Şimdi Ara

Elektronik el freni otomatik devreye giriyor. Nasıl deaktif ederim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fiyatı da uygunmuş. bu cihaz sadece reno için mi yazma yapıyor hocam yoksa modül takarak etkinleştirdiğimiz özellikleri açmaya da yarar mı mesela civic için ?
  • kullanım klavuzunu okudunuz mu? orada ilgili bilgi olabilir, fiziksel klavuz sizde değilse internetten bulabilirsiniz
    örneğin şu an kullandığım 308 de elektrik park freni var, otomatik çekilmesi istenmediği durumlarda devre dışı bırakmayla ilgili talimatlar klavuzda bulunuyor.

tabi soğuklarda problem yaşayıp yaşayamayacağınızı bilmiyorum ne yazık ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sadece Renault için diye biliyorum hocam. Araştırmak lazım Honda için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berira B kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzunda manuele çevrilebildiği yazıyor hocam bu arada.

Elektronik el freni otomatik devreye giriyor. Nasıl deaktif ederim?

• ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende var o kitapçık çantasıyla filan afilli baya. Ama orda birşey anlamıyorum. Bu dediğiniz cihazı aliexpressten sipariş etsem android telefonla oynama yapabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Hocam merhaba vermiş olduğunuz linkteki cihaz işinizi görmez. Görebilmesi için aldığınız obd2 aparatının içinde PIC18F25K80 çipi olması gerekiyor araç beynine geri yazma yapabilmesi için.
    Ben size link bırakıyorum kendi kullandığım cihazdır.

https://m.tr.aliexpress.com/item/32342350526.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32342350526&productSubject=2015-New-version-diagnostic-tool-code-reader-V1-5-blue-color-super-mini-ELM327-Bluetooth-OBD&spm=2114.search0604.3.148.739273d7H7boRf&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10059_10884_10887_10696_100031_313_10084_10083_10103_10618_10307_529,searchweb201603_60,ppcSwitch_5&algo_expid=34508a54-b4aa-474f-8a58-767d92843a99-22&algo_pvid=34508a54-b4aa-474f-8a58-767d92843a99&priceBeautifyAB=0

Ayrıca mobil yazılımıda çıktı ancak android için ve hala betada. Yani bir laptop'a ihtiyacınız var. Size bir link daha bırakacağım bu youtube kanalındaki Buğra hocamız bu konuya gayet hakim bir şahıs. 2010 üzeri Renault araçlarınızda neredeyse aklınıza gelebilcek çoğu şeyi değistirebilirsiniz. Belli bir süre sonra hobiye dönecektir haberiniz olsun. Aşağıdaki kanalda mantığı çözebilirsiniz Megane 3 ve Fluenceler için olsa bile aynı arayüz aynı beyinler ayni mantıkta tamamen.
    https://youtu.be/edQApYg84Ao

Alıntıları Göster
    Hocam size önce yolladığım linkteki üründe elm327den daha iyi diye yazmış ürün açıklama kısmına. Satıcıyla iletişime geçip bahsettiğiniz çip var mı yok mu diye sorayım diyorum. Yoksa sizin dediğinizi sipariş edeceğim. İkinci telefonum android olmadı ordan kontrol eder değişiklik sağlarım sizin önerdiğiniz cihazdan
    Elektronik el freni otomatik devreye giriyor. Nasıl deaktif ederim?

Edit: laptop benim için hiç pratik değil hocam şarjı ölü onu arabada açana kadar kapanır tekrardan :) sizin cihazınızla androidden laptoptaki gibi işlem sağlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 8 Mayıs 2019; 20:17:39 >

• Berira B kullanıcısına yanıt
    Elm327 olarak piyasada bir çok ürün var hocam bizim işimize yarayan içinde pic18f25k80 çipi olanı. Ben bu süreçte bir çok cihaz denedim içini açip baktım iade ettim uğraştım. Aliexpress gibi bi yerden sipariş verebileceğiniz için kargo süresi bekleme iade etme falan ugraşmayın diye dedim. Satıcıyla konusun garanti veriyorsa bilgiliyse çip için alın sizin gosterdiğinizi. Piyasadaki çoğu elm327 de bulunmuyor çünkü. Genelde v1.5 lerde bulunuyor v2.0 larda bulunmaz bu çip. Kısacası elm327 nin bir onemi yok bizim için önemli olan hangi elm cihazı olursa olsun yeterki bu çip bulunsun.

Pc kısmına gelirsek ben işlemleri laptoptan yaptım benimkide sizinki gibi pili ölüydü apartmanın önune arabayi çekip 3 lü priz uzatarak evden yapıyorum hep. Android uyumlu uygulamasi yeni çıktı o yüzden daha tecrübe etmedim ancak pc versiyonunun tabanıni kullandiği için tüm beyinlere ulaştığını söylüyor youtube kanalı olan Bugra bey. Bende daha henüz denedim dediğim gibi.

Videosu burada:https://youtu.be/_8bzrnPi_AU

• Otomatik el freni'ni pasif hale getirmenizi, tavsiye etmem.
    Olmadık bir zamanda çok faydasını görebilirsiniz. Direğin önüne park etmiştim.
    Otomatik vites ileride zannediyorum. Geri vitesteymiş. Gaza bastım.
    Elektronik el freni, kilitlemese, geri geri direğe çarpacaktım.
    O sebeple, tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 8 Mayıs 2019; 23:9:51 >
  • Bugün servise gittim bu konu hakkında bilgi almaya. El freni full elektrikli olduğu için hiçbir sıkıntı çıkmaz deaktif etmeye gerek yok dediler

• Lütfen kişiyi benle bağdaştırmayın. Kişinin açtığı konu resmen komediydi. @Uza -00-

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.