Şimdi Ara

Elektronik sigara likitleri akciğer rahatsızlıklarına yol açabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 senedir esigara içiyorum bıktım şöyle haberlerden bütün ülkelerde serbest İngilterede devlet desteği verildiği halde bizde sürekli yok şöyle zararlı yok şunu yapıyor benim bunu 6 senedir kullanan arkadaşım var kaldıki likitlere laf atılıyorda aromların ve orjinal likltierin çoğu sıkı denetimden geçipte onay alınıpta satılığa çıkıyor.Amerika da FDA onayı alan likitler bizim ülkede şöyle böyle yapıyor geçin bu işleri

• yurtdışından full merk nbase ile demledim likit baya bir içtim hiçde bir zararını görmedim okadar rahatsızlığım vardı tonla test yaptırdım hiçbirşey cıkmadı siz kafanıza göre devam edebilirsiniz, normal sigaradan %10000 kat daha zararsızdır e-sigara.

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötü, bunu bir editörün araştırmadan, öğrenmeden binlerce insana hitap edebilecek bir platformda paylaşması daha da kötü. Toplumumuzun kanseri bu işte, bilinçsizlik.

• Hayatımda gördüğüm en faydalı videolardan biri oldu, sigara testini gördükten sonra şuan hafif hafif daralmaya başladım hani elim ayağım gevşedi. bırakıyorum. elektronik sigaraya geçiyorum. şu an

• gereksiz yere kendini kimyasallar ile zehrilemek saçma.ikisini kullanmak da saçma geliyor.

• Elektronik Sigaranın tütünlü sigaradan daha fazla zararlı olduğunu söyleyecek biri varsa gelsin konuşalım. Tütünlü sigarayı bıraktım ve kolay bıraktım...
    Tütünlü sigarayı bıraktıktan sonra farkettimki fazladan 20 kilo taşıyormuşum vücudumda bıraktıktan sonra yemekten havadan sudan tat almaya başladım. İş de odamda içiyorum kimse rahatsız olmuyor bu ne pis koku demiyor kül izmarit derdi yok. Hem temiz hissediyorsunuz hemde sağlıklı ilk zaman diş etleriniz çekiliyor ağzınız kötü kokuyor ama 3 ay sonra diş etlerinizin aslında kendini yenilediğini eski tütün içerkenki uyuşmuş damarların sinirlerin kapanmış olduğunu bariz şekilde farkediyorsunuz. buharadam.net sitesinden satın aldığım Revenger ve dinner lady likit ile başlayan sigarayı bırakma maceram tamamen yenilenmiş olmanın cildime bile yansıdığı mutluluğu herkesin ya e sigarayla yada elektronik sigarasız bir şekilde yaşamasını tavsiye ediyorum. Ama zorlanıyorsanız bırakmak için oyalayıcı ve daha sağlıklı bir şekilde bırakma aşamasında nikotin alışkanlığınızı gidererek bırakmaya çalışılabilir. Ama benden tavsiye orjinal ve premium likitler tercih edilmesidir. E sigaraya adaptasyon sürecinde çok büyük rol sahibi olan likit de ucuza kaçılması hem zaman kaybına hemde cihaza harcanan paraya yazık etmek demektir. Pod sistem cihazlar büyük kitlere nazaran daha ucuz başlangıç için kolay taşınması ve kullanım kolaylığı sebebi ile iyi bir tercih olacağını düşünüyorum MTL içim olması dışarıda çok cafe tarzı yerlerde insanları rahatsız etmeden rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

• tütün sigarasının içindeki maddeler
    * Polonyum -210 (kanserojen)
    * Radon (radyasyon)
    * Metanol (füzeyakıtı)
    * Toluen (tiner)
    * Kadmiyum (akü mentali)
    * Bütan (tüpgaz)
    * DDT (böcek öldürücü)
    * Hidrojen siyanür (gaz odaları zehiri)
    * Aseton (oje sökücü)
    * Naftalin (güve kovucu)
    * Arsenik (fare zehiri)
    * Amonyak (tuvalet temizleyicisi)
    * Dibenzakridin (zehir)
    * Nikotin
    * Karbonmonoksit:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.