Şimdi Ara

Elektronik Bilgisayar Tamir Dükkanı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Allah Nasip Kısmet Ederse Yazın Bir Elektronik Tamiri Bilgisayar Teknik Servisi Dükkan Açmak İstiyorum. Format Kurulum Vs. Bırakın Evden Seyyar Çalışıyorum 5 Yıldır. Oturmuş Bir Çevrem Ve Potansiyeli Yüksek Müşterilerim Var. Lcd,Led,Güvenlik Kamerası,Uydu Santral Sistemleri,Laptop Tamiri, Yani Elektronik Ve Bilgisayar İle Alakalı Ne Ararsanız Var Toptancılarım Var Ama Artık Sabit Bir Yer Düşünüyorum. Size Sorularım Olacak Hatam Olursa Affola Ayrıca Sivas Merkezdeyim.

1-Hiçbir Sertirifikam Yok. Ne Elektronik Nede Bilgisayar İle Alakalı.

2-İş Korkum Yok Ama Çevrem Dağılır Mı Yanlış Anlaşılmasın Çok Sağlam İş Yaptığımdan Dolayı Müteahitlerin Felanda İşlerini Yapmaktayım. Bu Adam Dükkan Açtı Daha Fazla Para İster Gibisinden.

3-Ne Gibi Evraklar Gerekiyor Çok Araştırdım Ama Bulamadım Nereye Ne Yatacak Ne Gerekecek?

Bu İşi Yapan İşin Ehli Arkadaşlardan Abilerden Yardım Bekliyorum. Malum Bu Devirde Eli Tornavida Tutan Dükkan Açıyor. Oem Malzeme Satmayacağım Sadece Tamir.

Misalen Arkadaşın Laptopunun Ekranı Kırılmış Bunu Ben Toptancıdan Getirip Değiştiriyorum. Oem Malzeme Ürün Hiçbirşey Olmayacak. Bildiğiniz Üzere Eski Kasalar

Tüplü Televizyonlar Olacak Dükkanda. Yer Hazır Kiralayacağım. Aylık 500 Lira Küçük Bir Dükkan Yeter Bana.

Çıraklık Okuluna Göndermedi Ustalarım. Elektronik Ustalık Belgesi Alamadım. Bilgisayar Belgemde Yok Lise 2 Terkim. Halk Eğitim Merkezlerinin Verdiği Bilgisayar Operatörlük Belgesi

Var Mesela Bundan Bende Yok Ama İşe Yarıyorsa Alabilirim. Bir Abimiz Var Onun Elektrik Ustalık Belgesi Var. O Çıraklık Merkezinden Almıştı. Şimdi Çedaşta Çalışıyor Belge İşime

Yaramıyor Sana Lazımsa Veriyim Belge İçin Aidattır İşte Kiralama Parasıdır İstemiyor. Onun Belgesi İle Açabilirmiyim Dükkanı? Bir Kaç Kişi Belgeyi Noterden Onaylattırıp

Hem Belgeyi Verecek Vatandaşın Hemde Benim Yararlanabileceğimi Söylediler Var Mı Böyle Birşey. Dükkanımın İsmi Eylül Elektronik Ve Bilgisayar Kızımın Adı. Kafanızı Şişirdim Affola

Ama Yardımlarınıza Çok İhtiyacım Var Ne Yapmam Gerekiyor Tek Sıkıntım Belge. Saygılarımla.

• Sahis sirketi acarsin hocam ltd kurma bir ton para gider yakinda bir tane muhasebeciye git sahis firmasi kurucam su su dersin onunla anlasirsin mucbur muhasebecin olucak zaten o gerekli islemleri ona vekalet vereceksin o acilis vs. Hepsini yapar kaba hesap edeceksek acilislarda 1000 lira gibi gidecek

Sonrasi her ay

Muhasebeci 100-150 arasi anlasirsin
    vergiler vs. 100 de onlar tutsa fatura onbu su her ay kafadan 300 lira para havaya gidiyor 500 de kira 800 lira 3 ayda bir vergide var o aylarda o olur sana 1000 lira yil sonunda var defter parasi var varda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Şahış Olarak Açacağım. Peki Belge Ustalık Felan Belgesi Bunlar Nasıl Olur Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trojanali58

Şahış Olarak Açacağım. Peki Belge Ustalık Felan Belgesi Bunlar Nasıl Olur Acaba?

Orasini bilmiyorum sirketi acarsin ama nasil olur bilmiyorum o abiyi belki ortak gosterip acabilirsin arastirmak lazim dedigim gibi bir muhasebeciye git danis daha kesin cevap alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Günceldir Yorumlarınızı Cevaplarınızı Bekliyorum.
  • Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.