Şimdi Ara

Eleman Aranıyor - Maaş+SSK (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bu adam yakında Türkiye'yi terkeder

neden terk etsin yaw.. bahsetmiş olduğu prglarda .. uzman olsun .. görsün işini..

ssk yada gerenk yok

• quote:

Orjinalden alıntı: d4rkz

Pasific Yazılım Web Uygulamaları ve Tasarım Hizmetleri'ne ;

Uzman derecede PhotoShop,Flash,HTML ve PHP'den anlayan.Bu alanlarda referansları olan,Adana'da ikamet eden Bay/Bayan (Farketmez) eleman alınacaktır.

Başvurularınızda CV'niz istenmektedir.

CV ile başvurularınız için MAIL : fatih@pasificyazilim.com

Telefon ile Randevu usulu başvurulariniz için Telefon Numaramız :
    0322 365 62 42
    0322 365 62 43

Işyeri Adresimiz :
    Kocavezir mah. Kocavezir İş Merkezi / Adana İŞGEM Kat : 2 , NO : 22

Not :
    1.) Işe alinan şahsın iş başı yaptıgı gunden 6 ay sonrasında Sigortalanır ve primleri eksiksiz olarak yatırılır.
    2.) Maaş,iş görüşmesi sırasında görüşülür ve sonrasında herhangi bir prüz çıkmaz.
    3.) Haftada bir gün izin günü vardır.Ve o gün, iş görüşmesi sırasında belirlenir.

sen kapat o dükkanı yerine çiğ köfteci falan aç, kapasiten en fazla onu gösteriyor

• Siteye her baktığımda bu ilanın altına birileri bişeler yazıyor. İlanı verene bile hakaret etmişsiniz. yazı yazmadan önce ilanı bi okuyun. adamın ilanında sigortayı geç veririm dışında ne gibi bi terslik var? eleştirecekseniz onu eleştirin sadece, fiyat mı belirtmişki fiyat uzerinden eleştiri yazıyorsunuz ? birden çok program konusunda uzman bir insan olamaz mı?

Konu hakkında yukarıda bende bişeler yazmıştım, yazdığım şeyler türkiye şartlarında işler nasıl yürüyor hakkında gözlemlediğim bir tespitti. Bir arkadaşım kesinlikle sana katılmıyorum demiş ve bişeler yazmış, kendi yazdıklarının benim yazdığım yazıyla ne alakası var anlayamadım. Ben herkes asgari ücretle çalışsın demedimki, herkes 4-5 işin uzmanı olsun da demedim. Adı bilinen bütün ilan sitelerinde vs. aynı mantıkla eleman arıyan zihniyetin olduğundan bahsettim siz nekadar iyi olursanız olun bilinçsiz tüketimin ve üretimin işbilen çalışanı baltaladığından bahsettim, herşeyden önce ben de bir çalışanım, bir nevi rahatsızlıklarımı dile getirdim.

Aynı şekilde ilana yazdığınız cevaplarında bir çoğu rahatsızlık verici. Cevap yazan arkadaşlar burnunun dikine gitmeden önce ilanda ne yazıyor,kim nereye ne yazmış önce bi okusun. Haa ilan dışında bi geyik çevireceksek ilanı yazanı söylemediği şeyler için geyiğe alet etmeyelim.

Tartışma adabını hiçbirimiz bilmiyoruz.

• herkezin fikirleri görüşleri farklı olabilir..

herkez sana yada bana katılmak zorunda değil.

yazdığım şeyler türkiye şartlarında işler nasıl yürüyor hakkında gözlemlediğim bir tespitti. demişsin.. soruyorum sana türkiye denince aklına çok emek az para.. ve nsani haklarından mahrum kalmak mı geliyor aklına ? yani ucuz emek ..!!

zaten ilanın saçmalığı şurda.. şimdi bir şirket sahibi böyle yazıyor.. eee burası türkiye .. diğer şirket sahibi bu ilanı görüyor.. diyor benim şirketimin o şirketten eksiği ne ? o 4 dalda uzman ilanı veriyorsa ben 5 - 8 vereyim.. .. al sana türkiyenin şartları dostum ..!!! daha doğrusu gerçeği.

benin direk olarak bu ilana tavrım .. alttaki NOT dan ibaret.. sanki çok bir özellik gibi göstermiş

Not :
    1.) Işe alinan şahsın iş başı yaptıgı gunden 6 ay sonrasında Sigortalanır ve primleri eksiksiz olarak yatırılır.
    2.) Maaş,iş görüşmesi sırasında görüşülür ve sonrasında herhangi bir prüz çıkmaz.
    3.) Haftada bir gün izin günü vardır.Ve o gün, iş görüşmesi sırasında belirlenir

demiş beyfendi...!!

sen bana söylermisin 6 aydan sonra sigortalanmak ne demek .. ve en önemliside eksiksiz olarak yatırılır demiş .. alaaaaaaaaa bak sen..!!! eksik olarak nasıl yatacakki.. ???

cevabı ben vereyim .. altı ay içinde başına bir kaza gelirse seni tanımam demek ..!!!

....

herkez fikirlerini belirtmekte özgür..

burası türkiye deyip saçma sapan ilanlar çok görürüz daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adobeturk -- 27 Mayıs 2007; 20:33:18 >

• üzülüyorum....

biz iki kuruş parayla freelancer kendimizi parçalayalım, sürekli kendimizi geliştirmeye çalışalım herifin biri sırf sermayesi var diye şirket kursun hiç bişi bilmeden bu işi yapsın üstüne vergi kaçırmaya çalışsın, bizi söğüşlemeye çalışsın olacak iş değil ne hale geldi memleketimin piyasası
  • admin. topici kilitle plssss.
    fazla uzadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4rkz

Pasific Yazılım Web Uygulamaları ve Tasarım Hizmetleri'ne ;

Uzman derecede PhotoShop,Flash,HTML ve PHP'den anlayan.Bu alanlarda referansları olan,Adana'da ikamet eden Bay/Bayan (Farketmez) eleman alınacaktır.

Başvurularınızda CV'niz istenmektedir.

CV ile başvurularınız için MAIL : fatih@pasificyazilim.com

Telefon ile Randevu usulu başvurulariniz için Telefon Numaramız :
    0322 365 62 42
    0322 365 62 43

Işyeri Adresimiz :
    Kocavezir mah. Kocavezir İş Merkezi / Adana İŞGEM Kat : 2 , NO : 22

Not :
    3.) Haftada bir gün izin günü vardır.Ve o gün, iş görüşmesi sırasında belirlenir.

Sanırım 6 ay sonra maaşına zam işine son

• topik kapansın suyu çıkmış iyice
  • Bu ülkede kolay okunup öğrenilmiyor. Ayıp ya sigorta bile yapmayacakmış sana.
  • bu kadar konuda uzman olsam kendime şirket açarim :P
  • 6 ayda yaptıracağı siteleri yaptırıp zaten elemanı istediği kadar kullanacagından daha sonrasında sigorta yapmasına gerek kalmayacak, çünkü çalışan bir elemanı olmayacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.