İyi akşamlar arkadaşlar. Elektronik dersinde ödev elektronik yazı tura devresini aldım. İnternette araştırmalarım sonucu tam sağlıklı bir devre şemasına ulaşamadım. Elinde bahsettiğim devre ile ilgili şema, döküman vs olan varsa benimle paylaşabilirse çok sevinirim. Ödev için az bir zamanım kaldı. Şimdiden teşekkürler.
bildiğim kadarı ile mikrodenetleyici devresi ile yapıla bilir sadece. pic veya başka mikrodenetleyici bilgin varmı ? pic de ccs-c ile srand-rand sınıfları ile yapabilirsin.
Bu devreyi proteus'da kurdum ama çalışmadı. O devre de belirttiği j-fet proteus da yok maalesef. Eğer başka bir devre şeması, döküman paylaşabilen olursa sevinirim.
wthnW
kullanıcısına yanıt
Devrenin çalışmasına bir şey diyemem ama proteus ares isis gibi programları kullananların çoğu bu programların devrenin çalışmamasını sağlar diyorlar. Gerçekte yapıpta çalışıp duran devrelerin bazılarını bu programlar çalıştıramıyor maalesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme