Merhaba arkadaşlar, ben Batu kendi çapımda elektronik, tekno şarkılar üretiyorum. Önceden yaptığım şarkıları soundcloud hesabımda paylaşıyordum fakat fazla etkileşim alamıyordum. Artık spotify'da ve diğer tüm mağazalarda paylaşıyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa lütfen yazın.
Profilime göz atıp şarkıları dinleyebilirseniz çok memnun olurum.
Beğenip beğenmediğinizi lütfen aşağıya yazın Her türlü geribildirime ihtiyacım var .
Spotify daki 3 şarkınıda dinledim, Sexual Desire diğer şarkılarına göre daha iyi. Bazı eleştirilerim olacak bunu kötü olarak algılama kendini geliştirmen için söylüyorum, Öncelikle ses seviyelerine çok dikkat etmen lazım, ses dengeleri maalesef iyi durumda değil. Kimisi çok yüksek, kimisi çok altlarda kalmış, mesela geçiş sesleri çok yüksek ve droba girdiğinde ses seviyesi neredeyse %50 azalıyor. Basslar kulağı çok tırmalıyor hatta sadece bass değil bazı seslerde de bu kulak tırmalamas olayı var. eq ayarlarını biraz daha dengeli yapmanı tavsiye ederim önemli olan ses yüksekliği değil, kalitesi. Şarkının bazı yerlerinde ciddi ses patlamaları mevcut buna da dikkat et. Şarkılarının altları çok boş kalmış, abartmadan sub bass kullanabilirsin ya da bazı enstürmanlara delay, echo gibi efektlerlede kapatabilirsin o boşlukları. Ritimler şarkı boyunca aynı biraz daha farklı melodi çalışmaları yapmanı beklerim. Kısaca mixlemeye özen göstermeni tavsiye ederim. Mixlemeyle ilgili bol bol video izle