Şimdi Ara

ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an Uludağ Üniversitesi'nin Elektronik mühendisliği bölümünde, 1.sınıfta okumaktayım. Okuduğum bölüm hakkında bilgim var ancak mezun olduğumda olarak ne yapacağıma karar veremedim. Buna erken karar vermek istiyorum çünkü kendimi geliştirmeye ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

Bunun için de tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Ne yapmalıyım?
    Neden yapmalıyım?
    Nasıl yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler...

• daha çok erken. son sınıfta bakarsın.
  • up
  • bende birşey sormak istiyorum.. eem 1.sınıftayım.. 2.sınıfın sonunda dal seçeceğiz..elektrik,elektronik ve haberleşme olmak üzere..

endüstriyel otomasyon üzerine çalışmak hangi dala daha yakın hangisini seçersek daha otomasyona yönelik olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

bende birşey sormak istiyorum.. eem 1.sınıftayım.. 2.sınıfın sonunda dal seçeceğiz..elektrik,elektronik ve haberleşme olmak üzere..

endüstriyel otomasyon üzerine çalışmak hangi dala daha yakın hangisini seçersek daha otomasyona yönelik olur?

Çalışmak istediğin sektöre göre değişecektir. Elektrik alanında da Elektronik alanında da Otomasyon üzerine çalışabilirsin. Ancak Elektronik ve Haberleşme daha mantıklı bi seçim olur kanaatindeyim
  • kardeşim otomasyon işi derin bir okyanustur..Bence biraz daha araştır ve inceleyerek bu işin içine gir derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiplex -- 5 Nisan 2013; 23:06:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.