|
Bildirim
Dexter, True Dettective, Spartacus, House M.D, House of Cards ,Shameless, The Walking Dead ,Bates Motel, Sherlock ,Sons of Anarchy ,Luther, Being Human , Black Mirror, Originals, Black List, Poirot , da olmalıydı. Açıkçası listede 5-10 tane falan düzgün dizi var
|
Imdb top 250 tv show listelerini kopyala yapıştır yapmak 6 ay mı sürmüş
Eleştirmenlerin dünyası Abd ve İngiltere'den ibaret anlaşılan dünyada başka ülke yok :) |
Öncelikle başlıkta eleştirmenler kelimesinin önüne "hollywood" eklemeniz gerekiyordu, bu seçime ait detayları en azından yazı içinde vermeniz güzel olmuş çünkü sadece kendi kafalarına göre tercihler yapılması istenmiş ve öyle olmuş.
birkaç tanesi hariç diğerlerinin varlığından haberdar değilim ve isimlerini şimdi gördüm hala ilgi alanıma girmiyor :)) Sevgili editör clickbait olsun istemiş bize de havanda su döğmek kalıyor. :) |
Lost yok, Spartacus yok, Prison Break yok. Neyleyim böyle listeyi.
|
Better call saul nasıl breaking bad i geçebilir, olmamış liste 😀
The wire candır ama, izlemeyen varsa tavsiye ederim |
|
|
yaprak dökümü muhteşem yüzyıl aşk-ı memnu kurtlar vadisi ezel hani nerde bu diziler yok listede |
|
|
|
|
|
Ayrılsak da beraberiz Kardeş payı Yedi numara Bunlar da yok. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 6 Ekim 2023; 14:31:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kurtlar vadisi ve behzat ç yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Listede prison break, lost, person of iinterest gibi dzileride bulamadım. Ne bileyim hocam bence olması gerekiyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet, zaten liste bir garip. Çok objektif olduklarını düşünmüyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |