Şimdi Ara

Elektro gitar konusunda yardımcı olabilcek birisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2Yıldır dönüşümlü olarak bateri bass elektro çaldım birçok sahne deneyimim var ama elektro gitarda yeniyim. 6ay oldu başlayalı. İbanez grg170dx im var ama gün geçtikçe manyetikleri sesi vesayre çok kötü gelmeye başladı ve en son floyd rose u kapadığımda sap ayarının kaydıgını farkettim. Götürdüm gitarcıya, klavyesinin de saptan biraz ayrıldıgını söyledi yapıştırırız ama bikaç ay gider dedi. Şu an yeni gitar mı almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum, Hard rock- heavy metal çalıyorum. ESP LTD KH-602 bakıyorum ama türkiyede yok gibi bişey. Sorum şu ki ey hazreti bilen kişiler ne yapmalıyım? İstanbulda oturuyorum, yeni gitar almalı mıyım, yoksa bununla gidebildiğim kadar gideyim mi,ne önerirsiniz?

• Amfiyi değiştirmediğin sürece tonda neredeyse hiç değişme olmayacak.Kullandığın amfinin marka ve modelini ve bütçeni belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabilirim.
  • Bütçem 200lira amfim ibanez g10mu ne cidden cok kötü. Gitarimi da bugun aldim sap ayari yapilmis klavyeyi tam yapistiramamislar mi telinde hafif cizirti var(kalin mi). Onun disinda bi sikintim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polyphia kullanıcısına yanıt
    200TL ye alacağın amfi elindekinden daha iyi olmaz.350TL cıvarı yapabilrisen bütçeyi ikinci el bi Line 6 15W alabilirsin.

Veya ses sistemin varsa bir ses kartı alıp amfi yerine bilgisayarını da kullanabilirsin.
  • Ses sistemim 2+1 ve bu ses sistemine girceksen biraz bilgisayarı kurcalicaksin dediler bulaşmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitar kalsın , amfini sat üstüne bi 350 falan koy line 6 15 falan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.