Şimdi Ara

Eleman Aranıyor - Maaş+SSK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O konularda kaç sene sürer uzmalık biliyormusun.Bir iki ayda veya yılda olmaz.. Sadece bilmekde olmaz
    uzun bir tecrübe gerekiyor.
  • millet en iyi editleyeni en uzman sanıyo sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

millet en iyi editleyeni en uzman sanıyo sanırım

bu yaştan sonra artık web işinde para yok eskisi gibi.
    sektör değiştiriyorum zaten adamlara 300ytl anahtar teslim site yapıyoruz çok diyor.
    ben 150 yapıcak adam tanıyom diip gidiyor.

www.okancam.com 150ytl idi geçen sene ama daha parasını bilem alamadık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orjinalden alıntı: d4rkz

Not :
    1.) Işe alinan şahsın iş başı yaptıgı gunden 6 ay sonrasında Sigortalanır ve primleri eksiksiz olarak yatırılır.
    2.) Maaş,iş görüşmesi sırasında görüşülür ve sonrasında herhangi bir prüz çıkmaz.
    3.) Haftada bir gün izin günü vardır.Ve o gün, iş görüşmesi sırasında belirlenir.

bu şartlarla istediğin kriterlerdeki adamı bulman çok zor dostum.
    1-ayrıca bırak 6 ayı 1 gün bile sigortasız işçi çalıştımanın cezasından hbrin yok herhalde.mesela düşün adam bilgisayara flash takıp çıkartırken kasa kaçak yapıp adamı çarptı yaraladı veya öldürdü bunun sorumluluğunu nasıl vereceksin?
    2- maaş olarak adanayı bilmem ama istediğin özelliklerde adam 1 milyardan aşaya kapıyı açmaz
    3-bu tarz adamlar kaprisli olur ve en fazla cumartesi saat 12 ye kadar çalıştırırsın ve pazar günüde tatil yapmak ister.

ha işe birisini bulursun fakat aradığın kriterlerlere uymaz ve randıman alamazsın.nereden mi biliyorum bende bir tomar grafiker ile çalıştım.

hakikatten haklısın

• Yahu arkadaşım başlığa hangi memleket olduğunu yazsana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Yahu arkadaşım başlığa hangi memleket olduğunu yazsana..

Adana'da sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Yahu arkadaşım başlığa hangi memleket olduğunu yazsana..

Işyeri Adresimiz :
    Kocavezir mah. Kocavezir İş Merkezi / Adana İŞGEM Kat : 2 , NO : 22

yazmış adam
  • sadece gülüp geçiyorum
  • bu ülkenin çivisi çıkmış 6 aydan bahsediyo maaşı da muallak yuh diyorum başka da bişey demiyorum çok kolay bi işten bahsediyo muş gibi sanki
    mal pazarından hammal mı arıyosunn be adam yazık
  • matrix filminin sonucu bunlar..

• konuyu kapatsınlar.
    fazla uzadı. zenginin malı züğürdün cenesini yorar misali
  • quote:

Orjinalden alıntı: smooge

bu ülkenin çivisi çıkmış 6 aydan bahsediyo maaşı da muallak yuh diyorum başka da bişey demiyorum çok kolay bi işten bahsediyo muş gibi sanki
    mal pazarından hammal mı arıyosunn be adam yazık

Wallahi aynen katılıyorum.. Kapatsalar artık bu topiği ne ya bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

adam 6 ay sonra sigortlalatmakla haklı,adam 2-3 ay sonra giderse ne yapacak işveren?

Bu soruna tek çare bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

Ben sadece php uzmanında 2000 ytl maaş ödüyorum. Bu vatandaş 3 programında uzmanı olacak senin 1000 lerce dolara aldığın işleri 1 ayda bitirecek üstüne sigorta ödemeyeceksin bir de düşük maaş vereceksin ve yanında çalışmaya devam edecek. Böyle birisi varsa ben de işe alabilirim

aboovvv acayip kazık yiyosun farkındamısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

quote:

Ben sadece php uzmanında 2000 ytl maaş ödüyorum. Bu vatandaş 3 programında uzmanı olacak senin 1000 lerce dolara aldığın işleri 1 ayda bitirecek üstüne sigorta ödemeyeceksin bir de düşük maaş vereceksin ve yanında çalışmaya devam edecek. Böyle birisi varsa ben de işe alabilirim

Sustum sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

quote:

test

test

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:7:27 >
  • R10 NETE YAZ EN İYİSİ SEN BU İLANI

10BİNDEN FAZLA WEB MASTER VAR

ÇOK ÖNEMLİ Bİ SİTE OLDUĞUNDAN ÖYLE HERKEZ GİREMİYOR .. DAVETİYE LAZIM.. EEEE MALUM 10BİN WEB MASTER..

ALLAHDAN DAVETİYE SİSTEMİ VARRRR...

YOKSA EN AZ 200BİN WEB MASTER VAR TR DE

200BİN DEN BİRİ BELKİ ÇIKAR ..

3-4 KONUDA UZMAN OLMAK 4 OSGARLIK BİR FİLM YAPMAĞA BENZERRRR...

Kİ ÖRNEK MATRİXXXX

4 DALDA OSGAR ALDIMI BİLMEMMMM .. AMA BENİN OSGARIMI ALDIII

EĞER SEN TEK BAŞINA BİR MATRİX ÇEKERİM DERSEN .. ORASINI BİLMEMMM

• quote:

Orjinalden alıntı: winix

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

quote:

Sustum sadece

kazık falan yok ortada, php kodları üzerinde show yapabilen bi adam için makul bir maaş..

Kazık var demedim zaten. Kod yazmanın saati 20-30 dolarken 2000 dolar uygun bir fiyat. Alıntı yaptığınız mesajda, arkadaşın tepkisine güldüm.

• biz bi kursa gitmiştik adam yazılımcıydı ben burda çlaıs şu ödülüm var falan iyice şişirdi kendini dedik ki ne yaptında bunları aldın adam bize ctrl c + ctrl v yaptım dedi nasıl yani dedik mesela bi hesap makinesimi yapıcam aratıorum google da buluorum kodları ctrl c + ctrl v
  • Sanki bir elemanı SSK lı yapmak çok zor bir işmiş gibi arkadaşın biride 2-3 ay sonra çıkarsa ne olacak diyor. Kardeşim çalışanı SSK'lı yapmak da çıkarmakta SSK'ya bir evrak vermeye bakıyor. Tabi asıl amaç vergi kaçırmak. Sanki çok şey veriyormuş gibi SSK eksik yatmaz diyor her halde yatmayacak konfeksiyon işçisimi çalıştırıyorsun sen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.