Şimdi Ara

Elektro gitar üzerine tavsiyeye ihtiyacım var, lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üniversiteyi bitirince kendime elektro gitar almak gibi bir hedef koymuştum ve bu vakit geldi çattı. Başlangıç seviyesi bir gitar bakıyorum ve internetten bayağı ses örnekleri, sevdiğim gruplardaki kişilerin çaldığı gitarlar ve yorumlara baka baka sonunda bu gitara karar verdim;

Aria Pro II PE350BK

Materyal bilgisi olarak hiçbir şey anlamayan birisi olarak ne kadar baksam da kafam basmıyor ama hem oturup uzun süre çalınabilmesi hem de kötü bir ses sağlamaması bakımından Les Paul tarzı bir gitar başlamak için mantıklı göründü.

Sizden ricam, bu kararın saçma olup olmadığı ve yanına nasıl bir amfi'nin iyi gideceği konusunda bilgi desteği. Genel olarak gitara dokunmadan gitar alınmaması konusunda bir yaklaşım okuyorum ama bu cahil halimle gidip bir gitar seçmem bana hiçbir şey katmayacak gibi

Yeterince öğrendikten sonra Gibson Flying V tarzı bir gitara geçerim diye hayal ediyorum şimdilik ancak o zamana kadar sanırım bir okul vakti daha geçecek gibi

• Aria ne hocam ilk defa duyuyorum hiç kullanmadım nedir ne değildir burdan demek zor. LP kasa seviyorsanız kesenin ağzını açıp şöyle bir epiphone les Paul çekin yaninada blackstar id core 10 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun577 -- 22 Mayıs 2019; 10:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bilinen bir marka değil, Japon yapımıymış ama ses kalitesi aynı fiyat aralığında olmasına rağmen Epiphone'dan daha iyi gibi. Sürekli gibi diye konuşuyorum çünkü yorumlara ve videolardan baktığıma dayanarak konuşuyorum, gitarı gördüğümden değil :D Gitardan soğumamak için aslında amfi'inin büyük arz ettiği söyleniyor. Blackstar id 10'den bütçe olarak bir tık daha yukarı çıkabilirim. Başka bir önerin olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwus

Evet bilinen bir marka değil, Japon yapımıymış ama ses kalitesi aynı fiyat aralığında olmasına rağmen Epiphone'dan daha iyi gibi. Sürekli gibi diye konuşuyorum çünkü yorumlara ve videolardan baktığıma dayanarak konuşuyorum, gitarı gördüğümden değil :D Gitardan soğumamak için aslında amfi'inin büyük arz ettiği söyleniyor. Blackstar id 10'den bütçe olarak bir tık daha yukarı çıkabilirim. Başka bir önerin olabilir mi ?
    Hocam gidin gitarlari bir gun tek tek deneyin en sevdiginizi secin en iyisi olacaktir sizin icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle daha önce gitar çalıyor muydunuz? Çalmak istediğiniz tarz/grup/şarkı örneği verebiliriz misiniz? Gitar ve amfi için bütçeniz ayrı ayrı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.