Şimdi Ara

elektronik kart tamir kursu arıyorum istanbul / anadolu yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forklift elektroniği üzerine çalısıyorum
    foklift kartları tamiri için uygun bi kurs arıyorum.

istanbul anadolu yakası
    yardımcı olursanız sevinirim.

• merhaba Burhan Bey, reelektronik egitim web sayfasından ücretsiz eğitim kurslarını indirebilirsiniz. Yeterli olur. EFL VI Tester-TFT cihazını da alırsanız, her türlü forklift kartlarını onarabilirsiniz. Biz yılardır her türlü endüstriyel kart tamirinde başarılı kullanıyoruz. Milli ve kakiteli bir üründür. İyi akşamlar...
  • Sayın sirius06... İnsanları farklı veya çok beklenti içine sokmayın... O sayfada ki bilgileri indirmesinin yeterli olmasını bırakın, o eğitime 1 hafta katılsa dahi bir adım yol alamaz... Bu işi bilen ve özellikle anlatmasını bilen birinden destek alması, yabancı sitelerden konuyla ilgili videolar izlemesi ve kendisini sürekli geliştirmesi gerekmektedir... Firmanızı kötüleyip insanların ekmeğiyle oynamak istemem; sizde lütfen reklamınızı yapmak ve cihazınızı satmak uğruna insanlara ümit vermeyin...
  • ersagun40 E kullanıcısına yanıt
    Kart tamiri ve onarımı konusunda yanlış yol ve metotlar izlenilir ise, işin içinden çıkılmaz hale gelir. Yıllardır yanlış anlatıldığı ve yanlış yollar izlendiği için bir çok kişi başarısız oluyor. Yanlışlar akademik yaklaşımlar ile düzeltilmez, saha bilgisi olan doğru kişiler ile çalışılmaz ise başarısızlık kaçınılmazdır. Size katılıyorum, emek ve sabır olmadan asla başarı olmayacağını yıllardır anlatıyorum arkadaşlara. Ama inanın kart tamiri sanıldığı kadar, korkutulduğu kadar zor değil, elektronik kart arızalarının %70 i dakikalar seviyesinde bulunabilir türden. %100 tüm kartları onarabilmek ise, tabiiki ciddi bir azim, sabır ve bu işi tutku ile yapmayı gerektirir. Yaklaşık 15 yıldır yüzlerce kart tamiri yaptım. Meslek lisesini yeni bitirmiş konuya ilgili, bir çok teknik servisimize gelen arkadaşa, inanın 2-3 günde %80 seviyesinde elektronik kartta arıza bulabilecekleri şekile gelmelerine çok şahit oldum ve onlara yardımcı oldum. Bu işin zor olduğundan bizleri korkutanlar, yıllardır bu Ülkede bir şey olmasını istemeyen zihniyetlerdir.

Ben asla umut tacirliği yapmam, yıllardır onarım yapıyorum. Bunu konuyu iyi bildiğimi düşünüyorum, her zaman da ispat edebilirim. Lütfen testi zor olan bir malzeme, veya sizin için bu yargınıza sebep olan bir teknik soru sorunuz, somut şekilde cevap vereyim. Örneğin bir IGBT modül testi veya 256 pinli bir IC testi mi sizce kartı tamir edememek demek, lütfen bir soruda bulunun açıklamasını yapayım. Kart tamirine başlayan arkadaşlar eğer pazar bulamıyor, onarım için kart bulamıyorlar ise, zaten bu işe başlamak yanlış. Onarım yapmak isteyen arkadaş bir firmada çalışıyor ve kart tamiri ihtiyacı var ise, bu arkadaşların bu işe başlamaları önerilir. İhtiyaç olmadan yola çıkanlar pazar sıkıntıları yaşayabilir.

Bizim cihaz satmak gibi bir kaygımız yok, yıllardır başarılı onarım yapıyor, projeler yapıyoruz. Teknik insanlara yardımcı olmak için yazılar yazmak bence bir görevdir. Maddi bir kaygımız yok, bilakis idealizm bu. Bu yazı vesilesi ile EFL VI Tester almış ve başarılı kullanamıyorum diyen biri varsa da lütfen yazsın, takıldıları konulara kesinlikle cevap yazarım. Kendini her zaman yetiştirme gayreti içerisinde bulunan ve üreten tüm teknik arkadaşlara saygı ve sevgilerimle...

• ersagun40 E kullanıcısına yanıt
    Bu ağır bir eleştiri, satan firmayı tanırım, çok iyi insanlar, eğer sizde EFL VI Tester cihazı var ve kullanamıyorsanız görüşün mutlaka yardımcı olurlar, ücret de istemezler. Bana ilk aldığım zamanlarda sağolsunlar yardımcı oldular takıldığım 3-5 testte. Arkadaşım biz yıllardır yüzlerce kart tamiri yaptık, lütfen insanlara da cihaza da çamur atmayın. Sen başarılı kullanamıyorsan problem sendedir. Biraz emek verin, çalışın başarırsınız, çamur atmak yanlış ve kul hakkıdır.
  • sirius06 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba eleki kart tamiri eğitimi veriyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.