Şimdi Ara

elektro gitarı bilgisayara bağlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden az geliyor? ses temiz değil mi? bende 1 gb kingston ram var yine gecikme (latency) bariz belli o yüzden guitar rig kullanıyorm (asio)
  • Hayır ses temiz ama gecikme var çalma zevki gidiyor haliyle insan çaldığını şaşırıyor.
  • evet line-in olayı benimde dikkatimi çekti mic girişine bağlamadan ses alamadım ben, normalde line in olması lazım

quote:

orjinalden alıntı: ermanTR

Hayır ses temiz ama gecikme var çalma zevki gidiyor haliyle insan çaldığını şaşırıyor.

haklısın ama bende 1gb ram var amd 2500 ve epox rda8+ anakart ve sesde yine gecikme var, sana GUITAR RIG programını tavsiye ederim, ses özelliklerinden asio'u seçersen gecikme falan kalmıyor
  • Ben yükledim çok fazla bir gecikme olmadı seste. Yanlız ben Sampling freq yazan kısımı 44100 e getirdim o nedenle olabilir. Ayrıca Guitar Rig programınıda yükledim ama gitar sesinden çok cızırtıdan duyuyorum neden bilmiyorum. Amplitube diğerlerinden çok daha iyi geldi bana.
  • Amplitube ve Gitar rig programlarını denedim notumu veriyorum.

----------------------------Amplitube live------------------Guitar rig-------------------------

Tonların güzelliği :------------*****---------------------------*
    Kullanım kolaylığı:-------------****----------------------------**
    Ses gecikmesi(latency):------**------------------------------**
    Bilgisayarda kapladığı alan:----****----------------------------*
  • ses gecikmesi makineden makineye değişiyor, bende amd2500 epox rda8+ ve 1gb ram var fakat ampltubeden rahatsiz edecek kadar gecikmeli ses alıyorum, sesle ilgili tüm ayarları denedikten sonra bile... deneyip bakmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.