Şimdi Ara

HER TÜRLÜ MÜZİK ARŞİVİNİ VE (H300) VİDEOLARINI PAYLAŞMAK İSTEYENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arşivinde Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Tiesto vb gibi kaliteli DJlerin setleri, parti kayıtları vs. veya piyasada zor bulunan mp3lere sahip olupta paylaşmak isteyenler var mı? Ben İstanbul dayım ist tercih sebebimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 10 Mart 2006; 13:07:01 >

• Eğer ank. daysan verebilirim ancak forumdan rapid share koy uzun iş.. Hatta adresini ver postalayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 25 Şubat 2006; 15:00:53 >
  • quote:

Eğer ank. daysan verebilirim ancak forumdan rapid share koy uzun iş.. Hatta adresini ver postalayım..
    merhaba saviar ben ist dayım. Evet tabi ki rapid den falan olacak iş değil, bir dj seti en az 100mb den başlıyor. Posta konusunda ciddi misin bilmiyorum ama hiçte fena olmazdı hani Yalnız şu var benim aradıklarım bu djlerin albüm parçaları değil, partilerde çaldıkları setler falan, yani bir başlayacak en az bir-iki saat çalacak. Bende tiestonun bir seti var mesela 420 dakikalık canlı performans Bulmak zor olsa da birilerinde vardır belki. Bende 10a yakın set var, tiesto, armin v.buuren, paul van dyk, deep dish, paul oakenfold vb. Bu tür trance severler varsa benden alabilirler...

• Elbette ciddiyim.. Ancak bunların hepsini limewire kullanarak sen de indirebilirsin.. Ben de 80 e yakın canlı performans 28 video var.. Ben bu türe fazla meraklı olmadığım için bu civarlarda 500 ü aşan arşive sahip oda arkadaşım istersen sana sağlam bir dvd yapabilir.. Buda benim sana kıyağım olsun..
  • yaw boşverin trance ı falan gelın metal dinleyın
    forever goth
  • Bence de..
  • Saviar.Ben o arşivi çok ama çok isterim fakat kendimi oda arkadaşının yerine koysam vermezdim.Okadar uğraşıp kimbilir nerlerden topladı parça parça.Sonra forumda daha üye olalı 2 hafta olmuş birine gönder.Yok artık demek istiyorum.Eğer böle bişi yaparsa ikinizin ellerinden öpmek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Elbette ciddiyim.. Ancak bunların hepsini limewire kullanarak sen de indirebilirsin.. Ben de 80 e yakın canlı performans 28 video var.. Ben bu türe fazla meraklı olmadığım için bu civarlarda 500 ü aşan arşive sahip oda arkadaşım istersen sana sağlam bir dvd yapabilir.. Buda benim sana kıyağım olsun..

valla saviar yazını okuyunca gözlerime inanamadım, inan çok memnun olurum bana böyle bir kıyak yaparsan. ayrıca inan limewire dediğin olayı bilmiyorum eğer download şeklinde indirilen bir şeyse çok uzun sürüyor be abicim. ben bir kaç tane indirmiştim bu şekilde ama 460mb lik bir şeydi, neredeyse bir gün sürmüştü :) ve bir çok kere de 150mb a gelip bilgisayarım falan takılmıştı ki bu adamı inan çıldırtıyor bu yüzden download olayı zor oluyo dj setlerinde. Şu dediğin dvd olayını yaparsan çok sevinirim. şimdiden tşkler..

arkadaşlar metal müziği hiç dinleyemiyorum falla yaw. yani eminem dinliyorum, trance dinliyorum, house dinliyorum ama metal dinleyemiyorum biliyorum her müziği sevebilmek için biraz gayret edip kulağı alıştırmak gerekiyor ama metal işine girmiim hiç, ama size yine de trance müziği dinlemenizi öneririm

@the prodigy
    dur arkadaşım yaw adam ne güzel niyet etmiş arşivini paylaşmaya niye adamın aklını çeliyorsun. hele ben alayım arşivi istanbuldaysan sana veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 27 Şubat 2006; 17:57:40 >

• Tamam beyler.. Bizimkiyle konuştum prodigy nin dediği gibi biraz mırın kırın etti ancak razı oldu sonunda.. Bu arada ben ne hip-pop ne pop dinlerim.. Ninni gibi geliyor yaw..
  • yaw arkadaşlar limewire'ı ben çalıştıramıyorum deli oldum. bilgisayar mı kaldırmıyor nedir yüklemenin yarısına geliyor kilitliyor....

neyse boşver kızdım yine
  • quote:

Tamam beyler.. Bizimkiyle konuştum prodigy nin dediği gibi biraz mırın kırın etti ancak razı oldu sonunda.. Bu arada ben ne hip-pop ne pop dinlerim.. Ninni gibi geliyor yaw..

eyvallah kardeş, ee ne zaman kavuşuruz cd mize
  • Adresini pm at zamanım olur olmaz postalarım.. Löpçük limewire oldukça ağır bir program ve eğer birkaç programı aynı anda kullanıyorsan böyle bir sorun yaratabilir..
  • yani koca forumda sadece saviar mı paylaşımcı çıktı, ne kadar değerli parçalarınız varmış yaw
  • hajı elimizde olsa paylaşacağız ama yok işte.

yabancı elimde olan sadece system of a down, linkin park, metallica ve therion'un albümleri var. bunlardan başka yabancı yok walla

aleti doldurmaya çalışıyoruz olmuyor. film neyim atıyorum onları da çevirmeden atıyorum ki çok gözüksün.

e şimdi böyle olunca adamdan isteyemiyoruz da
  • Löpçük sen iste tüm arşivi yığayım buraya ayıp ettin..
  • quote:

Adresini pm at zamanım olur olmaz postalarım.. Löpçük limewire oldukça ağır bir program ve eğer birkaç programı aynı anda kullanıyorsan böyle bir sorun yaratabilir..

ya 2mb bişi
  • Yani??

quote:

ya 2mb bişi
  • yoksa siz önce pmde yazışıp sonra burada mı devam ettiniz bu ne ?
  • abi limewire'da ne var bu kadar ben açamıyorum! eski bilgisayar ondan kaynaklanıyor. içim gidiyor be. az önce arkadaş kend bilgisayarından açmış. bi parça istedim hemen buldu nasıl içim gitti ya. ben onu google'da 2 gün aradım yine bulamamıştım

neyse tekrar deniyorum bakalım ne olacak.
  • Ben limewire yerine bearshare lite'nin son versiyonunu tavsiye ederim..Limewire'den daha iyi gördüğüm kadarıyla...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.