Şimdi Ara

Elektro gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce gitar geçmişim hiç yok.Çocukluktan beri evde guitar heroları oynar dururum , artık elektro gitar çalmayı istiyorum :D

Metallica tarzı grupları çok dinlediğimden metal veya hard rock tarzı çalmak istiyorum.Bunun için humbucker manyetikli bir gitar almam gerektiğini öğrendim.Önerileriniz nedir?Tüm gerekli ekipmanlar ve gitar için bütçem 1500-2000 tl civarlarında.Yardımlarınızı bekliyorum

• aynısından bende istiyorum
  • ibanez'in giriş gitarlarına bakabilirsin. metal için önerilen marka ibanez genelde.

genel olarak sesin %80'i amfiden geliyor derler.

amfi olarak da boss katana mini, black star id core 10 veya orange crush serisinden bir amfi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 25 Ocak 2020; 1:47:45 >
  • Jackson js 11 veya grg170 olabilir 2.el bakın .

Bütçeyi biraz daha arttırarak boss katana 50 ye bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall MG10G 10W 1x6.5'' başlangıç için nasıl amfi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Marshall MG10G 10W 1x6.5'' başlangıç için nasıl amfi?
    En fazla kaç bayilabilirsin

• harun577 H kullanıcısına yanıt
    Hocam 26 yaşındayım ve elektro gitar çalmak hep içimde ukte kalmıştır. bütçem tüm ekipmanlar için 2000 tl. squier affinity ve Marshall amfi ye karar vermiştim. Sizin tavsiyeniz ne olur?

Edit: aşağıdaki seti yaptım kendimce. Squier affinity dengi ibanez tarafında ne alabilirim acaba?
    Elektro gitar önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 27 Ocak 2020; 19:38:11 >
  • quote:

Hocam 26 yaşındayım ve elektro gitar çalmak hep içimde ukte kalmıştır. bütçem tüm ekipmanlar için 2000 tl. squier affinity ve Marshall amfi ye karar vermiştim. Sizin tavsiyeniz ne olur?

Edit: aşağıdaki seti yaptım kendimce. Squier affinity dengi ibanez tarafında ne alabilirim acaba?
    bence amfiyi 2. el alabilirsin. daha ucuza daha güzel modeller var. roland cube kapmaya çalış. olmadı peavey vs süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

bence amfiyi 2. el alabilirsin. daha ucuza daha güzel modeller var. roland cube kapmaya çalış. olmadı peavey vs süper olur.

Alıntıları Göster
    2.el mantıklı olabilir onun dışında başlangıç için çok güzel bir setup olmuş bence . Deneme imkanınız varsa deneyerek almanızı öneririm . Yok derseniz gitar geldiğinde bir luthiere götürüp ayar cektirirsiniz ihtiyacı varsa . Amfi 2. El arayın kafanıza yatan varsa buraya ekleyin bakalım.

• quote:

bir müzik mağazasından gitar almak her zaman daha avantajlı bir şeydir öncelikle eğer 0 alacaksanız. Do-re müziğin mağazasına gidin 150-200 tl lik bir pazarlık yapın her zaman, yaparlar. Başlangıç için her zaman iyi bir gitar almak bence daha mantıklı amfiye para akıtmaktansa. Eğer gitarı yeni öğrenen birisi iseniz zaten amfi falan inanın sonraki aşamalar. Bu bağlamda sizi gitar çalmaya teşvik edebilecek bir alet alın. N11'den 20 tl ye çakma bir irig alın iphone falan varsa garageband fazlasıyla iş görecektir siz gitara alışana kadar.Bu süre içinde eliniz boş durmasın, letgo'dan internetten vs ucuz amfi kovalyacaksınız ama kesinlikle marshall'ın 10 luk amfilerine bulaşmayın. Gidip ses kartı falan alın çok daha mantıklı bir iş yaparsınız, az değil bir marshall olmuş kaç lira ama linkteki blackstar çok iyi amfi kendim de denedim ama gidip de 800 vermek mantıksız, 3 hafta önce do-re de ayak üstü pazarlık yaptım adam internet fiyatının 200 tl altına vereceğini söylemişti, almadım.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazada gitar alacağımız zaman askıdakilerden mi veriyorlar yoksa depodan kutuyla mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Hoppus

Hocam mağazada gitar alacağımız zaman askıdakilerden mi veriyorlar yoksa depodan kutuyla mı?
    askıdan da alabilirsin depodan da istetebilirsin. Ben gitarımı askıdan almak istemiştim, switch'i çok sağlam olmadığından depodan yollamışlardı.
  • Affinity strat 1.600 lerde geziyor bu herif neden Hepsiburada ya 1000e koymuş abaca

• DessoEldest kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mark Hoppus kullanıcısına yanıt
    yok hocam almadım. araştırma yapıyorum

• Bence müzik mağazasına gidip görerek alın . Ayrıca indirimde yaparlar özellikle toplu alımlarda

• elektro gitar olarak aşağıdaki modellerden hangisini önerirsiniz? (metal/power metal/heavy metal için):

Ibanez GRG 121DX
    Ibanez RGA 42FM
    Schecter BANSHEE-6 SGR
    Schecter C-6 Plus
    Cort M600E BBB
    Cort KX Custom
    Cort CR250 TBK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 3 Şubat 2020; 21:0:8 >
  • 1.gitar grg121 yanında ibanez 15 w amfi var
    2.gitar sıfır sayılır grg170 ibanez 10w amfi var hangisini almak mantıklı
    fiyatları aynı ama amfi olarak 15 w bayagı iyi amfi öne cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saseidon33

1.gitar grg121 yanında ibanez 15 w amfi var
    2.gitar sıfır sayılır grg170 ibanez 10w amfi var hangisini almak mantıklı
    fiyatları aynı ama amfi olarak 15 w bayagı iyi amfi öne cıkıyor
    nerde bunlar? hangi mağaza?
  • Sıfır alacaksan hocam bir bilenle gidip müzik mağazasından almanı tavsiye ederim.
    Gitar olarak jackson ve ibanez'in giriş sevieysindeki gitarlarına bakabilirsin ve floyd rose'lu bir gitar alma kesinlikle tecrübe ile sabittir.
    Amfi olarak ise marshall'ın o ucuz amfilerini alma sakın.Blackstar veya vox öneriyorum amfide.
    Şimdiden hayırlı olsun.Aklınızda bir soru varsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 11 Şubat 2020; 3:55:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.