Şimdi Ara

Elektro Gitar İçin Yardım Bekliyorum !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 25 Yaşındayım.Elektro Gitar almak istiyorum.Hard Rock ve Alternatif Rock dinliyorum.Hiç gitar çalmadım.Ve çok bilgi sahibi değilim.Anlayan herkezin yardımına ihtiyacım var. Bir arkadaşın tavsiyesiyle Epiphone gitar baktım.Aklımda iki seçenek var.

(Gitar iyi ise amfi dahil 800 Tl verebilirim.)

1- Epiphone Les Paul 100 Heritage Sunburst Elektro Gitar + Marshall MG10CF Elektro G. Amfisi alıcam. (698 Tl + 237 Tl =935 TL) Ki bu beni baya zorlayacak.

2- Epiphone Les Pau SPECİAL 2 GT Elektro Gitar + Marshall MG10CF Elektro G. Amfisi alıcam. (564 Tl + 237 Tl = 800 Tl)

Her iki gitarda Hem Hard Rock hemde Alternatif Rock'a uygun mu?

Başka altenatifleriniz varsa önerilere açığım.

WASP Mettalica Anathema Scorpions Incrubus dinliyorum... ( WASP ve METALLİCA'yı ÖZELLİKLE Çalmak istiyorum..)

Şimdiden yardımı dokunan herkeze teşekkürler..

• Bu iki gitar da rezil cin gitarlari hic hiç tavsiye etmiyorum. Senin turune en çok gidecek gitarlarin ltd nin 50 serisi olduğunu düşünüyorum. Begendigin kasaya gore ex ec m mh 50 alabilirsin exbbenim favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Bakıcam.Sagol..
  • Clear tonda M 50 iyimidir.LTD M-50 BLKS kafama yattı biraz.İşte olduğum için videolarına bakamıyorum.
  • Bu gitar hep çok hoşuma gitmiştir almak fırsat olmadı. Bi bakmanı tavsiye ederimhttp://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=LTD%20EC-50%20Tan%FDt%FDm%FD_415 :)
  • Eren Sen bu işten anlıyorsun.Önerin için teşekkürler.Ec-50 ile M-50 arasında nasıl bir fark var?Okuduklarıma göre Ec-50'nin sapının kalın olduğu ve Les Paul modeli olduğu için sustaini olumlu yönde etkilediğini söylüyor.Tam olarak anlamamış olsamda iyi bir özellik sanırım? M-50 BLKS'de ise farkettiysen bir kol var.Bunun bana ileride faydası nasıl olur?Hangisini tercih etmem daha doğru?? Aralarında pek fiyat farkı yok.Olsada gitar tonu iyi olduktan sonra 100-200 tl için kaçmam.
  • Endonezya üretimi mi daha iyidir? Yoksa Çin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben teşekkür ederim. Ec-50 de gövde ıhlamur ağacından yapılmış bu birazda yumuşağımsı bi ton veriyor. Sustain sesin devamıdır, iyi bir özellik yani :) M-50 de bulunan kol; tremolo koludur. Telleri gevşetip gerdirmeye yarar. Tamamen tarzınla ilgili bir şey. Kararsız kaldıysan seçeneklere sonradan eklenen gitarı seç. O gitar olmasaydı kararsız kalmazdın :)
  • Madem ki sen bu gitarı kendine beğendin.Muhakkak güzeldir..Kafama tek çin üretimi olması takıldı.Bu çinlilerin ürettiği maldan pek hayır gelir mi mechul
    Şu an sen hangi gitarı kullanıyorsun?
  • Evlerde çekilen cover videolarını izlemeni tavsiye ederim almadan önce dükkanlarda çekilen videolar genelde çok iyi amfilerle çekiliyor kafa karıştırabilir o yüzden :) Çin üretimi tamamen fabrikasal birşey kaliteden pek sorun olacağını sanmıyorum güzel kullanılırsa :D Ben elektro gitarımı sattım şuanda akustik çalıyorum. Uzun zamandır tekrar elektro alma uğraşındayım :D
  • Umarım güzel ve tam istediğin gibi kaliteli bir gitar alırsın.Akşamdan beri bana çok yardımcı oldun.Sana çok teşekkür ederim.Ben senin dediğini yapıp bu gitarı
    1 bilemedin 2 ay içerisinde alıcam.Artık LTD EC-50 BLKS'de karar kıldım.Daha çok ararsam kafam iyice karışıcak.Bi de Marshall MG10CF Amfi alırsam sanırım güzel bir takım yapmış olacağım.Tekrardan çok teşekkürler...
  • Ben teşekkür ederim. Umarım istediğin ekipmanlarla istediğin tonu yakalayabilirsin. Herhangi bir sorun olursa buralardayım. :)
  • Tabi welmour'un hakkını yemiyelim.Oda beni LTD markasına yönlendirdi.Senin tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim.Sanırım bu fiyata bulabileceğim gayet iyi bir gitara yönlendirdiniz.İkinize de çok teşekkürler.İyiki bu siteye üye olup sizleri tanıdım.Kendinize iyi bakın..
  • Haklısın o abide çok bilgiye sahip bu konuda. Sende kendine iyi bak :)
  • Son bir şey daha İstanbul'da Elektro Gitar eğitimi veren bir yer biliyormusunuz???
  • O konuda pek bilgim yok maalesef ama yardımcı olmaya çalışırım. Ne tarafta oturuyorsunuz ? Bakırköy civarında çok sayıda kurs mevcut, unkapanında çarşıların ordada birçok kurs var.
  • Büyükçekmece de oturuyorum.Bakırköydekiler bana uyar..
  • Eren şimdi videoyu izledim gitar hakikaten güzel.Çok anlamasam da baya beğendim.Fikrimi değiştirecek daha iyi bir gitar çıkmazsa bunu alıcam..Marshall MG15CFR 15W Kombo Elektro Gitar Amfisi sanırım yeterli olur.
  • Senin ilacın bu ikili.Peşinde %30 iniyorlar. Almadan önce mutlaka bir gidip dene bunlarıda.Bana dua ediceksin her çaldığında

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15107&gid=3631

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9556&gid=91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 24 Temmuz 2013; 22:48:25 >

• Teşekkürler theblackside dediğin sete bakıcam.Çok sağol.LTD EC-50 Hakkında ne düşünüyorsun?Aslında baya kafama yattı.Gitarla ilgili yorum yazarsan sevinirim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.