Şimdi Ara

elektro bateri ses kaydı alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bateri çalmaya yeni başladım bu işte acemiyim . medeli dd501 model elektro bateri kullanıyorum 2. el aldım bateriyi kulaklık ile çaldıgım zaman tonlar ve sesler iyi bi şekilde geliyor ama bilgisayar yada ses sistemine bağladıgım zaman ses oldugundan daha değişik ve kötü geliyor bu yüzden kayıt alamıyorum ses sistemim bateri ses sistemi için değil ses sistemi kaldırmadıgı için mi böyle olur ? eğer öyleyse bilgisayardan kayıt alırken neden ses daha kötü geliyor ? kullandıgım programla alakası var mı (MP3 Recorder Studio) kullanıyorum

• Kullandığın yazılımdan önce aradaki bağlantıyı sağlayacak ekipmana ihtiyavın var. Harici bir ses kartı alarak daha düzgün kahıtlar alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • russil kullanıcısına yanıt
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/s-link-sl-u61-usb-2-0-ses-karti-351563999
    böyle bir ses kartı işimi görür mü ?
  • www.compel.com.tr
    COMPEL | SES KARTLARI | NUMARK Stereo|iO
    https://www.compel.com.tr/P/1-66-5638

En azından ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de farklı bir durum var. Roland td9 'da usb girişi var. Şarkıyı wav. ve mp3 formatında atıyorum. Modülde no file uyarısı çıkıyor. Playback yapmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memole

Bende de farklı bir durum var. Roland td9 'da usb girişi var. Şarkıyı wav. ve mp3 formatında atıyorum. Modülde no file uyarısı çıkıyor. Playback yapmak istiyorum
    biraqz geç oldu ama tesadüfen görünce yazayım dedim. playbaxk için çalan herjangi bir şeyi auz ses kablosuyla davulun ses girişine takmanız yeterli. yine davulun ses çıkına da kulaklık takarsanız dediğiniz yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.