Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ÖNERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaşlı amca anla hain şarkısındaki sesi alabilmek istiyorum

• Hem ders calisip hem evde kendin ogrenmen derslerini kotu etkileyebilir o yuzden kursa gitmen daha iyi olur. Bende 9 ay falan oldu baslayali kursa gitmeden ogrenilir ama cok calismak ve disiplin lazim. Bende olmadigi icin 1 senede ogrenicegimi 3 senede anca ogrenirim. Bide ben amfi aldim aldigima pismanim ses acamiyorum ses karti ile bilgisayardan amfi modellemeleri ile calmani oneririm hem istedigin tona daha rahat ulasiyosun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben en iyisi seneye ünide baslayayim hocam dil kursuna da gidicem zaten :) kadikoyde onerebileceginiz bir yer var mi

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Kurs icinse ben internetten selim isik derslerini takip ediyorum. Kadikoyde canlisina gidebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam hocam not aldım yeri tam olarak nerde kadikoyde bahariyemi moda tarafinda mi yoksa tiyatronun ordami? Genelde moda ya giderken oluyorlar ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mcyusuf21

Zakkumun hipokondriyak şarkisinda yanliş değilsem 1.45 ten itiaberen elektro gitara geçiş yapiyor.O sesi alabilmem için nasil bir elektro gitar almaliyim?
    Başlangic icin lazim.
    ses alma işi malesef sadece gitarla hallolmuyor hocam. amfi lazım,pedal lazım vs. başlangıç için 2s 1h manyetikli bir gitar işinizi görür.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim klasik gitar geçmişim var ve elektro gitara dair hic bir bilgim yok.Hangi gitar iyidir ,2s1h manyetik nedir ,baslangic icin hangi amfi kalitelidir bilgim yok maalesef.

Normalde akustik gitar almayi planliyordum araştirmiştim ve butceme gore 1100 tl civarinda takamine gd11 bayagi kafama yatmisti.Ancak elektro gitara karşida son derece merakliyim.Ve akustik gitar alirsam uzun bir sure boyunca elektro gitar alamayacagimi biliyorum.Bu yuzden elektro gitarda karar kıldım.

Bana bu butçeye gore ve manga,zakkum,duman ,nor ve ötesi vb gruplarin şarkilarini calabilecegim bir elektro gitar yaninda amfi ve gerekli tum ekipmanlari onerebilir misiniz?
    Agir matal cok tarzim degil matalica ,iron maiden falan kafasinda degilim.Daha cok turk rock gruplarini seviyorum

Muzik magazasina gidince ogrenci gitari diye kandirip dandik mal satiyorlar.Arastirip internetten almak istiyorum.Yardimci olursaniz sevirnim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyusuf21 -- 28 Ağustos 2019; 18:27:24 >
  • mcyusuf21 kullanıcısına yanıt
    Hocam son dediğiniz durum var mı bende alabilirim hiç bilgim yok fakat öyle olması saçma geldi.Bu arada söylemeden edemeyeceğim türk rock diyince aklıma Mor ve Ötesi ve Ogün bey geldi sevgiler..
  • mcyusuf21 kullanıcısına yanıt
    hocam günümüz şartlarında 1100 tl'ye elektro gitar ekipmanları vs dizmeniz çok çok zor eğer ikinci el almayacaksanız. müzik piyasası direkt olarak etkileniyor dövizden çünkü. ben size sıfır alınabilecek en uygun ekipmanları önereyim yine de.

gitar olarak bunu tercih edebilirsiniz
    doremusic
    SX SST62 VWH Stratocaster Elektro Gitar | doremusic
    https://www.do-re.com.tr/sx-sst62-vwh-stratocaster-elektro-gitar

3 single manyetiklidir. heavy metal yapamazsınız bu gitarla fakat türk rock gruplarının parçalarını çalabilirsiniz.

amfi olarak da bunu öneririm
    MyDukkan
    Blackstar ID Core Stereo 10 V2 Elektro Gitar Amfisi
    https://www.mydukkan.com/blackstar-id-core-stereo-10-v2-elektro-gitar-amfisi-u-38943

ideal bir başlangıç ve ev amfisidir. kanal/efekt çeşitliliği sayesinde gitarı iyice öğrenene kadar pedal kullanmanıza gerek olmayacak.

bu ikili başlangıç için yeterlidir. tabi ekstra olarak pena,jak kablosu vs. alacaksınız. bunların fiyatı uygun olduğu için eklemedim fakat jak kablosunun kaliteli olmasına dikkat edin.

• Sağol hocam benim sayemde baskalari da faydalandi

• The upper

• quote:

Orijinalden alıntı: mcyusuf21

Zakkumun hipokondriyak şarkisinda yanliş değilsem 1.45 ten itiaberen elektro gitara geçiş yapiyor.O sesi alabilmem için nasil bir elektro gitar almaliyim?
    Başlangic icin lazim.
    Orda drive geçip power chord basıyor her gitardan çıkar bu ton nerdeyse

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.