Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    walla yeni amfi alayım bunu satayım olayını yapamıyorum ben :) kardeşim de çalmaya başladı elektro, yeni amfi alınca bu ona kalcak birlikte çalcaz.ya da şu çift çıkışlılardan alırım.onlara pek iyi deil diyolar fikri olan warmı?
  • bilmiyorum. vallahi kardeş ama çift çıkışlı mantıkken iyi değildir zaten. hem sesler birbirine girer düşünebiliyormusun iki gitarın bi amfide aynı anda çaldığını bence cızırtı yapar temiz ses sağlayamassın. ama benim düşüncem bu belki de güzeldir. :) ama yok yok zannetmem. kötü diyorlarsa öyledir. parayı vericen bi marshall alıcan orjin kostak kostak ohhh :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by swissair</i>
    <br />bilmiyorum. vallahi kardeş ama çift çıkışlı mantıkken iyi değildir zaten. hem sesler birbirine girer düşünebiliyormusun iki gitarın bi amfide aynı anda çaldığını bence cızırtı yapar temiz ses sağlayamassın. ama benim düşüncem bu belki de güzeldir. :) ama yok yok zannetmem. kötü diyorlarsa öyledir. parayı vericen bi marshall alıcan orjin kostak kostak ohhh :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

doğru diyosun iki amfinin werdiği sesi wermesi imkansız.özellikle de 200-300 dolara allaan bi aletin.

inşallah alacaz kendimize bi marshall ama dur bakalım daha war gibi gözüküyo [B)]

• vallahi baba zaten 200 300 $ a tek amfide alsan o kadar kalite bile olmuoyr ki biraık iki çıkışlılar bi işine yarıycak... inşalalh benimde istedğim sağlam bi tane 500 600 $ marshall ama bilmem dururum neyi gösterir varya 100$ lık bi elektro tak o marshalla sanki ibanez jam ile solo atıyorsun :))
  • bi anaconda var buralarda bir de ben bu işi yapan yok başka. anaconda ben seniwww.mygitar.com un formlarındada gördüm o anaconda senmisin?
  • eet o da benim :D
  • baba bu gün gitara bakım yaptırdım :)
  • anaconda bu arada ben gece düşündümde...
    bana bi kaç konuda ufak dersler verebilecek birileri varmı? reelde bire bir ders almam lazım..
  • benimkine de lazım bi bakım yaw.zaten kulakları falan da iyice follofoş oldu akort yapamıyorum :D

sen ankadaradaydın sanırım.walla orayı tam bilmediim için ne desem yalan olur.ama bi sor soruştur heralde ders weren sağlam birilerini bulursun.ama tavsiyemdir öle sağa sola kağat yapıştırıp "gitar dersi verilir" numara:hede denilen yerleri salla bilinen ve iyi hocalardan al.aslında bana da lazım özel ders.tekniğimde hatalar war.napsak acaba.
  • haklısın bende zaten tanıdık sağlam yerlerden alıyorum. çookk sağlam hemde :)
    benim arkadaş ta şu anda ders alıyor zaten o hocadan alıcam olursa tabi biraz tuzlu ama olsun :)
  • anaconda baba sıkılmaya başladım ya benim amfi hiç tat vermiyor para da yok ehliyet kursuna yazıldım hapı yuttuk amfi biraz zor alacaz sanırsam ne yapacam bilmiyorum hiç zevk vermiyor gitar 15 dakika çaldıktan sonra sıkılıyorum :( sağlam bi stüdyo bulmam lazım iki tanede kafa dengi arkadaş. burası da sessiz kaldı baksana bi ikimiz varız birşeyler öğrenemiyorum
  • az önce arkadaÅŸla stüdyodan geldik
    çalşmaların ilk admınıa başladık o baterist :)
    bi tane ankarada bas gitarcı lazım proffessional anlamda değil yeni yeni bu işe başlayan stüdyoya bizimle birlikte çalışmaya gelebilecek. ve bu işe sonuna kadar hevesli varmı aramızda :)????
    [spr][spr][rockbnd][rockbnd][othr][gitar][gitar][bandaj][help][djsm][djsm][bore][bgdnc2]
  • az önce stüdyodan geldim.
    arkadaşla ilk çalışmalara başladık
    ankarada bas gitarcı lazım bize eşlik edebilecek varmı?
  • olm bişiy annaşılmıyo lan dediklerinden :D
  • diyom stüdyoya gittim...
    ankarada stüdyo çalışmaları için bi tane bas gitarcı lazım ..
    bir de elektrocu daha varmı katılmak isteyenler :)
  • burda bulmak biraz zor hocam
    mygitar.com forumlarına falan bak bi de turkcemuzik.com daki mesaj panosuna falan
  • Merhaba Swissair,
    Bende satılık bağzı aletler var
    Öncelikle gitarımı satmak istiyorum jackson ps4. Sıfırı 800$ İyi bir fiyat veren olursa satmayı düşünüyorum
    Amfi olarakta ariaproII 10watt var
    Prosessör:
    Zoom 505II var.
    Bunlardan birini düşünürsen haberim olsun.
    Saygılar,

Gitarın link'i
    http://www.laylaylom.com.tr/jackson.html/PS4.html
  • eheuehuhe swiss senin paran yetermi buna
  • selam alprens umarım bu program işini görür kendine iybak g.ü

http://www.gitaristan.com/gitarakor.asp
  • selam alprens umarım bu program işine yarar kolay gelsin

http://www.gitaristan.com/gitarakor.asp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.