Şimdi Ara

Elektronik kart tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elektronik kart tamiri öğreten kurslar varmı acaba ?

Mesela ; cep telefonu , anakart , harddisc , psu , ekran kartı v.s. tamirini öğrenebileceğim bir kurs varmı

Normal lise çıkışlıyım kart tamirini öğrenip iyi bir meslek sahibi olabilirim diye düşünüyorum

bilgisyar bilgim az cok var , lehim atma felan biliyorum

bu türk kartların tamirini öğrenebileceğim bir kurs varsa istanbul avrupa yakasında lütfen yorumlarınızla kursu belirtin (olumlu olumsuz v.s.)

• ben bir tane cep telefonu tamir kursu buldum,sadece buna özel bir yer googlea böyle yazınca çıkıyor zaten. bunun dışnda plc-otomasyon, bilgisayar donanım-teknik servis, elektrik,elektronik,kamera güvenlik alarm sistemleri vs. eğitimi verdiğini söyleyen kurslarda var. kapsamlı eğitimler 1500tl civarı doğrusu para verilir mi doğru dürüst verim alınır mı gidenler daha iyi bilir. bende özellikle cep telefonu tamir ya da bilgisayar üzerine birşey düşünüyorum ama bakmakta kaldık şuan sadece..
  • Re elektronik egitim sayfasından ilgili eğitim sununmlarını ücretsiz indirebilirsiniz. Çok istifade edersiniz. İyi çalışmalar...
  • Cep telefonu tamirciliği yaptım hertürlü elektrikli ve elektronikli cihazı tamir edebiliyorum ve elektronik malzeme bileşenlerini biliyorum ne işe yaradıklarını baskı devre çizim ve imalatı yapıyorum bu yetenek bana doğuştan Allah vergisi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madame Bovary -- 21 Şubat 2017; 22:38:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.