Şimdi Ara

Elektro Gitar Gamlar, Notalar, Hızlanma, Kulak Geliştirme.. hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi bu konular üzerine sorunlarım ve sorularım mevcut. Bilgisi olan acemi, orta ve uzman gitaristlerin cevaplarına ihtiyaçlarım var
    Öncelikle, 2 yıldır elektro gitar çalıyorum. Ama sadece yazları göreceli verimli çalışabiliyorum (günde 5-6 saat). Iron maiden, Metallica gibi grupların bazı şarkıların ritimlerini, bazı şarkılarının sololarını çok temiz olmamakla beraber çalabiliyorum, ve tabi ki kendime ait şeyler henüz oluşturmam imkansız. Şimdi sorularım aşağıdakiler cevaplarsanız sevinirim;

1-Bu nota bilmek, gamları bilmek olayları tabi ki önemlidir bu kadar söylendiğine göre ama anlamadığım olay ben 4.telin 8. perdesindeki notayı neden bilmek zorundayım önemli olan sesleri ayırt edebilmek değil mi?
    2-Nereye, kime sorsam gamlara çalış nota bilgin olsun diyorlar. Tamam eyvallah ama ben gamlara nasıl çalışabilirim cevap veren yok. Ezbere gamları geçmek mantıksız gibi geliyor, backing tracklarla falan beraber mi çalışmalıyım? Eğer öyle yapmaya çalışırsam sürekli aynı melodilere bağlamaya başlıyorum. Sizce nasıl çalışılmalı?
    3-Son olarak müzik kulağım bu gam çalışmalarımla ve farklı müzikler dinleyerek mi gelişecek?

Olabildiğince sorunlarımı ve seviyemi belirtmeye çalıştım cevaplarınıza yardımcı olmaya çalışma amacıyla. eğer yukarda yazdıklarımdan yeterince açık gelmeyen şeyler olursa sorabilirsiniz ben de cevaplarımı alabilirim umarım. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smokingkills07 -- 17 Nisan 2014; 5:59:16 >

• MİLYON TANE AÇMIŞSIN HANGİSİNE CEVAP VERELİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bass gitar nasıl öğrenilir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.