Uzun zamandır araştırıyorum ancak bir türlü nerden alacağıma yada hangi marka alacağıma dair bir fikrim yok sizce nerden ve hangi marka almalıyım bilgisi olanlar bi el atın
up ben de çoktan bıraktım anneme almak istiyorum bilgisi olan var mı
şöyle bi site var ama tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa seviniriz
Kesinlikle yurtiçinden alma aliexpressten al çünkü ordaki ürünü bizim çakallar 2-3 katına satıyor. Ben de ordan aldık drag aldım sağlam ve kullanışlı. Yapacağın tek şey alırken adama “ gümrükte sıkıntı olduğu için aleminyum folya ile sarmanızı ve fiyatını 30 dolardan aşağı yazmanızı istiyorum “ demen bu kadar 2 haftaya geliyor yoksa türkiyeden 400-500 belki 600 lira vermenin hiçbir anlamı yok
Sağlık yönünden etkisi olduğu bence aşikar. Normal sigara içiyorum, ondan gördüğüm etkiyi -olumsuz anlamda- bunda görmüyorum.
Sağlam bir makine alacaksanız, 500-600 arası fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor. Benim tavsiye ettiğim iki marka var ben şuan revenger x kullanıyorum gayet memnunum. Smok ve revenger güzel markalar. Coilleri de hemen yanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PembePanjur
Sağlık yönünden etkisi olduğu bence aşikar. Normal sigara içiyorum, ondan gördüğüm etkiyi -olumsuz anlamda- bunda görmüyorum.
Sağlam bir makine alacaksanız, 500-600 arası fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor. Benim tavsiye ettiğim iki marka var ben şuan revenger x kullanıyorum gayet memnunum. Smok ve revenger güzel markalar. Coilleri de hemen yanmıyor.
hocam dediğiniz marka ve e sigaralar hakkında bilgim yok acaba kaç adet parça almam gerekiyor.
aliexpress.com
US $40.88 |Vaporesso Revenger X Vape Kit 220W TC Starter Kit with NRG 5ml Sub Ohm Tank & Vaporesso Revenger 220W TC Slide n Fill design-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group