Şimdi Ara

elektrogitar + amfi önerisi (acemi-yeni başlayan için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar yeni başlayacağım.fiyat çok olmasın ama almışken 2-3 sene kullanabileceğim birşey olsun tabi 6 ayda sıkılmassam. müzik türü olarak hepsi daha çalmadığım için kararda vermiş değilim hepsini çalabilen birşey olması lazım.önerilerinizi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cry17 -- 22 Mart 2014; 14:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar biraz arşatırdım ama pek bilgim yok dediğim gibi

DBZ Premier Barchetta ST
    Line 6 Spider IV 15

ikilisini tavsiye edermisiniz .

edit: SuitforBarney teşekkürler bikenera yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cry17 -- 21 Mart 2014; 0:53:28 >
  • DBZ markası hakkında bilgim yok hiç denemedim. İbanez'in SA serisi gitarlarını veya Squier'in HSS manyetikli gitarlarını önerebilirim. Amfi olarak Line6 Spider IV iyidir. Mutlaka deneyerek alın benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı yukarı ayırdığınız bütçeyi yazarsanız ona göre tavsiye edebiliriz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi için 3 bin lirayı geçmeyecek şekilde

• evde çalcaksanız micro cube harici bişeye bakmanıza gerek yok, işlevsellik olarak çok iyi, ses olarak da gayet yeterli.
  • 3000 tl bence biraz fazla hem ilk gitarınız olduğu için çok çabuk yıpranacaktır hemde sıfır alıp sıkıldığınızı varsayarsam, 3000 tl ye alıp sıkılıp satmak istediğiniz ekipmanı 2.el olarak satarken en az 1000 TL hatta daha fazla zarar edersiniz... 2.el gitar piyasası biraz değişik, sıfır alıp 1 sene kullandığın ekipmanı yarı fiyatına elden çıkarmakta zorlanıyorsun...

problem yok derseniz ben sıfır olarak epiphone standard plus top pro, prs custom 24, fender meksika strat amfi olarak blackstar h5r combo öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Mart 2014; 17:43:39 >
  • teşekkürler.bunların 2. elini bi araştırayım ozaman ama aklım dbz de kaldı görünüşünden ötürü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.