Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ALMAK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok teşekkürler twenty hoşlandığım müzik tarzına uygun enstrümanı da seçtim yani öyle sanıyorum :P ama nasıl desem hani benim kafamı çok karıştırdılar yok 6 telli falan öyle 7 telli şöyle diye saçmaladı bazıları zaten anlamadım ama yeni başlıcam hiç tecrübem de yok akustik gitarım var aldıktan sonra bi koşeye attım kullanmadım hiç sıkıcı geldi elektro istiyorum ben yazın da kursa gidcem nasıl bi gitar almalıyım sence kaç telli olmalı markası falan önerilerini yaz lütfen bu konuda pek fazla bilgim yok ve senin gibi tecrübeli birinin söyleyecekleri çok önemli benim için en iyi olabilecek şeyleri yazarsan sevinirim ve amfi için de açıkçası o konuda da pek fazla bilgim yok ben hep müziği dinledim hiç araştırmadım böyle şeyleri şimdi de elektroya merak saldım bilmediğim için de forumlarda geziyom öyle :D bi amfi de yazsan bildiğin kaliteli bişey işimi görebilecek kapasitede bi cihaz olsun thanks

• Fena hortlamış konu :D
  • Elektro gitar almak içinwww.1enstruman.com sitesine bi' bakın derim,güzel indirimleri de oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.