Şimdi Ara

Elektro Aldım Yardım Edin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet öyle orjinalinde dahilinde epiphone elektro gitarla beraber satılıyor ve eğitim cdside veriliyor verilen model special 2 olması lazımdı
  • darkness.wc3. kullanıcısına yanıt
    fender var ona bağlarım büyük ihtimal. Epiphone almam çok gereksiz olur. Torrentten indirdim fakat rar şifresi istedi. başka bi yerden daha indiricem artık.
  • yani o fark etmiyor ben ürünle beraber satılanın o olduğu belirttim sadece tarzına bağlı zaten oyunda çok heavy şarkılar yok zaten ama misal ben daha heavy seviyorum ibanezim olmasa onu alırdım
  • darkness.wc3. kullanıcısına yanıt
    o değil de hocam ben bu rocksmithi indirecek yer bulamadım. Eğer varsa bildiğin bir site özelden yazar mısın?
  • tamamdır torent paylaşımı yasak biliyorum özelden mesaj attıyorum şimdi
  • profilin kullanıcıya kapalı sanırsam geldiğinde açarsan atarım
  • Hocam şimdi gördüm kusura bakma açıyorum hemen profilimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık değil hala aklımdayken bir bakayım dedimde neyse akşama artık ben biraz dışarı çıkıcam
  • hocam açabildim sonunda profilimi. Kusura bakma sabahtan beri çok işim vardı. Özelden bekliyorum mesajı
  • attım
  • Bence kurs önemli değil . Selim hoca çok iyi anlatıyor . Fakat dikkat etme gereken bir yer var.

Diyelimki 6. derstesin orada gösterilen tekniği zar zor yaptın. o dersi hemen atlama yada ezberlenecek bir yer varsa orayı ezberlemeden geçme .

Selim hocanın gösterdiği tekniği gözün kapalı yapabiliyorsan öyle geç . Pişman olmazsın
  • Muse. kullanıcısına yanıt
    öyle yapıyorum hocam. E kolay çalınmıyor tabi gitar. bazen günde 5 6 saat alıştırma yapıyorum. yaza kadar bitiririm gibi geliyor şuan için. ya da en geç eylülde selim hocanın dersleri bitirmiş olurum. olabildiğince yavaş gidiyorum şuan.
  • Bende uzun süreliğine ara varmiştim herşeyi unuttum baştan başlıycam
    rocksmith iyi diyorlar hocam. ama bir türlü indiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

ben birkaç kişiyle görüştüm. saat başı 200 istediler. ayda 4 saat. 3 ayda toplam 12 saatten hesapladım.

Dave Mustaine ile falan görüştün sanırım.

Deniz Demiröz bile en son saatini 60TL den veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

rocksmith iyi diyorlar hocam. ama bir türlü indiremedim.

Onun için Xbox Lazım değilmi ?
  • Yüzyüze görüşmedim ama arkadaşımın arkadaşı şeyinden fiyat bana öyle geldi. 1 aylık bakırköy ya da bahçelievler civarında ders almaya karar verdim. Fakat henüz birini bulamadım
    Bilgisayarda da oynanıyor hocam. Ben torrent falan pek anlamadığım için indiremedim sadece.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.