Şimdi Ara

ELEMENTARY OS LUNA (Bayılacaksınız) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
14
Favori
36.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dersato

quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

quote:

Orijinalden alıntı: dersato

linki varsa almam mümkün mü kendi sitesi üzerinde 10$ bağış istiyor download diyince

Hocam altında free yazıyor ordan indirin yada 10u sıfır yapın

saol hocam zati denedim sıfıra çekmeyi $10 sıfıra düşmüyor vede free tıkladığımda bağışa yönlendirdi dün

Projenin Source Forge sayfasından indirebilirsiniz.

http://sourceforge.net/projects/elementaryos/files/stable/

• Install Elementary dediğimde böyle oluyor

ELEMENTARY OS LUNA (Bayılacaksınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 19 Ağustos 2013; 3:16:34 >
  • şu an çok fazla sorunu var, indirmeyin. aklı olan kurmasın şunu.
  • bu konuda ubuntu güzel yaa oturmuş sistem adamlar 6 ayda bir yeni işletim sistemi yapıyorlar gelip sunucu gibi kullanabiliyorsunda...
  • Linux kurmadan linuxtan soğudum. Hiçbir dağıtımı kuramıyorum. Böyle saçma şey mi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGregorianX

şu an çok fazla sorunu var, indirmeyin. aklı olan kurmasın şunu.

Katılmıyorum. Birkaç saattir kullanıyorum ve gerçekten çok hızlı. Çok beğendim.
  • Kurulum ekranında menüler simsiyah. Hiç bir şey görünmüyor. Yükleyicinin penceresi simsiyah :) nasıl çözecem bu sorunu bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Kurulum ekranında menüler simsiyah. Hiç bir şey görünmüyor. Yükleyicinin penceresi simsiyah :) nasıl çözecem bu sorunu bilgisi olan var mı?

Betada olduğu için çok sorun çıkartıyor. Bende pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Kurulum ekranında menüler simsiyah. Hiç bir şey görünmüyor. Yükleyicinin penceresi simsiyah :) nasıl çözecem bu sorunu bilgisi olan var mı?

Betada olduğu için çok sorun çıkartıyor. Bende pişman oldum.

beyler beta değil.kararlı sürüm çıktı. onu indirip deneyin.1 kere bile hata vermedi şimdiye kadar bende.
  • Bir türlü çalıştıramadım şunu masa üstü resmi geliyor ama hiç bir şey yok başka ctrl+alt+delete bastıgım zaman menü geiyor ama siyah kutu gibi hiç bir şey gözükmüyor entera basıyorum hiç bir şey görmeden guest login çıkıyor ama hiç bir şey tıklanmıyor. O şekilde kalıyor 20130810 sürümünü indirdim.
  • flaşa boot ettirip çalıştırdım ama ''ntldr is missing press any key to'' diye hata veriyor bunu kesinlikle yüklemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • LinuxLive USB Creator ile flash diske atın. açılınca "live" yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

LinuxLive USB Creator ile flash diske atın. açılınca "live" yazın.

Birde benim soruna çözüm bulsanız.
  • @mujdat42 hangi ekranda kalıyor? kurulum ekranında mı yoksa kurulduktan sonra mı?
    arkadaşa dediğim yöntemle deneyin bir de.benim kurulum ekranında problem olmuştu tekrar deneyince düzeldi.
  • live olarak usb den çalıştırıyorum açılıyor masaüstü geliyor o şekilde kalıyor hiçbir araç çubugu vs. çıkmıyor.
  • hocam iso dosyasını md5 değerlerini kontrol edin:
    elementaryos-stable-amd64.20130810.iso 
    SHA1: 55569accf98578e2c3daf25329421d0248281e61
    MD5: a9db612a2406da80dfe4750747c0aca3

elementaryos-stable-i386.20130810.iso
    SHA1: 393c54cc91b57ee9133cae28ca0852080527656d
    MD5: b48b6841b920fd0d4bee67aa68de4da5

aynı flash bellekle sanalda kurmaya çalışın.
  • sanalda çalışıyor hocam live usb creator ile denedim şimdi yine aynı live olarak değilde kur olarak çalıştırdım masaüstü arka planı geliyor kurmak için seçeneklerin olduğu pencerede geliyor ama o gelen pencere tamamen siyah hiç bir şey görünmüyor.
  • boot edince ilk gelen ekranda install değilde live yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mujdat42

live olarak usb den çalıştırıyorum açılıyor masaüstü geliyor o şekilde kalıyor hiçbir araç çubugu vs. çıkmıyor.

Denediğimi yazmıştım aynı sorun oluyor.
  • hocam eski ya da yeni beta sürümleri deneyin o zaman.aklıma başka birşey gelmiyor

http://sourceforge.net/projects/elementaryos/files/
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.