neden az geliyor? ses temiz değil mi? bende 1 gb kingston ram var yine gecikme (latency) bariz belli o yüzden guitar rig kullanıyorm (asio)
Hayır ses temiz ama gecikme var çalma zevki gidiyor haliyle insan çaldığını şaşırıyor.
evet line-in olayı benimde dikkatimi çekti mic girişine bağlamadan ses alamadım ben, normalde line in olması lazım
quote:
orjinalden alıntı: ermanTR
Hayır ses temiz ama gecikme var çalma zevki gidiyor haliyle insan çaldığını şaşırıyor.
haklısın ama bende 1gb ram var amd 2500 ve epox rda8+ anakart ve sesde yine gecikme var, sana GUITAR RIG programını tavsiye ederim, ses özelliklerinden asio'u seçersen gecikme falan kalmıyor
Ben yükledim çok fazla bir gecikme olmadı seste. Yanlız ben Sampling freq yazan kısımı 44100 e getirdim o nedenle olabilir. Ayrıca Guitar Rig programınıda yükledim ama gitar sesinden çok cızırtıdan duyuyorum neden bilmiyorum. Amplitube diğerlerinden çok daha iyi geldi bana.
Amplitube ve Gitar rig programlarını denedim notumu veriyorum.
Tonların güzelliği :------------*****---------------------------* Kullanım kolaylığı:-------------****----------------------------** Ses gecikmesi(latency):------**------------------------------** Bilgisayarda kapladığı alan:----****----------------------------*
ses gecikmesi makineden makineye değişiyor, bende amd2500 epox rda8+ ve 1gb ram var fakat ampltubeden rahatsiz edecek kadar gecikmeli ses alıyorum, sesle ilgili tüm ayarları denedikten sonra bile... deneyip bakmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme