kardeş ups mutlak gerekli ama senin sorunun başka, ups ile ilgisi yok, tahminim anakarttan kaynaklanıyor bios güncellemeside yap, birde senin önemsemediğin oyunlar bazen çok kasıyor makinayı normaldir, bu yüzden farklı bir şekilde test et piyasada büsürü program var bu işler için,
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
ah bu tedaş yok mu ben de ankara'da yaşıyorum. ve bu voltaj gidip-gelmeleri sürekli oluyor.söve söve dilimde tüy bitti artık. geçen yine volaj düştü açılmadı bilg. belli bi süre. zar zor çalıştırdım.
Zaten pff efkarlıyım AYEDAŞ sayac değiştiriyor bize sormadan adam nezaketen bize haber vermiyor sonra bağladıktan sonra test etmeden gidiyor. yalış bağlıyor. ben eve gelip durumu fart edince aradım mesai bitti pzt kaldı dedi ben fıttırıdım adamların umurunda değil
muhuru koparıp elek. çağırdım... yaptırdım.. Bi kere turk malı iş adam gibi olsun ya
benim 2 ay önce elektrik gidip gelmesinden dolayı 40gb harddisk gitmişti,harddiske değilde içindekilere acıyorum,binlerce resim ve müzik vardı,emek emek toplamıştım
anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum benimkide celeron 2.13 aynı sorunla karşılaştım sonunda düzeldi bilgisayarım ama ben bişii yapmadım elektrikle ilgisi yok yani
Anlasilan ayni dertten muzdarip bir cok arkadas var. Onlar bu olumsuzlluklarin, yavaslatma gibi bir etkisinden söz etmiyorlarsa artik bunu düsünmenin bir alemi yok o zaman. Ama iyi bir UPS bu bahane ile de olsa aldiralim bakalim. Tekrar hepinize tesekkürler.
SEN BAŞTAN ŞANSIZMIŞSIN..... SİZİNKİLER KEŞKE BİLGİSAYARI ALMADAN DANIŞSALARDI....... :)N
dostum bu sorun elektrikten değil(elektrikten kaynaklanan bi sorun olsa bilgisayardaki parçalara zarar verir)sistemdeki parçaların sıcaklığına bak yada tam uyumlu olup olmadığına bi bak derim ayrıca yukarıdaki UPS ide 25-35 dk ya aldanıp alma 10-15 dk filan götürür anca(1 pc+1 monitör)
dostum mevzuya şöle katılim. bir süre öncesine kadar bizim evin lambları adeta disco havası veriyordu eve. o derece yani. yanıp yanıp sönüyordu adeta. ama asla yavaşlama veya donma gibi sorunlarım olmadı. kendi kendine restart yaptı ama donma yavaşlama asla. amd 2005 semprom 512 md ddr ram 128 mb mx 440 ekran kartı ve soyo adlı basit bir anakart. işte konfigürasyonum bu. ama böle bir sorun yaşamadım. anakartım her ne kadar basitte olsa (gerçi şimdi değiştirdim.) konfgürasyonla uyumluydu. belki senin anakartın konfigürasyonunu kaldıramıyordur. bilgisayarın yavaşlaması veya donması ayrıyeten donanım uyuşmazlığınada delalet edebilir. ups e gelince almasına al derimde madem ki bütçen kısıtlı ve de celeron işlemci kullanıyosun al bir asus anakart o zaman bu sorunun büyük ihtimal çözülür. ama önce ramlarinden emin ol.
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_eagle
dostum mevzuya şöle katılim. bir süre öncesine kadar bizim evin lambları adeta disco havası veriyordu eve. o derece yani. yanıp yanıp sönüyordu adeta. ama asla yavaşlama veya donma gibi sorunlarım olmadı. kendi kendine restart yaptı ama donma yavaşlama asla. amd 2005 semprom 512 md ddr ram 128 mb mx 440 ekran kartı ve soyo adlı basit bir anakart. işte konfigürasyonum bu. ama böle bir sorun yaşamadım. anakartım her ne kadar basitte olsa (gerçi şimdi değiştirdim.) konfgürasyonla uyumluydu. belki senin anakartın konfigürasyonunu kaldıramıyordur. bilgisayarın yavaşlaması veya donması ayrıyeten donanım uyuşmazlığınada delalet edebilir. ups e gelince almasına al derimde madem ki bütçen kısıtlı ve de celeron işlemci kullanıyosun al bir asus anakart o zaman bu sorunun büyük ihtimal çözülür. ama önce ramlarinden emin ol.
arkadaşta haklı ramdan da yapabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme