Şimdi Ara

Elektro gitara yeni baslycam su gitarlar uygunmudur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu basligindada dedigim gibi elektro gitara yeni baslycam bunun için gitar tavsiyelerine ve amfi tavsiyelerine ihtiyacim var. Ben daha çok Metallica , Avenged Sevenfold tarzi çalmak istiyorum.Bakiyem : 2000 lira almayi düsündügüm gitarlar : Ibanez GRG270B , Ibanez RG370DXZ, Cort EVL-K4 , Cort X-6 lütfen yardimlarinizi esirgemeyin hepinize simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitars -- 22 Mayıs 2016; 0:34:56 >

• Başlangıçta floyd rose tarzı köprülü gitarlar almamanını tavsiye ederim seni uğraştırabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet54. -- 22 Mayıs 2016; 10:29:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet54.

Başlangıçta floyd rose tarzı köprülü gitarlar almamanını tavsiye ederim seni uğraştırabilir..

Ne tarz bir zorluk yaşatabilir hocam pek bilgim yokta
  • Tel değiştirmesi, akort etmesi filan. Öğrendikten sonra sıkıntı yok ama başta bıktırabilir yani

• Eğer yeni başlayacaksan Cort X6 tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Eğer yeni başlayacaksan Cort X6 tavsiye etmem.

Peki sizin terchiniz hangi yönde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitars

quote:

Eğer yeni başlayacaksan Cort X6 tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Guitars

quote:

Orijinalden alinti: arda_xl

Eger yeni baslayacaksan Cort X6 tavsiye etmem.

Floyd rose köprü başlangıç aşamasında seni sıkacaktır. Bunun yerine sabit köprülü bir gitar bakmanı tavsiye ederim. Cort KX5 Epiphone Les Paul Studio Epiphone G-400 Pro Epiphone Les Paul 100 Ibanez GRG170DX Ibanez SAS32EX bunlara bir bak istersen. Bu gitarlar arasında sana önerebileceğim gitar Cort KX5 olacaktır ama kendi yazdığın gitarlardan tavsiye istersen benim tercihim orada Cort X6 olur. Yine de tercih sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_xl -- 22 Mayıs 2016; 23:30:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: Guitars

quote:

Orijinalden alinti: arda_xl

Eger yeni baslayacaksan Cort X6 tavsiye etmem.

Floyd rose köprü başlangıç aşamasında seni sıkacaktır. Bunun yerine sabit köprülü bir gitar bakmanı tavsiye ederim. Cort KX5 Epiphone Les Paul Studio Epiphone G-400 Pro Epiphone Les Paul 100 Ibanez GRG170DX Ibanez SAS32EX bunlara bir bak istersen. Bu gitarlar arasında sana önerebileceğim gitar Cort KX5 olacaktır ama kendi yazdığın gitarlardan tavsiye istersen benim tercihim orada Cort X6 olur. Yine de tercih sana kalmış.

Hocam peki synyster gates sustainiac hakkında ne düşünüyosun Murvein adlı abimizin söylediğini yani ? Köprü olayını aşabilceğime inanıyorum şahsen ama tecrübe olmayınca tabi tecrübeli kişilerden bilgi almak lazım çok zorlarmı beni floyd rose olayı hocam

• 2000 TL limitin varsa gidip hepsini gitara verme çünkü unutma ki gitarla iş bitmiyor önemli olan nokta amfidir çok iyi bir lambalı amfi 400tllik bir gitarı bile strat yakın soundlara getirebilir düşük bir ibanez alıp 1300 TL çivarına lambalı amfi Almanı tercih ederim herkes ben bu tür çalmak istiyorum diyor ilk başta ama sonradan herkesin zevki değişiyor unutma bunu şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nicovrobi

2000 TL limitin varsa gidip hepsini gitara verme çünkü unutma ki gitarla iş bitmiyor önemli olan nokta amfidir çok iyi bir lambalı amfi 400tllik bir gitarı bile strat yakın soundlara getirebilir düşük bir ibanez alıp 1300 TL çivarına lambalı amfi Almanı tercih ederim herkes ben bu tür çalmak istiyorum diyor ilk başta ama sonradan herkesin zevki değişiyor unutma bunu şimdiden hayırlı olsun

Öncelikle sağolun hocam doğru dediniz fakat amfi olarakta marshall felan diyolar sizce neler iyidir 500 lira limit olarak amfiye ? örnek verirseniz daha yardımcı olur

• Amfi

http://www.do-re.com.tr/U20277,563,blackstar-id-core-stereo-combo-elektro-gitar-amfi-20-watt-kombo-amfiler-blackstar.htm

10 wattlığı bile yeterince iş görüyorken 20 wattlık seni tatmin eder .40 wattlığı da var tabi 730-800 tl civarında sanırım.

Gitarda ise pek bir tavsiye veremeyeceğim.Başlangıçta gitara da çok fazla para vermemen iyi olur.Bir süre sonra sıkılıp,bırakan insan çok.
  • amfi olarak roland micro cube al ömürlük götürür zaten. Gitar olarakta ikinci el ibanez gio lara bakabilirsin grg170 grg121 falan biraz öğren gitarı daha sonra prestige alırsın yada artık fender gibson seçim senin.

• Param var gitarı bırakmam diyorsan al Adam akıllı bir şeyler eğer gidip ben bırakabilirim sıkılırım diyorsan kendine güvenmiyorsan bence ucuz bir şeyler al metal yapıcam dersen line6 amfi al rock tonları istiyorsan fender marshall amfi öneririm

• Şimdi ben gitarı bırakcağımı düşünmüyorum yani gittiği yere kadar götürücez inşallah birde 1 yılda 1 gitar değiştirmeyelim istiyorum hani sağlamından alıyım o bana ömürlük yetsin istiyorum zorluk yaşasakta sonunda öğreniriz yani amfi olarak Roland Micro Cube baktım onu almayı düşünüyorum gitar olarakta Schecter Sustainiac alıcam galiba herkese teşekkür ederim güzel mesajları için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.