Kaynaklar ve müzik türüne baktığımda ben ilk olarak bi aktif KRK lara bakardım
Hocam elektronik müzik için KRK lar kullanılıyor mu, bilmiyorum. Model belirtirseniz, netten bakmak, netten incelemek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Cado33
Magnat monitor supreme 2002 ve harman kardon 3770 amfi var ama,alanınız çok küçük.ben işi daha da buyutüp magnat quantum serisiyle devam etmek istiyorum.bu iş dipsiz kuyu.sonu yok..
Evet dipsiz bir kuyu olduğunu farkındayım. Ortalama bir ev kullanıcıyım. Bana tavsiye edeceğin marka model varsa bakabilirim. İnceliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
Ben halen yakınalan monitör ile daha iyi sonuç alınır diyorum. Bu sebeple ileride de kullanılabilir bir dac ki bu benchmark olabilir ve ileride salona geçince pasif hoparlör ve amfi ile değiştirmek amacıyla 1. Öneri jbl lsr305 bu hoparlörü ve bir büyüğünü forumda çok kullanan var topiği bile var.... 2. Öneri. Pioneer S-dj60x
Bu hoparlörler daha uygun fiyatlı seçenekler biryerden başlamak lazım.
Cream Audio dan uğur bey ile görüşün en azından pioneer için bir demo şansı yakalayabilirsiniz...
JBL LSR305 Kullanıcıları başlığını okudum inceledim. https://forum.donanimhaber.com/jbl-lsr305-kullanicilari--112958977 Kullanan arkadaşlar genel olarak memnun. Bir arkadaş, bu hoparlörler müzik yapımı için kullanılır, flat ses verir, uzun kullanımda zevk vermez demiş. Acaba başka hoparlör mü bakmalıyım, çünkü elektronik müzikte bass sesi önemli bir etken. 5 inç sürücü bana sesi açtığımda doyurucu bir bass sesleri verecek mi? 8 inç sürücü oda 12 metrekare alan için büyük mü olur? Ev müstakil olduğu için yüksek seste dinleyeceğim. Bana aşağıdaki ikinci el sitelerinden Adam,Genelec, KRK,JBL marka olabilir farketmez, öneride bulunun. Dediğiniz gibi bir yerlerden başlamak lazım. Yine ikinci el olarak DAC tavsiyesinde bulunun. Linleri veriyorum.
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Yurt dışından sipariş veriyorum. Yakın alan aktif hoparlör olarak; Klipsch R-15PM Powered Monitor ... Orjinal CD arşivimi dinlemek için 5 CD Player ; Yamaha CDC 600 CD çalar ... İkinci el DAC olarak ; Benchmark Dac 1 veya CAMBRİDGE AUDİO DAC MAGİC PLUS veya Denon DA 300 ... İlerde pikap ekleyeceğim. Hangi tür kabloya ihtiyacım olacak bilgim yok. Şu kabloyu al dediğiniz bir ürün varsa söyleyin sepete ekleyeyim. Bu şekilde bir süre dinlemek istiyorum. Eğer subwoofer'a ihtiyacım olduğunu düşünürsem, ilerde Klipsch Reference R-10SW Surround Subwoofer gibi bir ürün alacağım. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
selamlar. uzun bir zaman geçmiş ama kurduğunuz sistemden memnun musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: brkaknc
selamlar. uzun bir zaman geçmiş ama kurduğunuz sistemden memnun musunuz?
Memnunum hocam. Tavsiye ederim.
Üzerinden baya bir zaman geçmiş, çok yorum yapmak istemiyorum güle güle kullanın. Bu monitörleri alacak olanlar için yorum yapmak isterim.
Klipsch R-15PM dinlediğiniz müzik tarzına göre iyi bir seçenek olmamış. Şöyle söyleyim subwoofer ile beraber kullanıyorsanız iyi bir seçenek fakat subsız kullanıyorsanız low frekanslar yetersiz olduğundan dolayı tatmin etmeyebilir. Sanki bu ürünü subwoofer ile beraber kullanım için tasarlamışlar, lowlar o kadar yetersiz diyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme