Kardeş sakın önce klasik gitarla başla diyenleri dinleme.. Elektro gitar çalmak istiyosan, çalmayı istediğin tarzlar ve şarkılar elektro gitar üzerine kuruluysa klasikle başlangıç yapmanın alemi yok.. Hem senin için can sıkıntısı olur, hem para kaybı olur, zamandan belki çok büyük kayıp yaşamazsın elin onda da alışır ama elektro düşünürken klasikle başlamak saçma bi zihniyettir bütçen elektroya yettiği sürece..
Başlangıç için o kadar pahalı bir gitarı pek mantıklı görmüyorum açıkçası. Belki ufak bir hevestir çalmazsın paran boşa gider. Bence orta halli bir gitar ve iyi bir amfi al koy paranı bir köşeye ilerde gitarda ustalaşınca o paranın üstüne ekler daha iyi bi gitar alırsın acele etme bence
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak acaba Squier Jagmaster nasıl bir gitar?Tarz olarak genel olarak alternatif rock ama arada bir sert tonlara da ihtiyacım olacaktır elbette.Kullanan/bilen birilerinden yardım istiyorum.Bu arada klasik gitar da çalıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Surround
dostum eğer müzisyen olmak istiyorsan klasik gitarla başlayıp ilk temelini öğreneceksin yok ben bar çalgıcısı olurum milleti eğlendiririm diyorsan elektroyla başla
Hiç bir enstürman, diğerinin bir basamak altı değildir. Bu "müzisyen" sivri zekayı ciddiye alma arkadaşım.
Bende yeni öğreniyorum. Baya bir araştırma yaptım herkes Elektrodan önce klasikle başla diyordu ama bilen biri bana neden böyle söylediklerini anlattı. Olurda eğer ileride sıkılırsan diye Masrafı düşürmek mi amacı. 100 tl rahat bir klasik gitar alabilirken Elektro için bu rakam 400 tl civarında çok rahat.
Ben İbanez GRG170DX gitar ile yine ibanez İBZ10G amfi aldım. İyikide Böyle yapmışım Elektroyu seviyorum ve bu velet o kadar güzel ki bazen yatağın üzerine koyup öylece seyrediyorum.
Öyle saçma bir bahane olabilir mi ya? Daha çalmaya başlamadan bırakırsam kaça satarım diye düşünürsen baştan kaybedersin zaten başlamana bile gerek yok o kafayla. Çok sürmez bırakmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Öyle saçma bir bahane olabilir mi ya? Daha çalmaya başlamadan bırakırsam kaça satarım diye düşünürsen baştan kaybedersin zaten başlamana bile gerek yok o kafayla. Çok sürmez bırakmak.
Vali dostum bana öyle söylediler o yüzden yeni başlayana elektro isteseler bile Klasikle başla diyorlarmış.
Ama bilmiyorlar işte Adam Elektroye hevesli klasik aldırıp komple gitardan soğutuyorlar. Ben o yüzden direk kıydım paraya Aldım Elektromu şuan son derece mutluyum. Annem babam bile beğendi yani hiç anlamasalar bile :D
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
dostum eğer müzisyen olmak istiyorsan klasik gitarla başlayıp ilk temelini öğreneceksin yok ben bar çalgıcısı olurum milleti eğlendiririm diyorsan elektroyla başla
alackası yok nerden çıkartıon
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Vali dostum bana öyle söylediler o yüzden yeni başlayana elektro isteseler bile Klasikle başla diyorlarmış.
Ama bilmiyorlar işte Adam Elektroye hevesli klasik aldırıp komple gitardan soğutuyorlar. Ben o yüzden direk kıydım paraya Aldım Elektromu şuan son derece mutluyum. Annem babam bile beğendi yani hiç anlamasalar bile :D
Lanet olsun bana klasik gitarla başla diyene.
adam çoktan almıştır gitarı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme