Şimdi Ara

Element case sector 5 iPhone 5s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4 aldığımda kullanmıştım. Element Case orjinal sitesinden almıştım. Hafif sinyal sorunu yaşamıştım ama o sıralar iPhone 4'lerde de zaten tutuşa göre sinyal problemi vardı.

Bu bahsedilen siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden harhangi birşey söyleyemeyeceğim. Sikayetvar vb. sitelerden bir araştır bence.

Telefonu kaba göstermesi göreceli bir kavramdır. Kimine göre kaba gelen kimine göre şıktır. Kimsenin tercihini hiçkimse "iğrenç" "siz nasıl insansınız" falan diye sorgulayamaz. Adam beğenmiştir alır kimi ne ilgilendir. Adam sadece ürününün orjinalliği ve sitenin güvenilirliği hakkında bilgi almak istiyor.

Sorgulanması gereken parası olanın case'e vereceği 300-400 TL değil, asgari maaşla geçinemeyip iPhone almak için yırtınanlar olmalıdır.

Sevgilerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

iPhone 4 aldığımda kullanmıştım. Element Case orjinal sitesinden almıştım. Hafif sinyal sorunu yaşamıştım ama o sıralar iPhone 4'lerde de zaten tutuşa göre sinyal problemi vardı.

Bu bahsedilen siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden harhangi birşey söyleyemeyeceğim. Sikayetvar vb. sitelerden bir araştır bence.

Telefonu kaba göstermesi göreceli bir kavramdır. Kimine göre kaba gelen kimine göre şıktır. Kimsenin tercihini hiçkimse "iğrenç" "siz nasıl insansınız" falan diye sorgulayamaz. Adam beğenmiştir alır kimi ne ilgilendir. Adam sadece ürününün orjinalliği ve sitenin güvenilirliği hakkında bilgi almak istiyor.

Sorgulanması gereken parası olanın case'e vereceği 300-400 TL değil, asgari maaşla geçinemeyip iPhone almak için yırtınanlar olmalıdır.

Sevgilerle...

Çok teşekkürler cevap için sipariş verdim bekliyorum şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahte kilif aldin yuksek ihtimalle zaten orjinaliyle bir fark yok bendede var sector 5 15 dolara aldim aynisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Sahte kilif aldin yuksek ihtimalle zaten orjinaliyle bir fark yok bendede var sector 5 15 dolara aldim aynisi

Sahte kılıf aldığımı sanmıyorum yurtdışı elementcase faturaları ile birlikte gönderilmezse almayacağımı söyledim ve 7 gün bekleme şansınız varsa yapabiliriz dediler replika ürünlere çok karşıyım gelirse geri gönderirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben elementcase den alisveris yaptim ve onun kopyasini yapmak inan cok kolay. Ben olsam kendi sitesinin haricinde alisveris yapmazdim cunku orjinaliyle cakmasini ayirt edemezsin.

• Zevk meselesi tabi ama bence güzel durmuyor çok kaba ve kro işi benim gözümde.
  • quote:

Hocam ben elementcase den alisveris yaptim ve onun kopyasini yapmak inan cok kolay. Ben olsam kendi sitesinin haricinde alisveris yapmazdim cunku orjinaliyle cakmasini ayirt edemezsin.

teşekkürler siparişi verdim artık sahte olursa yani istediğim elementcase.com sitesinin faturasıda kutu içinde olmazsa geri göndereceğim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Zevk meselesi tabi ama bence güzel durmuyor çok kaba ve kro işi benim gözümde.

kaba olmasını seviyorum büyük telefonları yani fakat kıro işi demeniz bir garibime gitti arka karbonu kullanmıyacağım zaten sadece bumper olarak yan demirleri kullanacağım kabalığında azalacağını düşünüyorum görüşleriniz ibildirdiğiniz için teşekkür ederim
  • Hocamxnasil ayirt edeceksin merak ediyorum ayrica o linktedki kilif zaten 180 dolar yani 360 TL elementcase in turkiyede bir distributoru yok yani bu adamlar kar etmeden mi satiyorlar bunu. Insallah icine siner

• quote:

Hocamxnasil ayirt edeceksin merak ediyorum ayrica o linktedki kilif zaten 180 dolar yani 360 TL elementcase in turkiyede bir distributoru yok yani bu adamlar kar etmeden mi satiyorlar bunu. Insallah icine siner

dediğiniz doğru ama şöyle söyleyeyimhttp://www.elementcase.com/ dan alıp yolluyoruz dedi müşteri hizmetlerindeki arkadaş bende oradan aldığınıza dair bir belge varsa sorun yok fakat belge olmazsa geri göndereceğim ibildirdim ve müşteri hizmetlerindeki adama sizin fiyat konusundaki sorularınızı sordum önce cevap vermek istemedi ciddi olduğumu görüncede yurt dışındaki ürünleri yazanlardan daha ucuz bir fiyata aldıklarını söyledi ve istediğim belgeler için yeni ürün sipariş edeceklerini ve bunun içinde ortalama 7 gün beklemem gerektiğini söylediler biraz şansa kaldı durumum ama kılı kırk yararak inceleyeceğim ürünü hadi hayırlısı =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who s Your Daddy -- 28 Ekim 2013; 19:12:50 >

• Ben bu elementcase ilk kesfedenlerden biriyim ben musteri hizmetlerinden cris diye biriyle 1 yil maillestim. Distributorluk icin sonra analasamadik bari toplu alim yapiyim ucuz verin dedim onuda kabul etmedi. Ben bunlara bravo diyorum o zaman ucuza nasil almislarsa

• quote:

Ben bu elementcase ilk kesfedenlerden biriyim ben musteri hizmetlerinden cris diye biriyle 1 yil maillestim. Distributorluk icin sonra analasamadik bari toplu alim yapiyim ucuz verin dedim onuda kabul etmedi. Ben bunlara bravo diyorum o zaman ucuza nasil almislarsa

bilmiyorum ben bana söyleneni yazıyorum vallaha bana ucuza aldık diyip replikada yollayabilirler fakat dediğim gibi kesin şartlarım var =)
  • http://www.kulegrup.com/ yanlız mobilcadde sitesi oldukça büyük bir şirkete benziyor bakın
  • İphone 4 cihazımda element case vopar pro wite modelini kullanıyorum. İmitasyon ama kaliteli bir imitasyon. Gerçeği zaten sitede belirttiğiniz fiyatlardan alıcı buluyor. Dolayısıyla kılıfa o kadar para vermek gereksiz buluyorum. Shiftdelete.net adresinde bir firmanın videosu var, cihazları suya karşı dayanıklı hale getiriyorlar,o değerlendirilebilir eğer istanbuldaysanız. Eğer değilseniz element case telefona ayrı hava veren bir kılıf .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

İphone 4 cihazımda element case vopar pro wite modelini kullanıyorum. İmitasyon ama kaliteli bir imitasyon. Gerçeği zaten sitede belirttiğiniz fiyatlardan alıcı buluyor. Dolayısıyla kılıfa o kadar para vermek gereksiz buluyorum. Shiftdelete.net adresinde bir firmanın videosu var, cihazları suya karşı dayanıklı hale getiriyorlar,o değerlendirilebilir eğer istanbuldaysanız. Eğer değilseniz element case telefona ayrı hava veren bir kılıf .

Cevap için çok teşekkürler verdiğiniz bilgilerde çok gözle fakat imitasyon ürünlere karşıyım bence bu tür ürünlerin korsan Cd'ler gibi toplanım yakılması lazım
  • Sen benim mesajımı mı sildin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Sen benim mesajımı mı sildin?

mesaj silinirmi silinirse nasıl silinir bilmiyorum ama silenin eline sağlık
  • Adminler sildi o zaman, sağlık olsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, siz gibi 300 lira verin kılıfa -yazık çok yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Adminler sildi o zaman, sağlık olsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, siz gibi 300 lira verin kılıfa -yazık çok yazık

İğrenç ve akılsız gibi rencide edici kelimeler kullanınca siliyorlar demekki 2.500 lluk telefonu 350 tl ye korumam çokta garip olmasa gerek
  • 350 tl? kılıf?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.