Bateriye nası başladım biliyomusunuz elimde 2kalem klavyeme vuruyorum ama arada gerçek bateri gördügüm için iyi oluyo yani xD
Ben onu ders çalışırken yapıyorum, kulağımda kulaklık elimde kalem (bazen ellerimde :D) güm güm vuruyorum masaya çalışırken, evdekilerin alay konusu oldum resmen
Bide beni sor sınıfda köyün delisi durumundayım kulaklık 2kalem (genellikle stabilo daha fazla sekiyolar) evde ise bi keresinde klavyenin ç tuşunu uçurmuştum Roadrunner united dinlerken xD
quote:
Orjinalden alıntı: alastiss
Bide beni sor sınıfda köyün delisi durumundayım kulaklık 2kalem (genellikle stabilo daha fazla sekiyolar) evde ise bi keresinde klavyenin ç tuşunu uçurmuştum Roadrunner united dinlerken xD
Yuh ya Ben genelde 'defter-masa-defterin teli'ne vurma üçlemesini yapıyorum
benimki 5li xD kitap,deriyle kaplı kitap,tıs sesini çıkarabilicek bakırdan bi tabak gibi bişe ,klavye xD ve en önemlisi üzerinde kız arkadaşlarımın adlarının yazılı bulundugu bütün online oyunların şifrelerinin yazılı oldugu masam xD
Gitarımı yaptırdım derken manyetiklerin üzerindeki vida çıktı xD birazdan takcam saolun yardımlarınz için ama muhabbete devam burda heohoeohoe
quote:
benimki 5li xD kitap,deriyle kaplı kitap,tıs sesini çıkarabilicek bakırdan bi tabak gibi bişe ,klavye xD ve en önemlisi üzerinde kız arkadaşlarımın adlarının yazılı bulundugu bütün online oyunların şifrelerinin yazılı oldugu masam xD
Gitarımı yaptırdım derken manyetiklerin üzerindeki vida çıktı xD birazdan takcam saolun yardımlarınz için ama muhabbete devam burda heohoeohoe
Sen bayağı bayağı bateri setini kurmuşsun Abi o gitarda birinin gözü kalmış söylim bu ne ya yok gitarla düşersin yok yaptırdığın an manyetiklerin vidalar patlar
Vidaları taktım ama telleri kesip takmak zorunda kaldım xD salı günü yeni tel taktırcam hayırlısıyla sonra Metal zone pedal bide adam gibi bi amfi taşşş gibi geçincem sonra xD
quote:
Vidaları taktım ama telleri kesip takmak zorunda kaldım xD salı günü yeni tel taktırcam hayırlısıyla sonra Metal zone pedal bide adam gibi bi amfi taşşş gibi geçincem sonra xD
İyi bakalım hadi hayırlısı.. taşşş gibi geçin
İşallah xD kendimi GH Aerosmithle övütüyorum bide klasik gitarla xD tam noob durumundayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme