Şimdi Ara

Elektro Gitar İçin Yardım Bekliyorum !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jay turser elektro gitarları pek kaliteli değil diyolardı. Araştırmanı tavsiye ederim.
  • Sağol kardeşim uyardığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Jay turser elektro gitarları pek kaliteli değil diyolardı. Araştırmanı tavsiye ederim.

Eline hiç jay turser aldın mı acaba merak ediyorum.Fiyatına göre şaka gibi gitarlar üretiyorlar.Kullanmadan etmeden öyle diyorlar böyle diyorlar ile yorum yapmayın lütfen.Ben alacak arkadaşa o paraya alabileceği en iyi gitarı önerdim.Gidip bir denesin en azından diye.
  • theblackside önerin için çok teşekkür ederim.Sen tüm iyi niyetinle yazmışsın kardeşim.Sağol...Eren'de iyi niyetiyle beni uyarmak için yazdı.Her ikinizede teşekkürler.Biraz çalmayı bilsem üşenmem giderim ama hiç bilmiyorum.Muhtemelen sen haklısındır.O fiyata iyi bir gitar olabilir.Ama malesef ben çok yeniyim hiç anlamıyorum.Anlayan da pek tanıdığım yok.Gitsemde çalamıycağım için malesef iyi olup olmadığını bilemiycem.Ama yinede önerin için çok sağol.Sanırım biraz daha bilinen bir model seçim şansa bırakmıyım işimi.Çünkü pekte az bir para vermiycem.Asgari ücretle çalıştığımı düşünürsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Jay turser elektro gitarları pek kaliteli değil diyolardı. Araştırmanı tavsiye ederim.

Eline hiç jay turser aldın mı acaba merak ediyorum.Fiyatına göre şaka gibi gitarlar üretiyorlar.Kullanmadan etmeden öyle diyorlar böyle diyorlar ile yorum yapmayın lütfen.Ben alacak arkadaşa o paraya alabileceği en iyi gitarı önerdim.Gidip bir denesin en azından diye.

Haklısın kardeşimde bende öyle diyolar dedim farkındaysan. Bu demek değil ki o gitarı boşver illa benim dediğimi al. Ha çok iyi yapan fabrikalarda vardır bilemem. Şans işi bunlar herşey standart olucak diye birşey yok gidip fabrikasında incelediysen bilemem..Gidip 700 liraya bi IV 30 alırsan tabi ki sesi iyi çıkar, arkadaşın alacağı amfiyide göz önünde bulundurursak jay turserlerin elektro gitarlarının akustik gitarlarına göre daha kalitesiz olduğunu belirtmek istedim.

Teşekkür ederim woltur kardeşim.

• Önemli değil kardeşim.Sen iyi birisin.Ben iyi insanları kolay unutmam..
  • Bak kendinde söylüyorsun para kıymetli diye.Başka markada 800 liraya alabileceğin kaliteyi jay turser da 500 liraya alıcaksın.Yani gerçekten beni ilgilendirmezde çalmayı bilmiyorum diye gidip öbürünü almak saçma yani.Oradaki çalışanlara çaldırabilirsin.Mydukkanda yorumlar var gitarlarla ilgili.Youtube da incelemeleri var.Bir sürü yol var araştırmak için.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
  • theblackside tavsiyen için teşekkürler.Abi çok kafam karıştı.Hem işime karıştığını kim söylüyor.Sen iyilik yapıp güzelce bana izah ediyorsun.Her türlü tavsiye ye açığım.Şu çalmak istediklerimi sence senin bahsettiğin gitarda ve Ltd EC-50'de çalabilirmiyim?
    Megadeth 13 - Shinedown 45 - Five Finger Death Punch Far From Home - Seether Fine Again , The Gift - Anathema Flying - Scorpions Humanty Incubus Love Hurts ÖZELLİKLE WASP; HALLOWED GROUND,SLEEPİNG İN THE FIRE ,THE İDOL ve METALLİCA ; NO LEAF CLOVER ,THE UNFORGİVEN 2-3 , THE DAY NEVER COMES ,World Of Wistom NEVER CHANGE vs. Bunların içinden çalamıycaklarım illaki var.Hem hiç birşey bilmeden bunları çalmam çok zor.Ama ders alıp baya bi zaman kasarsam bu bahsettiğimiz iki gitar bunları çalmama yetermi? ASIL SORUM BU??????????
  • Çalmayı istediğim şarkı çok bu iki gitar bu isteğimi karşılayabilecek mi ileride???
  • Abi şimdi ben sana şöyle açık açık anlatayım. Bu iki gitarda istediğini karşılamaz. Çalarsın şarkıları ama tonu alamazsın.. Malesef bu gitarların çok ötesinde sound larla yapılıyor bu şarkılar. onlarca pedal milyarlık gitarlar ve amfilerle. he çalabilirmisin, çalarsın çok rahat fakat ilerde ekipmanını değiştirmen gerekir diye düşünüyorum çünkü bu markaların en ucuz gitarları haliyle müzikten zevk alamazsın ileri için konuşuyorum. ilk aldığında sesi güzel gelicektir fakat kulağın geliştiğinde üzülüceksin ben niye bu tonu alamıyorum diye. Metallica tonunu en rahat alabileceğin gitar tabi ki LTD olucaktır tarz olarak olsun ton olarak olsun.

Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin. Yardım etmek için burdayım.
  • 2.el epiphone les paul standard al.lp100'ü boş ver
  • Sağol kardeşim.Burdaki arkadaşlarla baya yardımcı oluyosunuz insanlara.Tabiki biliyorum bu gitarla o kaliteyi hayatta yakalayamayacağımı.Sadece biraz yakından da olsa çalabiliyim şu an için istediğim bu.Ve ileride gerçekten kendimi geliştirirsem daha iyi birşey kesin alırım.Kafamdaki tek korku alacağım gitar ile yazdığım şarkıları azda olsa çalamamam dedim ya gerçekten çok çömezim bu konuda..
  • Ltd EC-50 yeterli olmaz mı sence Absolutely_TR????
  • Elbetteki çalabilirsin.Les paul kasa gitarların ton yelpazesi oldukça geniştir.Grupların stüdyodaki kayıtları gibi olmaz tabi ama gayet güzel bir ses alırsın önerdiğim iki ekipmanla.Lafı fazla uzatmıyayım.Sende kafanı fazla karıştırma.Arkadaşların önerdikleri gitarlarda gayet iyi fakat benim söylediğim fiyata daha iyi bir gitar yok.Yeni başlasanda her insanda az çok müzik kulağı vardır.Çok birşey istemiyorum sadece bir git dene istediğin 2-3 gitarı.Hepsini git tek tek dene.Zaten tünelde hepsi taksimde.Benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 26 Temmuz 2013; 3:03:39 >
  • theblackside tamam kardeşim çok sağol.Çok yardımcı oldun.1 ay içinde almayı düşünüyorum.Taksim tünele gidip bakıcam.Özellikle senin yazdığın gitarada bakıcam.Ltd'yi de ikisini karşılaştırım karar vericem.Benim alabileceğim küçük bir amfi olacak almak istediğim amfide deneticem ki aldıktan sonra bi sorun olmasın.
  • theblackside my dükkanın sadece online satışı varmış.%30 indirimden nasıl faydalanıcam?Sitede nakit alırsan en fazla 50 Tl oynuyor.Böyle olursa taksitli almak daha mantıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltur58

theblackside my dükkanın sadece online satışı varmış.%30 indirimden nasıl faydalanıcam?Sitede nakit alırsan en fazla 50 Tl oynuyor.Böyle olursa taksitli almak daha mantıklı..

Mydukkandan almıyacaksın.Tünel de kendi distribütörü cangöz müzik in mağazası var.Orada nakitte o indirimi yapıyorlar.
  • Tamam kardeşim çok sağol.My dükkanın sitesinde kendi satış mağazasını kapattığı yazıyor.Konuşmanda isim vermediğin için bilemedim.Kusuruma bakma..
  • EPIPHONE LES PAUL STUDİO EBONY CH HDWE ELEKTRO GİTAR ve line6 amfi almak istesem yine aynı oranda indirim yaparlar mı?
  • Orta seviye bir gitar olsun istiyorum kardeşim.İleride ilerletirsem şayet o zaman çok sağlam bir gitar almalıyım.800 tlyi geçmeye ço niyetim yok aslında ama iyi birşey olacaksa da geçicem zorlansamda.O yüzden...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.