptığım editte zaten gecikmeyi belirtmiştim. "Ürün hazır kutulanıp kargo yapılması bekleniyor" ibaresi çıktıktan 2 gün sonra kargoya zor verdiler ürünü. Ne iş bende anlamadım. Şuanki durumu..............

1- 11.11.2009 11:38 Gönderi Araca Yüklendi - D-market Ümraniye İstanbul
    2- 11.11.2009 15:21 Gönderi Araçtan İndirildi - Marmara Transfer Merkezi Kartal İstanbul
    3- 11.11.2009 15:42 Gönderi Araçtan İndirildi - Marmara Transfer Merkezi Kartal İstanbul

şeklinde.
    Genel kargo sürelerine dayanarak yarın öğle sonu eve teslim olacağını düşünüyorum.
    Cuma günü buradan ilk izlenimlerimi paylaşıcam. Çünkü bende çok tereddüt ederek aldım. Aslında klima alacaktım. Ama bebeğimiz daha 3 aylık civarı. Evimiz Antalya'da, çok soğuk olmadığı için ve kullanacağımız oda 15 m2 civarı oldugu için alıp denemeye karar verdim. Benim gibi tereddütte kalanlar için belki bir nebze faydası olur yorumumun diye ilk fırsatta ve sonrası karşılaşacağım artı ve eksi yanlarını mutlaka paylaşacağım.

• hepsiburada'da satılan bu radyatör için 2500w deniyor ama bu bilgi bence yanıltıcı olabilir,
    ürünün ingiltere sitesinde 2000 watt yazıyor

http://www.hepsiburada.com/delonghi-v550920t-9-dilim-zaman-ayarli-yagli-radyator/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evdelv550920t

http://www.delonghi.co.uk/product_page.php?id=278&key=Oil%20Filled%20Radiators

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

hepsiburada'da satılan bu radyatör için 2500w deniyor ama bu bilgi bence yanıltıcı olabilir,
    ürünün ingiltere sitesinde 2000 watt yazıyor

Gerçeği neyse inşAllah yarın göreceğiz artık. Aldık bi kere. Varsa bi kelek nutlaka yazıcam.
  • 10 dilimli ile trakya soğuğunda 30 m2 salonu ısıttığını söyleyen bir yorum okumuştum. ama inanmadım ne yalan söyliyeyim.

ürün dün akşam elime geçti. sağlam. netteenucuz.com'a sipariş veriğim ve 2 gün sonra elime geçti. ama sitenin bulunduğu şehre 160 km mesafedeyim. bunu belirteyim.

ürünü henüz kullanmadım sadece çalıştırdım. çalışıyor :) ürünle ilgili konulardan emin olunca yazacağım mutlaka. ama şundan eminim 30 m2'yi kesin ısıtmaz. eğer çok ılıman bir hava varsa ancak.

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

10m dilimlisi 30m2 , yalıtımsız salonu soguk kış gecelerinde ısıtır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 12 Kasım 2009; 9:14:18 >
  • delonghinin 9 dilimlisi zaman ayarlı olmasına rağmen fiyatı 10 dilimlisinden daha uygun geldi bana delonghi dragon serisi kullanıcılarından olumsuz yorum okumadım benimde odam 12 mkare bu bana göre daha uygun zaman ayarlı bir prizlede rahat kullanılır
  • Ewet arkadaşlar ürünü dün kutusundan çıkarıp fişini taktım balkona bıraktım. 3 saat kadar makisumum güçte çalıştı. İlk olarak şunu söyleyeyim, kutusunun hiçbir yerinde watt ile ilgili bir ibare yok! Daha sonradan cihazın üzerine baktığımda 2000W olduğunu gördüm. Bu da demek oluyorki Hepsiburada da yazan 2500W yanlış.
    Kullanım kitapçığında ve garanti belgesinde Türkçe var. Fakat bana biraz tuhaf bir Türkçeleştirme gibi geldi.
    Ürünün üretim yeri hakkında bir bilgi göremedim hiçbir yerinde. Bulursam daha sonra yazarım.
    Ürün zaman ayarlı ve zaman ayarı mekanizması; klasik tırnaklı zaman ayarı prizlerindekilerle aynı denebilecek şekilde. Yani bu ürünlerde zaman ayarı yoksa sonradan alıp kullanacağınız bir zaman ayarlı prizde tamamen aynı işi görür. Termostat ayarı min. > max aralığında herhangi bir derece yazılmamış üzerine. Yani 24 dereceye getireyim deme şansınız yok. Sadece biraz daha sıcak veya biraz daha soğuk olsun diyebileceksiniz termostatı ayarlarken. Ürünün tekerlekli ayakları en kötü yanı bence. En ufak bir kaldırmada hemen içe doğru katlanıyor ve buda her taşımada ayakları tekrar açmanızı gerektiriyor. Bence ufak bir sabitleme çentiği, tırnağı vs. olmalıydı. Bunun yanında ara ara balkonda algılayabildiğim ölçüde güzel ısı veriyor yukarı doğru. Oda içinde nasıl olacak onu daha sonra göreceğiz. Çünkü saat 21:00 ile 24:00 arası ancak balkonda ilk çalıştırmasını tamamlayabildim. Ayrıca havalar henüz fazla soğuk değil bizim buralarda. Performansı için şuan konuşmam yanlış olur. Ürün 20kg. civarı. Biraz ağır gibi ama hepsi böyledir diye düşünüyorum. Kitapçığında ilk çalıştırmada cihazdan ses gelmesi normal yazıyor. Ben balkonda herhangi bir ses duyamadım.

Hep eksilerini anlattım galiba :D güzel yanlarına gelince. Çok iri değil. fazla yer kaplamayacak gibi. Şık bir duruşu var denebilir. Balkonda bile yukarı doğru yüzüme vuran ısı güzel ısıtacağı hissi uyandırdı bende. Malzeme kalitesi iyi görünüyor.

Ürün Yurtiçi Kargo ile geldi. Kutunun dış kısmında küçük bir darbe var. Ve bu cihazın yanlarında dik duran peteklerin birinde küçük bir yamukluğa neden olmuş. Benim için değişim talep edecek boyutta bir sorun değil. Ama bu tip şeylere önem veren insanlar sırf bu yüzden ürünü geri yollayabilirler. Daha sonra fotoda ekleyebilirim sanırım.

Sonuç itibariyle şuan için alınabilir diyorum. Performans değerlendirmesini mütakip bu fikrim değişir mi bilemem. Sağlıcakla Kalın!

Edit : imla düzenlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 13 Kasım 2009; 11:03:48 >

• Koçtaş da Febbre marka termostatlı ve zaman ayarlı 11 dilimli yağlı radyatör 109 TL idi. Çok kibar geldi bana. İşçiliği de iyi gözüküyordu. Gücü 2500W dı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 13 Kasım 2009; 11:24:40 >
  • yanlış amlamayın ama yazıları okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum ufoyu aldım 15tl tersine geri aldılar tansaşa gittim blue line 89tl satın aldım bir gün sonra aynı marka migrsta 79tl gördüm hemen ürünü tansaşa iade ettim migrostan aynısını sattın aldım benim cocuklar diasa da görmüşler http://www.premierdunyasi.com/?act=prodDet&id=514&setLang=en
    http://www.evkurun.com/x_premier-premier-elekt-radyator-pr-12110ft_156278.php?k_id=133&kn=Kombi+%26amp%3B+Klima baktım int.fiyatlara bizat inceledim vuruk cürük calışıyor calışmıyor neyse migrosa gittim iade ettim ve diasadan premier satın aldım .haksızmıyım arkadaşlar bu fiyata süper herseyi ile 2900w biraz uzun oldu ama dikkate alınması için yazdım kalın sağlıcakla ..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.