Şimdi Ara

Oto elektrikçi tavsiye tercihen İstanbul Anadolu Yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Aracımda tahminimce lpg taktırdıktan sonra elektrik sisteminde sıkıntılar olmaya başladı belki biraz öncesine de dayanabilir net bi fikrim yok. İlk sorun frene bastığımda aracın gösterge panelinde arka sis lambası göstergesi sönük bir şekilde yanıyordu sonraları frene basınca gösterge ışığı tam yanıyor buna ilave olarak zaten verimli çalışmayan park sensörü frene basınca devreye girmeye başlıyor ve bu durum ışıklarda dururken sıkıntı yaratmaya başladı ışıklarda arkama yanaşan araba sensörü bangır bangır bağırttırıyor... Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir, işinin ehli ve özellikle cebi yakmayacak herhangi bir sorunda çekinmeden aracı götürebileceğim bir yer var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_dyy -- 30 Temmuz 2010; 12:44:24 >

• Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu? eğer bu sorun büyük bir sıkıntıya yol açmayacaksa bir süre daha bekleyebilirim fakat hallolmasında fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_dyy

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu? eğer bu sorun büyük bir sıkıntıya yol açmayacaksa bir süre daha bekleyebilirim fakat hallolmasında fayda var.

selamalr,
    geçmiş bir süreç fakat butür bir sıkıntı benim araçtada göründü şimdilerde.2000 rxt.bir çözüme ulaşştıysan önerin varsa bilgilendirebilirmisin.saygılar
  • Anadolu Yakasında Kartal Oto Sanayide adını yanlış hatırlamıyorsan Uğur Elektrik var orada bi Orhan Usta var yakın mesafedeyseniz bi uğrayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Anadolu Yakasında Kartal Oto Sanayide adını yanlış hatırlamıyorsan Uğur Elektrik var orada bi Orhan Usta var yakın mesafedeyseniz bi uğrayın derim

Hocam senin dediğin elektronikçiydi yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşın sorunu elektronik değil elektrik arızası.Maltepe korumada kendiminde gitmiş oldugu elektrikçi var gözüm kapalı aracı teslim ediyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar.İşin ehli adam numarası bende mevcut arkadaş sorununu hala halledemediyse verebilirim pm ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_dyy

Arkadaşlar merhabalar. Aracımda tahminimce lpg taktırdıktan sonra elektrik sisteminde sıkıntılar olmaya başladı belki biraz öncesine de dayanabilir net bi fikrim yok. İlk sorun frene bastığımda aracın gösterge panelinde arka sis lambası göstergesi sönük bir şekilde yanıyordu sonraları frene basınca gösterge ışığı tam yanıyor buna ilave olarak zaten verimli çalışmayan park sensörü frene basınca devreye girmeye başlıyor ve bu durum ışıklarda dururken sıkıntı yaratmaya başladı ışıklarda arkama yanaşan araba sensörü bangır bangır bağırttırıyor... Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir, işinin ehli ve özellikle cebi yakmayacak herhangi bir sorunda çekinmeden aracı götürebileceğim bir yer var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

arkadaşım senin bahsettigin arıza aslında çok basit..aracında şase noksanlıgı var...yaa arka stop lambalarından biri şase almıyor,oksit yapmış da olabilir soketleri... muhtemelen araç modeli de biraz eski..araç marka ve model yazmış olsan daha faydalı olabilirdim..

• selamlar,
    şimdi her iki stop lambalarının bulunduğu düzeneği gövdeden ayırdım temizliği ile birlikte oksitlenme v.b. şey söz konusu değildi.Ampüller sağlam,sorun yoktu.
    Takmadan da açıkta soketlerine takarak kontrolümde aynı sıkıntı devamediyordu.topladım ve bıraktım.:)

önerisi olan varsa memnun olurum desteklerinize.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Anadolu Yakasında Kartal Oto Sanayide adını yanlış hatırlamıyorsan Uğur Elektrik var orada bi Orhan Usta var yakın mesafedeyseniz bi uğrayın derim

Hocam senin dediğin elektronikçiydi yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşın sorunu elektronik değil elektrik arızası.Maltepe korumada kendiminde gitmiş oldugu elektrikçi var gözüm kapalı aracı teslim ediyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar.İşin ehli adam numarası bende mevcut arkadaş sorununu hala halledemediyse verebilirim pm ile

Hocam korumada nerede ? Benim dediğim yerde ayni senin dediğin gibi bende gozum kapali birakip gidiyorum saolsun ustam kendi araciymis gibi ilgilenir :) . Ufak bir sensor arizasi icin neredeyse komple motoru degistiriceklerdi bahsettigim ustaya goturdum ve 1 saatlik islem ile sadece krank mili sensorunu degistirerek beni bi ton masraftan kurtardi :)) elektrik elektronik hepsiyle ilgileniyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Hocam korumada nerede ? Benim dediğim yerde ayni senin dediğin gibi bende gozum kapali birakip gidiyorum saolsun ustam kendi araciymis gibi ilgilenir :) . Ufak bir sensor arizasi icin neredeyse komple motoru degistiriceklerdi bahsettigim ustaya goturdum ve 1 saatlik islem ile sadece krank mili sensorunu degistirerek beni bi ton masraftan kurtardi :)) elektrik elektronik hepsiyle ilgileniyor :)

Koruma da BP varya.onun oradan sağa dönüp aşağıya iniyosun tren yolunun yanında tamirhane gibi yer var orda bi dükkanı var.Caner Usta belki biliyosundur.Kartal sanayide elektrikçi olcay ustanın yanında calısıodu yıllar önce

• Hala en iyisi Uğur Elektrk mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.