yha bende elektro gıtar var ama nasıl bilgisayara baglıyabılırm onun programı felam neyı var yada varmı daa amfı almadım da :D
yaw ben biliyodum.. onun bi kablosu var galiba 4-5 milyonluk bişey.. başka bişeyler daha alıyosun ama ben öğrendikten sonra yazarım sana Duyduğuma göre sen sağlıklı olmuyomuş yani iyi gelmiyomuş. Ama iyi değil derken berbat demedik... sadece biraz daha kötü geliyomuş Ama evin içinde bilgisayara bağlamıyıp n'apcan... koca amfiyi evde açacak halin yokya... sen bi tane muzik aletleri satan yere sorarsan söylerler herhalde....
ok sawol zaten amacım evı ınletmek :D yha mıcrofon gırısnden baladım da cok az ses geldı :D kotu bı denemeydı de :D nese sen solersen sevınırım olmassa ben sorarım bırılerıne sımdıden tesekkur
Gitarı line-inden bağlayacaksın.Öncelikle gitara giren kablo ucu monu olacak çıkış ise sağ ve sol kanalı kısa devre edilmiş stereo uç(lak) olacak.Sonra bilgisayarın iyi ise(1gb ram,2ghz işlemci ve creative en az 4.1 live value ve sonrası ise)www.Amplitube.com a girip amplitube live! programının demosunu çekecen.Sonra s*rial sitelerinden uygun s*rialı indirecen.Sonra al sana amphili distortionlı sistem.Bi de bilgisayarının ses denetiminden line-ini açmayı ve sesleri fulle getirmeyi unutma .Eğer yardım gerekirse Pm at yardımcıu olurum.
usta cok saol da rem benım 512 bıde ses kartı trişkadan bısıı ben en ıısı ampi alım yha urasmıım bukadar :d saol gene yazdıın ıcın
elrohir Guitar FX BOX ın distortion da idare eder
gain siz ama olsun
sonuçta düşük sistemler için birebir
Tabi Amplitube programı dehşet program ...
Bilgisayara bağlamak bi yana hiçbiri gerçek anfi tonunu yakalayamıyor maalesef...
Saçma ve anlamsız değil programı bende kullandım... Anfisi olmayanlar için iyi çözüm ama ben beğenmedim gerçek tona yaklaşabiliyor ama gitarımı anfiye bağladığım zamanki sesi alamıyorum...
ermanTR kardeş altta kırmızı yazıyla CLEAN yazıyo ya onun yanında yukarı aşağı okları var.işte onlar presets seçeneklerin yani ordan değiştir.bie ses olarak bence en makul ve en zevkli şeçenek orda BIG STACK seçeneği.
hazır buraya yazmışken bass gitar için böle bi program t,yok mu yaw?
Jem in dediği lafa bakın " ama gitarımı anfiye bağladığım zamanki sesi alamıyorum... "
adama web sitesinde örnek mp3 ler var diyorum hala bana ne diyor..
ya senin bilgisayarın düşükse ben napiyim en az 1 gb ram olsa
marshall distortion aynı tonu çıkar emin ol !
Bilgisayar düşük olunca tiz ses az mı çıkıyormuş? Ben beğenmedim kendi görüşümdür program kötüdür de demiyorum...
çalıştırabildim sonunda Çok güzel bir programmış. Güzel hoperlörlerle evi inletebileceğimiz bir program gerçekten de gerçek amfi sesinden farkı yok
Dostlarım bir sorunm var ben guitar fx box programını kullanıyorum efekt programı olarak, acaba bu amplitube dediğiniz program ondan iyimidir değil boşu boşuna kurmayayım biraz bilgi verirseniz sevinirim
amplitube sistemin iyiyse çok iyi bi program, bende gecikmeli ses veriyordu yarım saniye kadar pek memnun kalmadım ama tonları çok iyi... GUITAR RIG denen bi program daha var o da çok başarılı en az amplitube kadar iyidir tavsiye ederim bkz http://forum.donanimhaber.com/m_804738/mpage_19/tm.htm
Guitar rig den amplitube de aldığım kadarıyla geceikmeli ses almıyorum çok memnun kaldım
Guitar FX box ise onların yanında 5 para etmez bence çünkü ses temiz gelmiyor, sistemim kötü olsa neyse dicem (amd 2500, epox rda8+ (nvdia))
Ok teşekkür ederim ikisinide bir inceleyeyim görüşlerimi yazarım buraya.
quote:
Orjinalden alıntı: bilallica
hazır buraya yazmışken bass gitar için böle bi program t,yok mu yaw?
bas gitarlar farklı bir amphiye mi bağlanıyor amfi amfidir dostm, indir amlitube yada guitar rig bak keyfine amfiye verecek paranda cebinde kalsın (ben amfiyi kaldırdım zaten) yüzlerce dolarlık RP lerden alacağın sesi bunlardan da alırsın (zaten amplitube 500$ falandı yanlış hatırlamıyorsam), emule sağolsun
Amplitube mükemmel birşeymiş ama 512 ram az geliyor galiba 1Gb ram e yükseltmek lazım sistemi. Oyunlarda da gerekiyor zaten 1GB. tavsiye edenlere crack sağlıyanlara teşekkürler.