Şimdi Ara

Element case sector 5 iPhone 5s (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Junior Bloodlust

quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Adminler sildi o zaman, sağlık olsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, siz gibi 300 lira verin kılıfa -yazık çok yazık

İğrenç ve akılsız gibi rencide edici kelimeler kullanınca siliyorlar demekki 2.500 lluk telefonu 350 tl ye korumam çokta garip olmasa gerek

Hocam siz aldırmayın yorumlara. Bende replika alıcam ama emek hırsızlığı yaptığımın farkındayım. Kılıfa 350 tl verecek lüksüm olsa kesinlikle verirdim. Şimdiden hayırlı olsun. Keşke hepsiburadaya da baksaydınız. Oradakiler kesin orjinal çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Adminler sildi o zaman, sağlık olsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, siz gibi 300 lira verin kılıfa -yazık çok yazık

İğrenç ve akılsız gibi rencide edici kelimeler kullanınca siliyorlar demekki 2.500 lluk telefonu 350 tl ye korumam çokta garip olmasa gerek

Hocam siz aldırmayın yorumlara. Bende replika alıcam ama emek hırsızlığı yaptığımın farkındayım. Kılıfa 350 tl verecek lüksüm olsa kesinlikle verirdim. Şimdiden hayırlı olsun. Keşke hepsiburadaya da baksaydınız. Oradakiler kesin orjinal çünkü.

Teşekkürler sizde inşallah kendinize göre bir elementcase bulursunuz 100 kişiden 2. Olumlu yorumu yapan siziniz

• 100 kişiden sadece 2 kişi olumlu yorum yazdıysa oturup düşünürdüm açıkcası.Bu kılıfı nasıl gold rengi iphone a yakıştırdınız anlayamadım.Ön beyaz arkası sarı yanlar gri bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 29 Ekim 2013; 1:09:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Teşekkürler sizde inşallah kendinize göre bir elementcase bulursunuz 100 kişiden 2. Olumlu yorumu yapan siziniz

Bir tane buldum yakında alcam inş. Teşekkür ederim.
    350 tlyi zaten kılıfın metaline vermiyorsun. O tasarıma veriyorsun. Adam özgün bir tasarım yapmış ve istediği fiyatada satmaya hakkı var. Bazıları bunu göremiyor. Alanada kimsenin laf söylemeye bana göre hakkı yoktur. Sonuçta parası onların cebinden çıkmayacak. Bize güle güle kullan demek düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

100 kişiden sadece 2 kişi olumlu yorum yazdıysa oturup düşünürdüm açıkcası.Bu kılıfı nasıl gold rengi iphone a yakıştırdınız anlayamadım.Ön beyaz arkası sarı yanlar gri bilemiyorum.

Evet biraz ilginç olacak olsun ama kılıfı telefondan daha çok sevdim
  • Bence biraz ağır bir kap olabilir gramaj olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence biraz ağır bir kap olabilir gramaj olarak.

gramaj olarak oldukça hafif olduğu söyleniyor ağır olsada sorun olmaz benim için
  • titanyumsa hafifdir ama görünüş olarak sank özel outdoor telefonları ile inşaat şantiyelerinde kullanılan telefonlara benziyor gibi
  • quote:

titanyumsa hafifdir ama görünüş olarak sank özel outdoor telefonları ile inşaat şantiyelerinde kullanılan telefonlara benziyor gibi

heheheh demek seksiliğini oradan alıyor şaka bir yana titanyum carbon vb maddeler çok hoşuma gidiyor nerde olduğu önemli değil
  • BENCEDE ŞEKLİ GÜZEL
  • quote:

BENCEDE ŞEKLİ GÜZEL

teşekkürler 3 oldu olumlu yorum =) heyecanla bekliyorum ürünü
  • Ben replikasini kullaniyorum arkadasimda orjinal sitesinden alinma var. Karsilastirdim ne gramaj nede tip olarak hic bir farki yok. Ufak tefek farkliliklar var ama o kadar para vermeye degmez ben 8 aydir kullaniyorum replika olani cokta guzel ama artik çinden getlremiyorum guvenilir saticilarim satmiyor artik nedense anlamadm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.