Şimdi Ara

Elektro Aldım Yardım Edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam valla yaza kadar Pink Floyd sollar atabilir miyim onu düşünüyorum. Onun için çalışıyorum. Bakalım çalışma saatlerini arttırdım. Ne yaparım ilerde görücez onu. Selim ışık baya ise yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

Hocam valla yaza kadar Pink Floyd sollar atabilir miyim onu düşünüyorum. Onun için çalışıyorum. Bakalım çalışma saatlerini arttırdım. Ne yaparım ilerde görücez onu. Selim ışık baya ise yarıyor.

Zaman ayırırsan yaparsın diye düşünüyorum, çok zor değil çünkü. Bi de şöyle bi durum var özel bi teknik ya da penalama düzeni yoksa istediği kadar hızlı olsun çalabiliyosun bi yerde, ama işin içine sweep picking falan girerse zorlaşıyor o. Dinlediğin tarza baglı ya gözün korkmasın metallica da bazı sololarda çok küçük sweep yerleri oluyor zor değil o kadar ama mesela megadeth de inanılmaz zor sololar var sweep yüzünden. Avenged sevenfold da öyle. Pink floyd çalınır diye düşünüyorum.

• deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı olarak Blues ve Rock dinliyorum. Yani metale göre bazen daha basit parçalar. El alıştırmaları üzerinde çok duruyorum. Tab deniyorum bazı şarkılarda. Ayrıca Selim Işık videoları var. Daha çok üzerinde durabilirsem hallederim baya bir şey. Çok sevdim ben bu elektro gitar çalmayı
  • quote:

ben birkaç kişiyle görüştüm. saat başı 200 istediler. ayda 4 saat. 3 ayda toplam 12 saatten hesapladım.

Hocam hayırdır Petrucci'den felan mı ders almayı planladınız saat başı 200 e ? Onların gezegenlerde yerçekimi yok galiba uçmuşlar
  • Yani o kadara bulabildim ben. Sonrada pek araştırmadım. Bakırköy civarında varsa bildiğiniz güzel ve ucuz bi yer söyler misin hocam
  • quote:

Yani o kadara bulabildim ben. Sonrada pek araştırmadım. Bakırköy civarında varsa bildiğiniz güzel ve ucuz bi yer söyler misin hocam

Maalesef pek bilgim yok :) Ama yani olsa olsa aylığı en fazla 150 - 200 olur ki ben aylığı 120 ye ders alıyorum virtüöz gitaristten.Olmadı İngilizceniz varsa alın bi Rocksmith kopun hocam

• Rocksmith ne hocam?
  • quote:

Rocksmith ne hocam?

Elektro gitar çalmayı öğreten bir oyun hem gitar çalmayı akorları notaları öğretiyor hemde şarkıları öğretiyor gayet zevkli güzel multiplayer moduda var.Ama oynamak için kablosunu satın almanız gerekiyor oda 100 lira cıvarında gitarı bilgisayara bağlayıp çalıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness.wc3.

hiç geçme zorlansanda uğraşsanda yap ben bir ara çok uğraştım master of puppetsın ilk slow solosunu öğrendim kendi kendime ama sonra riff atmaya çalıştım poff sebep başta yanlış çalışmam pickingimin kötü olmasıydı şimdi en başa döndüm günde en az bir saat sadece alıştırmaları yapıyorum

Yani öneriniz iyice öğrenmeden ilerlememekmi

• Evet alıştırma bol bol geçme iyice öğrenneden rocksmith iyi bir oyun ama şarkı ezberlemek için önce pratik

• nerden alabilirim kablosunu hocam? Satan yer biliyo musunuz?
  • darkness.wc3. kullanıcısına yanıt
    Aynı anda hem selim ışık hem de rocksmith olsa fena olmaz sanki
  • Selim ışık metodu netteki derslerinden daha mı iyi

• evet bayağı sarıyor rocksmith torent olarak bulursun nette selim ışıklada alıştrımaları nota bilgilerini falan çalışırsın yeni teknikler öğrenirsin yavaştan oynamya başla rock smithi ama aparat lazım mic girişine elektronu bağlayaccaksın oyun için
    Peki hocam kablo yerine jack küçültücü alıp bilgisayarıma bağlasam olur mu? Yoksa kablo zorunlu mu?
  • zaten aparattan kastım o ama şöyle bişi var onu bilgisayar girişine takıcaksın kablo olmadan elektroyu bağlayamazsın yani zorunlu
  • yani elektro gitar kablon varsa(anfiye bağladığın statndart jak) sadece o jak küçültücüyü al eğer kablonda yoksa bir adet kablo ve bir adette jak küçültücü alman lazım
    jak var hocam amfiyle kullanıyorum gitarımı. Oyunu indirebileceğim bir yer önerebilir misin? Ayrıca Türkçe şarkılar var mı oyunda?
  • Hayır malesef oyunda ünlü rock ve metal şarkılar var türkiyede bunlar pek iyi değil bildiğin gibi bu nedenke türkçe yok oyunu zaten epiphone işbirliğiyle yapmışlar akor falan bayağı şey öğretiyor

torrentten indiriyorum hocam. Akşama da jak küçültücü almış olurum. öyle bir denemek için bakıcam. Eğer beğenirsem oyunun orjinalini falan alırım zaten. Biraz araştırdım neredeyse herkes önermiş çok beğenmişler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.