Bende yeni başlangıç yapacağım elektro gitara ilk defa çalmaya başlayacağım kendi başıma denemek istiyorum karantina zamanında tarzım pop punk , punk rock , alternatif rock gibi ama arada yükselmekte istiyorum başlangıç için 2000-2500 tl bütçem var konu kirlilğini olmasın diye yazdım önerebileceğiniz fiyat aralığındaki bütün gitarlara açığım arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: poxe911
Bende yeni başlangıç yapacağım elektro gitara ilk defa çalmaya başlayacağım kendi başıma denemek istiyorum karantina zamanında tarzım pop punk , punk rock , alternatif rock gibi ama arada yükselmekte istiyorum başlangıç için 2000-2500 tl bütçem var konu kirlilğini olmasın diye yazdım önerebileceğiniz fiyat aralığındaki bütün gitarlara açığım arkadaşlar
elektro gitarı ucuz (1000-1500 civarı) alırsan ve başlangıç seviyesi bir gitar prosesörü alırsan (zoom marka olanları 1000 civarı, 2. el daha ucuza bulabilirsin) kulaklık takıp çok farklı iyi tonlar alabilirsin.
amfilerde çok ton / efekt gibi şeyler olmaz. olursa da göstermelik gibidir az olur. pop punk, punk, rock, alternatif rock gibi birçok alan için prosesör ile ton yakalayabilirsin.
tek tek pedal da almana gerek yok, hem pahalı oluyor hem de kullanımı/taşıması daha zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme