Şimdi Ara

elementeryOs d ve e bolumunu gorememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurulum yaparken karşıma 3-4 seçenek çıktı ve ben ilkini seçtim (format atar vs. diyordu). 3. Secenektede bölümlere ayırır fln diyordu bende benim HDD nasılsa bolunuk buna gerek yok dedim ama simdi kurulum bitti D ve E bölümlerini goremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mount etmen gerekiyo sanırım . elementeryOs bilmiyorum ancak googleda linux fstab diye arama yapabilirsin .
    ayrıca masa üstündede sistem altında mount yapabileceğin görsellerde olması gerek
  • Hocam diskin tamamına mı kurdunuz yoksa kuracağınız alanı siz mi seçtiniz?
  • Ben secmedim önceden nasılsa bolunuk win7 bin olduğu yere kurar diye düşünürken tamamına kurmuş.ve nevar ne yok silmiş. Bana sorması bile nereye kurayim diye. İlk basta 3 seçenekli biter vardı o an okudum da simdi hatırlamıyorum seçenekleri ilkini seçip kur dedim sonuç boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Ben secmedim önceden nasılsa bolunuk win7 bin olduğu yere kurar diye düşünürken tamamına kurmuş.ve nevar ne yok silmiş. Bana sorması bile nereye kurayim diye. İlk basta 3 seçenekli biter vardı o an okudum da simdi hatırlamıyorum seçenekleri ilkini seçip kur dedim sonuç boyle

İlkini seçtiyseniz diski formatlayıp öyle kurmuştur. Manuel olarak(çoğunlukla 3.seçenek) seçmeniz lazımdı.
  • Dikkat etmemiş olabilrisiniz ya da üstte fauconni'nin dediği gibi diğer bölümler bağlanmamış olabilir.
    Yazılım merkezinden Gparted programını yükleyip disk bölümlerinizi kontrol eder misiniz? Diskin tamamına mı kurmuş, yoksa diğer bölümlere dokunmamış mı anlayabilirsiniz böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iHakan4s

quote:

Ben secmedim önceden nasılsa bolunuk win7 bin olduğu yere kurar diye düşünürken tamamına kurmuş.ve nevar ne yok silmiş. Bana sorması bile nereye kurayim diye. İlk basta 3 seçenekli biter vardı o an okudum da simdi hatırlamıyorum seçenekleri ilkini seçip kur dedim sonuç boyle

İlkini seçtiyseniz diski formatlayıp öyle kurmuştur. Manuel olarak(çoğunlukla 3.seçenek) seçmeniz lazımdı.

Cahillik zor zanaat be abi

Allahtan harici de yedeğim vardı fotolar fln da bi tek 1 yaşındaki kızımın videolarını yedekleme yı unutmusum onlar gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Dikkat etmemiş olabilrisiniz ya da üstte fauconni'nin dediği gibi diğer bölümler bağlanmamış olabilir.
    Yazılım merkezinden Gparted programını yükleyip disk bölümlerinizi kontrol eder misiniz? Diskin tamamına mı kurmuş, yoksa diğer bölümlere dokunmamış mı anlayabilirsiniz böylece.

Baktım hocam tek gösteriyordu 290gb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iHakan4s

quote:

Cahillik zor zanaat be abi

Allahtan harici de yedeğim vardı fotolar fln da bi tek 1 yaşındaki kızımın videolarını yedekleme yı unutmusum onlar gitti.

Harddisk'in imajını başka bir harddiske alıp kurtarma işlemi yapabilirsiniz hocam.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.