Şimdi Ara

Elektronik Dünyasına Yeni bir Site Katıldı: Elektroboard.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik bilgisi açısından her seviyeden insana elektroniği öğretmeyi amaçlayan bir site. Sitede temel elektronik, ileri elektronik bölümlerinde elektronik dersleri anlatılıyor. bunun yanında ilginç projelerde sitede bulunuyor. Site bir öğretmen tarafından hazırlanmış.

Bunların yanında ElektroBOARD ismindeki forum elektronik için güzel bir kaynak. Her seviyeden elektronik severin üye olup bilgi paylaştığı forumda diğer üyelerle bilgi birikiminizi paylaşabilirsizniz.
    Siteye;
    www.elektroboard.com adresinden ve
    www.osmanozturk.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ElektroBOARD Foruma üye olmayı unutmayın. Sizin de insanlara anlatacağınız bir şeyler mutlaka vardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikadam -- 31 Mayıs 2005, 23:23:31 >

• inceliyorum. belki de dhden sonraki sitem olabilir bu
  • arkadaşlar bu site yeni kurulmasına rağmen elektronik severler tarafından oldukça beğeni topladı. Yakın zamanda güzel makaleler de forum bölümüne eklenecek. Özellikle bu forumu da ilgilendiren Bilgisayarlı Otomasyon kısmı yakında aktif konularla canlılık kazanacak. Bu konuda uzman bir arkadaş bilgisayar kısmına halledecek. Desteklerinizi bekliyoruz.
  • tebrik ederim.. başarılar...
  • güzel bir site...
  • benimde hoşuma gitt...
  • mümkünse girişte flash kulanmayın..ne gerek var? boşuboşuna byte israfı..şahsen flash filtrem her zaman açıktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginzi bizim çalışma azmimizi bir kat daha arttırdı. Teşekkür ederim. Site ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada intronun şu an için kalması taraftarıyım ama ben de intronun kullanışlılığı azalttığının farkındayım . İlerleyen zamanlarda sitenin daha aktif kullanımı için introyu kaldırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikadam -- 31 Mayıs 2005, 23:26:07 >
  • Başarılar Picadam
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranium

mümkünse girişte flash kulanmayın..ne gerek var? boşuboşuna byte israfı..şahsen flash filtrem her zaman açıktır..

flassh filtresi nasıl oluyor bana yardımcı olursan sewinirim.
  • ben de bu sitenin üyesiyim çok beğeniyor ve istifade ediyorum. Tavsiyemdir
  • ÇOK İYİ BİR SİTE SAĞOL
  • Merhabalar,

Gerçekten iyi site elinize, yüreğinize sağlık.

Başarılarınızın devamını dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.