Şimdi Ara

Elektronik Sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır araştırıyorum ancak bir türlü nerden alacağıma yada hangi marka alacağıma dair bir fikrim yok sizce nerden ve hangi marka almalıyım bilgisi olanlar bi el atın

• up ben de çoktan bıraktım anneme almak istiyorum bilgisi olan var mı

http://elektroniksigara.net/

şöyle bi site var ama tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa seviniriz
  • Kesinlikle yurtiçinden alma aliexpressten al çünkü ordaki ürünü bizim çakallar 2-3 katına satıyor. Ben de ordan aldık drag aldım sağlam ve kullanışlı. Yapacağın tek şey alırken adama “ gümrükte sıkıntı olduğu için aleminyum folya ile sarmanızı ve fiyatını 30 dolardan aşağı yazmanızı istiyorum “ demen bu kadar 2 haftaya geliyor yoksa türkiyeden 400-500 belki 600 lira vermenin hiçbir anlamı yok
  • Sağlık yönünden etkisi olduğu bence aşikar. Normal sigara içiyorum, ondan gördüğüm etkiyi -olumsuz anlamda- bunda görmüyorum.

Sağlam bir makine alacaksanız, 500-600 arası fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor. Benim tavsiye ettiğim iki marka var ben şuan revenger x kullanıyorum gayet memnunum.
    Smok ve revenger güzel markalar. Coilleri de hemen yanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Sağlık yönünden etkisi olduğu bence aşikar. Normal sigara içiyorum, ondan gördüğüm etkiyi -olumsuz anlamda- bunda görmüyorum.

Sağlam bir makine alacaksanız, 500-600 arası fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor. Benim tavsiye ettiğim iki marka var ben şuan revenger x kullanıyorum gayet memnunum.
    Smok ve revenger güzel markalar. Coilleri de hemen yanmıyor.
    hocam dediğiniz marka ve e sigaralar hakkında bilgim yok acaba kaç adet parça almam gerekiyor.

mesela şunu alsam başka bir şeyler de almam gerekli mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.